HDZ pao na 25% podrške
Page 1 of 1
HDZ pao na 25% podrške
Ode Plenky
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2087786
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2087786
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: HDZ pao na 25% podrške
Dolazi na naplatu katastrofalna kadrovska selekcija u vladi.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
najjače.. ministar Plenki je školovan i sposoban i inteligentan.. koliko ga god nevolio.. i takav je onaj Marić iz financija..Hektorović wrote:Dolazi na naplatu katastrofalna kadrovska selekcija u vladi.
svi ostali ministri katastrofa samo ulizivači u šupak i nesposobni uhljebi.. pogledaj ih.. tolušić, žalac, ovaj bračanin, pa onaj ministar javne uprave.. pa onaj sa telećom facom ona ministar rada .. realno takvi likovu u životu bez partije bi bili ili skladišni radnici(tolušić) ili maximalni doseg bi im bio neko računovodstvo(žalac) i nešto slično..
doslovno zadnjih par mjeseci , svaki tjedan jedan od HDZovih ministara uhvaćen u nekoj korupciji.. živi zid sa 11.5% bi možda mogao poslati i dva zastupnika?
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:najjače.. ministar Plenki je školovan i sposoban i inteligentan.. koliko ga god nevolio.. i takav je onaj Marić iz financija..Hektorović wrote:Dolazi na naplatu katastrofalna kadrovska selekcija u vladi.
svi ostali ministri katastrofa samo ulizivači u šupak i nesposobni uhljebi.. pogledaj ih.. tolušić, žalac, ovaj bračanin, pa onaj ministar javne uprave.. pa onaj sa telećom facom ona ministar rada .. realno takvi likovu u životu bez partije bi bili ili skladišni radnici(tolušić) ili maximalni doseg bi im bio neko računovodstvo(žalac) i nešto slično..
doslovno zadnjih par mjeseci , svaki tjedan jedan od HDZovih ministara uhvaćen u nekoj korupciji.. živi zid sa 11.5% bi možda mogao poslati i dva zastupnika?
Plenki je birao lojalne ljude koji ga uopće ne mogu ugroziti, znači imenovanja na ključne pozicije ljudi obzira jesu li sposobni ili kradu sa strane, gdje je jedina važna karakteristika inferiornost spram dragog vođe i totalna lojalnost, koja pak proističe iz inferiornosti.
Negativna selekcija uklanjanja sposobnih onako ko Tito u ex Yu ili Brežnjev u SSSR-u... no na koncu takav sustav samo samoga sebe proždere.
Dakle kontinuitet...
Kažem, da onaj sustav nije 89-te pao, danas bi na čelu SK SRH vjerojatno bio određeni Andrej Kenwood Kenon...
2018-04-10
Jebe se plenkiju ode on u brisel...mada njemu nisu toliko problem ovi ministri u vladi osim kujundzica i jos ponekig..njegov problem je niza lokalna razina...kad sagledas sve bez obzira voljeli penkija ili ne on je ipak dofurao neke investicije...kineske,ruske,svedske...spasio agrokor tj radna mjesta ljudima..pusing je bio sa zrakoplovima..i z zdravstvu..zalac..ali u globalu njegova vlada je napravila vise nego prethodne...no plenkijev je problem sto se nije rijesio doista teskih guzicara nego ostavio uh je a koji birace doista iritiraju..no to bi ja pripisao vise tome da plenki cvika od baze..tu je i uvijek gundzajuca desnica u hdzu..i plus to plenki samo zlabra o eu..briselu i slicno...sto jednostavno dopizdi ljudima i iritira ih
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Ja sam i dalje za HDZ. Nemamo mi nikog drugog.
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:Jebe se plenkiju ode on u brisel...mada njemu nisu toliko problem ovi ministri u vladi osim kujundzica i jos ponekig..njegov problem je niza lokalna razina...kad sagledas sve bez obzira voljeli penkija ili ne on je ipak dofurao neke investicije...kineske,ruske,svedske...spasio agrokor tj radna mjesta ljudima..pusing je bio sa zrakoplovima..i z zdravstvu..zalac..ali u globalu njegova vlada je napravila vise nego prethodne...no plenkijev je problem sto se nije rijesio doista teskih guzicara nego ostavio uh je a koji birace doista iritiraju..no to bi ja pripisao vise tome da plenki cvika od baze..tu je i uvijek gundzajuca desnica u hdzu..i plus to plenki samo zlabra o eu..briselu i slicno...sto jednostavno dopizdi ljudima i iritira ih
Kakve Kineske i Ruske investicije, ajde molim te... Jedino u što se zbilja ulaže je Turizam.
A Agrokor je u potpuno neriješenoj situaciji, nereformiran, i za par godina može završiti kao Uljanik. Čak se i EU sredstva ne povlače koliko trebaju...
2018-04-10
...agrokor vise nije agrokor..u starnom vlasnistvu je...od nekidan...drugo itekako iams ruskih investicija o tome je pisao ne tako davno kuljis..a kineske ulaze i usle su..sto tebe cese jbg...drz se ti bh-a i ukrajineHektorović wrote:vuksadinare wrote:Jebe se plenkiju ode on u brisel...mada njemu nisu toliko problem ovi ministri u vladi osim kujundzica i jos ponekig..njegov problem je niza lokalna razina...kad sagledas sve bez obzira voljeli penkija ili ne on je ipak dofurao neke investicije...kineske,ruske,svedske...spasio agrokor tj radna mjesta ljudima..pusing je bio sa zrakoplovima..i z zdravstvu..zalac..ali u globalu njegova vlada je napravila vise nego prethodne...no plenkijev je problem sto se nije rijesio doista teskih guzicara nego ostavio uh je a koji birace doista iritiraju..no to bi ja pripisao vise tome da plenki cvika od baze..tu je i uvijek gundzajuca desnica u hdzu..i plus to plenki samo zlabra o eu..briselu i slicno...sto jednostavno dopizdi ljudima i iritira ih
Kakve Kineske i Ruske investicije, ajde molim te... Jedino u što se zbilja ulaže je Turizam.
A Agrokor je u potpuno neriješenoj situaciji, nereformiran, i za par godina može završiti kao Uljanik. Čak se i EU sredstva ne povlače koliko trebaju...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Za 15 godina i Ukrajina će nas prestići.
2018-04-10
Sve preko 2% je previše za stranku od minorno korisnog značaja za ovu državu, ali zato enormno zločudnog karaktera...
darth_vader-
2014-04-17
a zasto se biraju stranke, a ne pojedinci?
jebes takav Parlament...
jebes takav Parlament...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
agrokor je najveća pljačka u novijoj Hrvatskoj povjesti. Daleko najveća pljačka. I to se predstavlja kao uspjeh.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Jebe se plenkiju ode on u brisel...mada njemu nisu toliko problem ovi ministri u vladi osim kujundzica i jos ponekig..njegov problem je niza lokalna razina...kad sagledas sve bez obzira voljeli penkija ili ne on je ipak dofurao neke investicije...kineske,ruske,svedske...spasio agrokor tj radna mjesta ljudima..pusing je bio sa zrakoplovima..i z zdravstvu..zalac..ali u globalu njegova vlada je napravila vise nego prethodne...no plenkijev je problem sto se nije rijesio doista teskih guzicara nego ostavio uh je a koji birace doista iritiraju..no to bi ja pripisao vise tome da plenki cvika od baze..tu je i uvijek gundzajuca desnica u hdzu..i plus to plenki samo zlabra o eu..briselu i slicno...sto jednostavno dopizdi ljudima i iritira ih
Pazi savjetnici godišnje uzimaju pola milijarde kuna. Ja sam malo googla imena tih savjetnika, ispada sve ekipa koja je isto godište/radila u istim firmama/studirali na istom fakultetu(EFZG kraj 80tih početak 90tih). doslovno se ekipa dogovorila preko vlade i uzima 500milijuna kun za savjetnovanje. zamisli ti sada stotinjak ljudi se zna, većina njih nema pojma niti savjetuje ništa, a godišnje svatko od njih dobija miljun-dva-tri kuna(naravno dio ide mita na političare iz HDZa da zadrže takvu situaciju) Lako da je samo to. Istovremeno preko Lex Agrokora su doslovno "izvlastili" bivše dioničare, a to su bili mirovinski fondovi, pojedinci, branitelji, od vlasničkog udjela u firmama, sstotine tisuća RH građana, i onda te firme predali USA i RU lešinarskim fondovima. KOji nisu ništa btw napravili, zatvorili su neke trgovine/firme koji su loše poslovali a preuzeli najveću Hrvatsku firmu.
Pljačka stoljeća. Opljačkano nekoliko desetaka milijardi kuna uz par milijardi kuna ulaganja(lešinarskog ulaganja). Pisao sam prije o logici roll-up kredita, i kupovanja obveznica za 30% pa naplaćivanja za 100%, ali takve stvari ne kuže niti ekonomski pismeni ljudi i ljudi sa fakultetom, a kamo li će skužiti prosječan Hrvat, njemu će HDZ prodati "spasili smo agrokor i adio". i ovaj misli da je spašeno. a u stvarnosti je opljačkano, i za sada "stabilizirano" na račun pljačke teške nekoliko destaka milijardi kuna.
osim toga niti jedna veća investicija, kakvi Kinezi i Rusi i Ameri nitko ne investira u RH, vlada se nema čime pohvaliti, kako si rekao na onoj temi u Ukraini gdje novi Ukrainski predsjednik će pokušati uvesti "libertarijanski kapitalizam" jer nema drugog izbora.
u Rusiji imamo naftu koja hrani uhljebistan, u RH imamo turizam koji hrani uhljebistan, realno jedna i druga ekonomija kurčeve.
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
ali opet sa ove strane, kada gledam SDP i takve degenerike, čak i ovakav ultra lopovski nesposobni HDZ mislim da je sve jedno manja šteta od SDPa, eto ..
iako ću glasovati za treću opciju, ali između HDZa i SDPa uvijek bi birao HDZ da baš moran birati , jer SDP je totalna katastrofa neposobni na kvadrat.
iako ću glasovati za treću opciju, ali između HDZa i SDPa uvijek bi birao HDZ da baš moran birati , jer SDP je totalna katastrofa neposobni na kvadrat.
AssadNaPodmornici wrote:najjače.. ministar Plenki je školovan i sposoban i inteligentan.. koliko ga god nevolio.. i takav je onaj Marić iz financija..Hektorović wrote:Dolazi na naplatu katastrofalna kadrovska selekcija u vladi.
to sam ja uvijek u tekstovima pisao, da je marić jedino što vrijedi u ovoj vladi a njega su najviše pokušavali srušit
marcellus wrote:
to sam ja uvijek u tekstovima pisao, da je marić jedino što vrijedi u ovoj vladi a njega su najviše pokušavali srušit
Pa Marić je kapacitet u operativnom djelovanju, iako bez karizme i kapaciteta za vođu, zato i uspijeva pored Plenkija.
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:agrokor je najveća pljačka u novijoj Hrvatskoj povjesti. Daleko najveća pljačka. I to se predstavlja kao uspjeh.
Pazi savjetnici godišnje uzimaju pola milijarde kuna. Ja sam malo googla imena tih savjetnika, ispada sve ekipa koja je isto godište/radila u istim firmama/studirali na istom fakultetu(EFZG kraj 80tih početak 90tih). doslovno se ekipa dogovorila preko vlade i uzima 500milijuna kun za savjetnovanje. zamisli ti sada stotinjak ljudi se zna, većina njih nema pojma niti savjetuje ništa, a godišnje svatko od njih dobija miljun-dva-tri kuna(naravno dio ide mita na političare iz HDZa da zadrže takvu situaciju) Lako da je samo to. Istovremeno preko Lex Agrokora su doslovno "izvlastili" bivše dioničare, a to su bili mirovinski fondovi, pojedinci, branitelji, od vlasničkog udjela u firmama, sstotine tisuća RH građana, i onda te firme predali USA i RU lešinarskim fondovima. KOji nisu ništa btw napravili, zatvorili su neke trgovine/firme koji su loše poslovali a preuzeli najveću Hrvatsku firmu.
Pljačka stoljeća. Opljačkano nekoliko desetaka milijardi kuna uz par milijardi kuna ulaganja(lešinarskog ulaganja). Pisao sam prije o logici roll-up kredita, i kupovanja obveznica za 30% pa naplaćivanja za 100%, ali takve stvari ne kuže niti ekonomski pismeni ljudi i ljudi sa fakultetom, a kamo li će skužiti prosječan Hrvat, njemu će HDZ prodati "spasili smo agrokor i adio". i ovaj misli da je spašeno. a u stvarnosti je opljačkano, i za sada "stabilizirano" na račun pljačke teške nekoliko destaka milijardi kuna.
osim toga niti jedna veća investicija, kakvi Kinezi i Rusi i Ameri nitko ne investira u RH, vlada se nema čime pohvaliti, kako si rekao na onoj temi u Ukraini gdje novi Ukrainski predsjednik će pokušati uvesti "libertarijanski kapitalizam" jer nema drugog izbora.
u Rusiji imamo naftu koja hrani uhljebistan, u RH imamo turizam koji hrani uhljebistan, realno jedna i druga ekonomija kurčeve.
Agrokor je na aparatima, u biti do sad su odrađeni samo kozmetički zahvati a dignuta ogromna lova za savjetovanje... pitanje je što će se još tamo događati... jer i Rusi (Sberbank) gledaju da potpuno izađu iz HR.
Ukrajna ako sprovede 50% tog programa imat će rast preko 5-6%... I za 15 godina bit će osjetno višeg standarda od Rusija, pa čak i od HR. Imaju kvalitetno obrazovanje, dovoljno stanovništva, pa čak i bolje potencijale od Poljske i Mađarske.
Hrvatska kao i Rusija ima de facto stagnaciju jer pravih reformi nema.
2018-04-10
Similar topics
» HDZ pao na 26% podrske..
» Dalmatinski osebujni način podrške vatrenima
» Oko 12.000 Turaka u Strazburu na skupu podrške Erdoganu
» U Srbiji veliki prosvjed podrske Rusiji
» Švedska: veliki prosvjed podrške terorizmu
» Dalmatinski osebujni način podrške vatrenima
» Oko 12.000 Turaka u Strazburu na skupu podrške Erdoganu
» U Srbiji veliki prosvjed podrske Rusiji
» Švedska: veliki prosvjed podrške terorizmu