Pobocnici vatikanskog samana opleli po Salviniju zbog krunice!Vatikan (ne crkva) protiv krunice
Page 1 of 1
Pobocnici vatikanskog samana opleli po Salviniju zbog krunice!Vatikan (ne crkva) protiv krunice
https://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/sto-se-dogada-matteo-salvini-posvetio-italiju-bezgresnom-srcu-marijinom-ali-sok-1314344/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pobocnici vatikanskog samana opleli po Salviniju zbog krunice!Vatikan (ne crkva) protiv krunice
"Dođe li tko k meni, a ne mrzi svog oca i majku, ženu i djecu, braću i sestre, pa i sam svoj život, ne može biti moj učenik!“ Lk 14,26
kršćani su najveći neprijatelji Europljanja / Zapada
izdat će domovinu, izdat će obitelj, izdat će braću i sestre, izdat će djecu, bračnog druga
da bi mogli pokazati kako oni ljube neprijatelja
Guest- Guest
Re: Pobocnici vatikanskog samana opleli po Salviniju zbog krunice!Vatikan (ne crkva) protiv krunice
ja da sam na mjesti šamana franje i ovih u vatikanu ne bi e previse igrao napadima na salvinija,trumpa,orbana,nas i drugih..situacija u svijetu i u europi se dramaticno mjenja...jacaju pozicije onih koji su bili slabiji prije a pada moc onih koji su bili jaki naravno prije...realno vatikan vise nema takav utjecaj kakav je imao prije narocito je izgubio utjecaj pojavom šamana i sa njegovim losim potezima narocito na politickom pa i vjerskom planu...danas se treba priznatio da je vatikan gurnut na marginu svjetskih zbivanja i misljenje pape a narocito ovog šamana franje vise nitko pretjerano ne dozivljava ali i ne slusa...cak i mi smo konacno malo digli celo na vatikan a to je do jucer bilo gotovo nezamislivo...sto naravno dovoljno govori da je vatikan danas tu gdje je...zato treba iskreno reci da je šaman franjo vise stete napravio samom vatikanu nego drugima...no problem je sto je šaman napravi stit oko sebe sa istom takvom šamanijom sto govori u prilog napad na salvinija i krunicu..a time i na samu mariju...time direktno i na isusa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Princeza Marta ne odustaje od tamnoputog šamana: Mnogi ipak nisu srećni zbog te veze
» Na Kaptolu zgroženi Košićevim pismom Plenkoviću: Njegovim napadom bavit će se i Vatikan, ovo je pamflet kakav naša Crkva dugo ne pamti!
» Moskva i Vatikan zajedno protiv liberalizma i fragmentacije katoličkog i pravoslavnog svijeta
» Evangelistička Crkva ide protiv sirijskih kršaćana
» ukrajinska crkva se pokajala zbog saradnje
» Na Kaptolu zgroženi Košićevim pismom Plenkoviću: Njegovim napadom bavit će se i Vatikan, ovo je pamflet kakav naša Crkva dugo ne pamti!
» Moskva i Vatikan zajedno protiv liberalizma i fragmentacije katoličkog i pravoslavnog svijeta
» Evangelistička Crkva ide protiv sirijskih kršaćana
» ukrajinska crkva se pokajala zbog saradnje
Page 1 of 1