Užas: Rusi i Srbi kupuju zlato i uništavaju svjetski mir
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Užas: Rusi i Srbi kupuju zlato i uništavaju svjetski mir
https://www.vecernji.hr/biznis/rekordne-devizne-rezerve-16-5-mlrd-1245867
https://www.politikaplus.com/novost/167890/-hrvatske-devizne-rezerve-u-godinu-dana-porasle-za-22-milijarde-eura
https://www.politikaplus.com/novost/167890/-hrvatske-devizne-rezerve-u-godinu-dana-porasle-za-22-milijarde-eura
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
toliko o ruganju ekonomski nepismenog pizdojalca svrbskog
Eroo wrote:Kome su prodali Norvežani zlato, nemaju ga ni oni? Jadni Norvežani...crvenkasti wrote:Morali smo prodati zlato Amerima da bismo ušli u NATO.
I sad, kad smo NATO, sad ćemo morat slati vojnike u Iran.
A Srbija ne mora ništa! Užas!
Da bismo se obranili od Srba, morali smo ući u NATO.
Spiskali smo svo zlato sto smo imali na to.
I jos smo i duzni.
I jos na to, moramo ratovati za NATO u Iranu.
Prokleti Srbi! Oni su za sve krivi!
crvenkasti-
2014-04-17
pa dobro crvenom je najvaznije da hrvati nestanu..sad na koji nacin nije bitno...samo problem je u tome sto crveni taman pomisli to je to...a onda efekt bumerangmarcellus wrote:toliko o ruganju ekonomski nepismenog pizdojalca svrbskog
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Međunarodne devizne rezerve : HR 19 milijardi €, Srbija 11.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Usporedba Hrvatske i Norveške ... o jebem ti sve.Eroo wrote:Kome su prodali Norvežani zlato, nemaju ga ni oni? Jadni Norvežani...crvenkasti wrote:Morali smo prodati zlato Amerima da bismo ušli u NATO.
crveni sere jer je četnik a ti sereš... jer si zbunjen oko toga što si
hrvatska je prodala zlato jer je procjena bila da će zlato ići dolje a dolar gore. Svejedno je u čemu su ti rezerve. Bitno je da pogodiš što će ići gore a što dolje.
Uštede građana: HR 37 milijardi €, Srbija 9,9.
Srpsko zlato? Sitnica, ali je potaman za podmićivanje Turaka.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
crvenkasti wrote:Eroo wrote:Kome su prodali Norvežani zlato, nemaju ga ni oni? Jadni Norvežani...crvenkasti wrote:Morali smo prodati zlato Amerima da bismo ušli u NATO.
Da bismo se obranili od Srba, morali smo ući u NATO.
Spiskali smo svo zlato sto smo imali na to.
I jos smo i duzni.
I jos na to, moramo ratovati za NATO u Iranu.
Prokleti Srbi! Oni su za sve krivi!
hehe gle glupog pizdeka kak se veseli
hrvatske su rezerve trenutno 19 milijardi eura, i naravno niti kuna nije u zlatu jer je sve u dolarima i sličnom ima gore link na narodnu banku
vaše su 11 milijardi, zlato i sve zajedno
https://www.kurir.rs/vesti/biznis/3235163/narodna-banka-srbije-devizne-rezerve-u-martu-povecane-na-114-milijarde-evra
a sad, vi kupujte zlato, ako poskupi super ste prošli, ako mu padne cijena najebali ste
e sad to što mi uvijek možemo kupit duplo više zlata nego vi jer imamo duplo više na računu, a ima nas duplo manje... jebiga, to je zato jer ste papci
nije to za podmicivanje..to je tako genetski..turci vole zlato...a sto ne bi onda tur..pardon srbiEroo wrote:Međunarodne devizne rezerve : HR 19 milijardi €, Srbija 11.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Usporedba Hrvatske i Norveške ... o jebem ti sve.Eroo wrote:Kome su prodali Norvežani zlato, nemaju ga ni oni? Jadni Norvežani...crvenkasti wrote:Morali smo prodati zlato Amerima da bismo ušli u NATO.
crveni sere jer je četnik a ti sereš... jer si zbunjen oko toga što si
hrvatska je prodala zlato jer je procjena bila da će zlato ići dolje a dolar gore. Svejedno je u čemu su ti rezerve. Bitno je da pogodiš što će ići gore a što dolje.
2015-09-08
Eroo wrote:
Međunarodne devizne rezerve : HR 19 milijardi €, Srbija 11.
e da baš sam mu i ja potražio taj podatak... al daj ti tupom četniku objasni da je zlato valuta ko i svaka druga...
vuksadinare wrote:pa jesi bio hosovac ili nisi?..jesi li se nekim nozevima hvalio ili nisi?Yehudim wrote:vuksadinare wrote:pa zar nisi ustasa?...hosovac,...mahao srbosjekom i hvalio se...Yehudim wrote:michaellcmacha wrote:
alo ustašo de si mira daj... nećeš više srpskoj nejači otimati naušnice i kidati otečene prsta da bi se dočepo prstenja
Ti definitivno nisi normalan.
Aj Vučkoviću ne serendaj bez veze.
To je isto kao da ja rečem tebi - Vučko zašto si vadio oči srpskoj djei, ubijao trudnice itd...-
Barem ne opravdavaj kretena koi svoje žele i maštarie pricira na druge.
A sad vozi......a pedala.
Znači tvrdiš da hosovci to rade redovito?
(To šta je mica maca sa bedjevima zafantazira u vezi mene)
Pohvalio se trofejnim nožem koi je zaplijenio moj did.......Pa šta?
sad vaša mašta oko toga slaže fantastične priče.......mitologiju cilu.
Aj ti lipo podi leći......naspavaj se, otrizni itd.
Bosanac, ti to uspoređuješ i ne ja. Norveška je bogata, ali nema zlatnih rezervi.Ringo10 wrote:Usporedba Hrvatske i Norveške ... o jebem ti sve.Eroo wrote:Kome su prodali Norvežani zlato, nemaju ga ni oni? Jadni Norvežani...crvenkasti wrote:Morali smo prodati zlato Amerima da bismo ušli u NATO.
To je bio samo hint za razmišljanje. Ne za tebe već za za one koji imaju gram mozga
2016-07-22
zar je 13 tona zlata 115 milijunavuksadinare wrote:crvenkasti wrote:u travnju 2001. godine, Hrvatska je postala vlasnica 13,12 tona zlata koje je tada vrijedilo oko 115 milijuna dolara.
2014-04-18
jos mi nisi odgovorio jesi bio hosovac ili nisi...ne petljaj i ne izvlaci se na beđeve i slicnoYehudim wrote:vuksadinare wrote:pa jesi bio hosovac ili nisi?..jesi li se nekim nozevima hvalio ili nisi?Yehudim wrote:vuksadinare wrote:pa zar nisi ustasa?...hosovac,...mahao srbosjekom i hvalio se...Yehudim wrote:
Ti definitivno nisi normalan.
Aj Vučkoviću ne serendaj bez veze.
To je isto kao da ja rečem tebi - Vučko zašto si vadio oči srpskoj djei, ubijao trudnice itd...-
Barem ne opravdavaj kretena koi svoje žele i maštarie pricira na druge.
A sad vozi......a pedala.
Znači tvrdiš da hosovci to rade redovito?
(To šta je mica maca sa bedjevima zafantazira u vezi mene)
Pohvalio se trofejnim nožem koi je zaplijenio moj did.......Pa šta?
sad vaša mašta oko toga slaže fantastične priče.......mitologiju cilu.
Aj ti lipo podi leći......naspavaj se, otrizni itd.
2015-09-08
Da, 2001.prckov wrote:zar je 13 tona zlata 115 milijunavuksadinare wrote:crvenkasti wrote:u travnju 2001. godine, Hrvatska je postala vlasnica 13,12 tona zlata koje je tada vrijedilo oko 115 milijuna dolara.
2016-07-22
Znam ja da su Srbi prošli gore nego mi i da smo mi još uvijek bogatiji od njih.
Mene samo brine zašto Rusi i Srbi kupuju zlato, a mi ga nemamo ništa!? Sve prodali Amerima.
A sjećam se iz filmova, kad propadne sve i novac izgubi vrijednost, onda vrijedi samo zlato.
Mene samo brine zašto Rusi i Srbi kupuju zlato, a mi ga nemamo ništa!? Sve prodali Amerima.
A sjećam se iz filmova, kad propadne sve i novac izgubi vrijednost, onda vrijedi samo zlato.
crvenkasti-
2014-04-17
dakle kilo bilo oko $8-9000Eroo wrote:Da, 2001.prckov wrote:zar je 13 tona zlata 115 milijunavuksadinare wrote:crvenkasti wrote:u travnju 2001. godine, Hrvatska je postala vlasnica 13,12 tona zlata koje je tada vrijedilo oko 115 milijuna dolara.
to mi je nakako malo
sjecam se sa zenom gleadli nekakve prstenje u tom nekom vremenskom period pa su narkvice znale bit $2000- 5000
2014-04-18
ne bi ni srbija kupilo zlato da putin nije naredio sulji da kupi jer ce tako zajebat trumpa i ameriku a suljo hrvatecrvenkasti wrote:Znam ja da su Srbi prošli gore nego mi i da smo mi još uvijek bogatiji od njih.
2015-09-08
prckov wrote:zar je 13 tona zlata 115 milijunavuksadinare wrote:crvenkasti wrote:u travnju 2001. godine, Hrvatska je postala vlasnica 13,12 tona zlata koje je tada vrijedilo oko 115 milijuna dolara.
mislim da je onda bilo
no kako vidim cijena zlata pada
https://www.bullionbypost.eu/gold-price/gold-price-per-ounce/?gclid=CjwKCAjwiZnnBRBQEiwAcWKfYsT5d6cty6Jy64NfXz08avVqTKX3Dua3o1-FS9wIFcKjCIxFwc2Y2BoCpVcQAvD_BwE
trenutno mislim da je nekih 40 milijuna dolara za tonu nisam siguran
https://www.bullionbypost.eu/gold-price/gold-price-per-ounce/?gclid=CjwKCAjwiZnnBRBQEiwAcWKfYsT5d6cty6Jy64NfXz08avVqTKX3Dua3o1-FS9wIFcKjCIxFwc2Y2BoCpVcQAvD_BwE
trenutno mislim da je nekih 40 milijuna dolara za tonu nisam siguran
vuksadinare wrote:ne bi ni srbija kupilo zlato da putin nije naredio sulji da kupi jer ce tako zajebat trumpa i ameriku a suljo hrvatecrvenkasti wrote:Znam ja da su Srbi prošli gore nego mi i da smo mi još uvijek bogatiji od njih.
Prokleti Putin. Najprije Ukrajina, pa Sirija, i sad ovo.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Znam ja da su Srbi prošli gore nego mi i da smo mi još uvijek bogatiji od njih.
Nemaš šta brinit, sad mi i Ameri imamo zajedno 8 200 tona zlata, a vi i Rusi 1900 tona.
2016-07-22
vuksadinare wrote:pa dobro crvenom je najvaznije da hrvati nestanu..sad na koji nacin nije bitno...samo problem je u tome sto crveni taman pomisli to je to...a onda efekt bumerangmarcellus wrote:toliko o ruganju ekonomski nepismenog pizdojalca svrbskog
pa sad crveni ne kuži da ako oni mogu kupit 50 tona zlata mi možemo sto...
Similar topics
» Suljo najavio Treci svjetski rat te rekao:'Mi Srbi nismo propustili nijedan..'
» Skupo ko zlato a Azijati deru ko Srbi slaninu i rakiju
» Užas: četnik kaže da za 3 mjeseca počinje III svjetski rat
» Užas: ozbiljne američke pripreme za 3. svjetski irat
» Ako Katar pošalje vojsku u Siriju počeće Treci svjetski rat, poručuju Rusi
» Skupo ko zlato a Azijati deru ko Srbi slaninu i rakiju
» Užas: četnik kaže da za 3 mjeseca počinje III svjetski rat
» Užas: ozbiljne američke pripreme za 3. svjetski irat
» Ako Katar pošalje vojsku u Siriju počeće Treci svjetski rat, poručuju Rusi
Page 3 of 4