''Analiza ugledne banke: Hrvatska je među ekonomski najbolesnijim članicama EU-a''
Page 1 of 1
''Analiza ugledne banke: Hrvatska je među ekonomski najbolesnijim članicama EU-a''
https://www.index.hr/vijesti/clanak/analiza-ugledne-banke-hrvatska-je-medju-ekonomski-najbolesnijim-clanicama-eua/2087186.aspx
Ah, baš u krivo vrijeme...Ovo članovima HDZ-a i njihovim simpatizerima dođe kao crvena krpa...To ih ujedini i njih tridesetak posto koji u većini izađu na izbore, donesu HDZ-u uvjerljivu pobjedu...
Ah, baš u krivo vrijeme...Ovo članovima HDZ-a i njihovim simpatizerima dođe kao crvena krpa...To ih ujedini i njih tridesetak posto koji u većini izađu na izbore, donesu HDZ-u uvjerljivu pobjedu...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Analiza ugledne banke: Hrvatska je među ekonomski najbolesnijim članicama EU-a''
Ugledna banka, a još ugledniji Index.
Prošla su vremena kad je hvalilo Rohatinskog. Dobar je znak kad bankarima postaješ nemio. :)
Prošla su vremena kad je hvalilo Rohatinskog. Dobar je znak kad bankarima postaješ nemio. :)
Guest- Guest
Re: ''Analiza ugledne banke: Hrvatska je među ekonomski najbolesnijim članicama EU-a''
E to...O tebi sam napisao koju riječ ovdje...kofein wrote:Ugledna banka, a još ugledniji Index.
red wolf-
2016-02-10
i bez analize, a da nisam ugledna banka, na istom sam tragu
2014-04-15
Tim imaš svoju Hrvatsku...Jebe se tebi za sve ostalo...n_razbojnik wrote:i bez analize, a da nisam ugledna banka, na istom sam tragu
red wolf-
2016-02-10
Normalno, k'o sam ja da brinem brigu svijetared wolf wrote:Tim imaš svoju Hrvatsku...Jebe se tebi za sve ostalo...n_razbojnik wrote:i bez analize, a da nisam ugledna banka, na istom sam tragu
2014-04-15
Tako je, ti imaš svoju Hrvatsku...n_razbojnik wrote:Normalno, k'o sam ja da brinem brigu svijetared wolf wrote:Tim imaš svoju Hrvatsku...Jebe se tebi za sve ostalo...n_razbojnik wrote:i bez analize, a da nisam ugledna banka, na istom sam tragu
red wolf-
2016-02-10
no šit šerlok... kako ono reče štrahe, pa ga napalo
katolicki bananistan u epizodi " opanjkavanje "
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ma neka nama irske i njemacke
Ma nije, lažu...red wolf wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/analiza-ugledne-banke-hrvatska-je-medju-ekonomski-najbolesnijim-clanicama-eua/2087186.aspx
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Onaj što je rakao Rusima da smo šupak svijeta, dajte mi adresu da mu popušim...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Hrvatska, među prvima u svijetu
» Šef ruske banke: Todorić nas je prevario, a hrvatska Vlada podržava muljaže Agrokora
» Top 10 svjetskih destinacija, među njima i Hrvatska
» "Ustaška" Hrvatska među najtolerantnijim državama u svijetu
» Prema mišljenju guvernera Poljske narodne banke, Hrvatska ispada necivilizirana zemlja
» Šef ruske banke: Todorić nas je prevario, a hrvatska Vlada podržava muljaže Agrokora
» Top 10 svjetskih destinacija, među njima i Hrvatska
» "Ustaška" Hrvatska među najtolerantnijim državama u svijetu
» Prema mišljenju guvernera Poljske narodne banke, Hrvatska ispada necivilizirana zemlja
Page 1 of 1