Kresimir Sucevic-Medjeral clan kviza Potjere glasat ce za opskurnu knojevsku RF jos jednog debila Mate Kapovica
Page 1 of 1
Kresimir Sucevic-Medjeral clan kviza Potjere glasat ce za opskurnu knojevsku RF jos jednog debila Mate Kapovica
https://www.dnevno.hr/eu-izbori/video-sokirani-smo-evo-za-koga-ce-glasati-covjek-koji-slovi-za-jednog-od-najpametnijih-hrvata-1312731/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kresimir Sucevic-Medjeral clan kviza Potjere glasat ce za opskurnu knojevsku RF jos jednog debila Mate Kapovica
Po cemu je najpametniji?..vidimo da bas i nije...to sto mu medjed tarik njemu i kolegama rotira pitanja koje ja odgpvorim cim vidim pitanje ne cini ga pametnim...
2015-09-08
Re: Kresimir Sucevic-Medjeral clan kviza Potjere glasat ce za opskurnu knojevsku RF jos jednog debila Mate Kapovica
Ja budala svakakvih
2015-09-08
Pa nek glasa. Šta te briga. Ionako bi glasao za neke ljevičare svakako pa bolje za ove nego SDP.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma ide mi taj lik na jaja i bez ovog jos jednog idiotluka..gdje ovakve nadju majke ti mile..lik sam sebe hvalisa...inace u toj potjeri je skupina leftarda zajedno sa teletom tarikomRayMabus wrote:Pa nek glasa. Šta te briga. Ionako bi glasao za neke ljevičare svakako pa bolje za ove nego SDP.
2015-09-08
Mogu parirati jedino debilu dje-hudimu po kolicini debilizma
2015-09-08
Pa ako je tko u Hrvatskoj ljevičar bolje je dati glas RF ili SRP-u,nego SDP-u,koji je s izuzecima od par ljudi sve samo ne lijeva stranka.
Čak i ako se netko u toj stranci i trudi biti ljevičar ta ga stranka sama pokopa.
Čak i ako se netko u toj stranci i trudi biti ljevičar ta ga stranka sama pokopa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kao prvo zar tebi nije smjesno da si netko daje ima RADNICKA FRONTA a pravog radnika vidio nije a ni tvornicu...jedino sto je vidio vidio je ajfon i frizerajastreb wrote:Pa ako je tko u Hrvatskoj ljevičar bolje je dao glas RF ili SRP-u, nego SDP-u, koji je s izuzecima od par ljudi sve samo ne lijeva stranka.
Čak i ako se netko u toj stranci i trudi bude ljevičar a ga stranka sama pokopa.
2015-09-08
U stranci ,čak i među kandidiranim na listama ima dosta radnika. Ima i nekoliko škverana iz Uljanika i 3.maja.vuksadinare wrote:Kao prvo zar tebi nije smjesno da si netko daje ima RADNICKA FRONTA a pravog radnika vidio nije a ni tvornicu...jedino sto je vidio vidio je ajfon i frizerajastreb wrote:Pa ako je tko u Hrvatskoj ljevičar bolje je dao glas RF ili SRP-u, nego SDP-u, koji je s izuzecima od par ljudi sve samo ne lijeva stranka.
Čak i ako se netko u toj stranci i trudi bude ljevičar a ga stranka sama pokopa.
A tko je radnik iz SDP-a? Možda Bernardić koji u životu nije u ruku uzeo metlu,a kamo li lopatu?
2014-04-22
vuksadinare wrote:Mogu parirati jedino debilu dje-hudimu po kolicini debilizma
Il kretino
https://the-big-bang-theory.com/images/uploads/5/rs_3463ec66edb459bd1dd.jpg
2014-04-14
bas cudno da nije za skeju i neki iscjedak HSP
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Po faci mu vidis da je recimo zivio 45 bio bi kandidat knoja za egzekucije...naime takve su regrutirali..intelektualce strebere ali manijakalnog instikta
2015-09-08
KNOJ je bio posebna jedinica koja je ganjala raspršene ostatke po šumama i planinama,po špiljama i gudurama.vuksadinare wrote:Po faci mu vidis da je recimo zivio 45 bio bi kandidat knoja za egzekucije...naime takve su regrutirali..intelektualce strebere ali manijakalnog instikta
Između ostalih ćapili su nekoliko najistaknutijih zločinaca,poput Miloša,Majstorovića,Lisaka,Kalabića,Medenice,Šipčića ili Čiča Draže.
2014-04-22
To zbilja može izluditi hrvatskog čovjeka. Premda joj je više od sedamdeset, Udba se još sjajno drži. Čak i dvostruko mlađe obavještajne službe pozavidjele bi joj na čvrstim sisama i stražnjici. SIS, HIS, SZUP, tko bi se više sjetio svih službi u kojima su se devedesetih godina prošlog stoljeća prsili Miroslav Tuđman i Markica Rebić. Gdje su te špijunske šeprtlje i gubitnici danas? Nigdje.vuksadinare wrote:Po faci mu vidis da je recimo zivio 45 bio bi kandidat knoja za egzekucije...naime takve su regrutirali..intelektualce strebere ali manijakalnog instikta
Umirovljeni i zaboravljeni. A Udba i dalje neumorno obilazi premijere, izložbe, svečane akademije, Đakovačke vezove i Goranova proljeća, glazbene festivale i stočne sajmove, pije sivi pinot po restoranima, praši po narodnjačkim klubovima, odlazi na nogometne utakmice i koncelebrirana misna slavlja, uvijek po istom poslu, svejednako rovareći protiv hrvatske države.
Otkud novac za održavanje složene, razgranate mreže obavještajnih analitičara, agenata, suradnika, provokatora i ubojica, tko im plaća najam ureda i garaža, kupuje i održava opremu za nadzor, iz čije se blagajne namiruju dnevnice, avionske karte i hotelska noćenja udbaškim govnima i pokvarenjacima?
Iskreno, ja vam ne bih znao odgovoriti ni na jedno od ovih pitanja. Ne morate mi vjerovati, ali ja nemam veze s Udbom. Dapače, čak i ne vjerujem da ona postoji. Jugoslavenska obavještajna služba, ako mene pitate, danas nije stvarnija od zmajeva, vukodlaka, šumskih duhova, jezerskih vila ili Gospe u Međugorju. Ono što ovdje pokušavam je samo rekonstruirati sliku o njoj prema kazivanjima njezinih najljućih neprijatelja, autentičnih hrvatskih domoljuba.
https://www.jutarnji.hr/komentari/ante-tomic-premda-joj-je-vise-od-sedamdeset-godina-udba-se-jos-sjajno-drzi/8884214/
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vuksadinare wrote:Po faci mu vidis da je recimo zivio 45 bio bi kandidat knoja za egzekucije...naime takve su regrutirali..intelektualce strebere ali manijakalnog instikta
A tek da je četeres prve.............
Možda bi nadmašio i koljača mesara luburića
debotoijusto wrote:To zbilja može izluditi hrvatskog čovjeka. Premda joj je više od sedamdeset, Udba se još sjajno drži. Čak i dvostruko mlađe obavještajne službe pozavidjele bi joj na čvrstim sisama i stražnjici. SIS, HIS, SZUP, tko bi se više sjetio svih službi u kojima su se devedesetih godina prošlog stoljeća prsili Miroslav Tuđman i Markica Rebić. Gdje su te špijunske šeprtlje i gubitnici danas? Nigdje.vuksadinare wrote:Po faci mu vidis da je recimo zivio 45 bio bi kandidat knoja za egzekucije...naime takve su regrutirali..intelektualce strebere ali manijakalnog instikta
Umirovljeni i zaboravljeni. A Udba i dalje neumorno obilazi premijere, izložbe, svečane akademije, Đakovačke vezove i Goranova proljeća, glazbene festivale i stočne sajmove, pije sivi pinot po restoranima, praši po narodnjačkim klubovima, odlazi na nogometne utakmice i koncelebrirana misna slavlja, uvijek po istom poslu, svejednako rovareći protiv hrvatske države.
Otkud novac za održavanje složene, razgranate mreže obavještajnih analitičara, agenata, suradnika, provokatora i ubojica, tko im plaća najam ureda i garaža, kupuje i održava opremu za nadzor, iz čije se blagajne namiruju dnevnice, avionske karte i hotelska noćenja udbaškim govnima i pokvarenjacima?
Iskreno, ja vam ne bih znao odgovoriti ni na jedno od ovih pitanja. Ne morate mi vjerovati, ali ja nemam veze s Udbom. Dapače, čak i ne vjerujem da ona postoji. Jugoslavenska obavještajna služba, ako mene pitate, danas nije stvarnija od zmajeva, vukodlaka, šumskih duhova, jezerskih vila ili Gospe u Međugorju. Ono što ovdje pokušavam je samo rekonstruirati sliku o njoj prema kazivanjima njezinih najljućih neprijatelja, autentičnih hrvatskih domoljuba.
https://www.jutarnji.hr/komentari/ante-tomic-premda-joj-je-vise-od-sedamdeset-godina-udba-se-jos-sjajno-drzi/8884214/
Yehudim po svojoj faci prirodno je odredjen da bude kakav masovni ubojica
2015-09-08
Similar topics
» stan jednog milijunaša i kćeri jednog milijardera
» Kitarović odlikuje jednog komunistu i jednog emigranta
» Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
» Udbaš, otac hrvatske privatizacije, član HAZU-a, tuđmanov prijetlej i član aqrbitraže glasao protiv vlastite države i naroda
» DEBILA skihuti sa pozicije pod hitno
» Kitarović odlikuje jednog komunistu i jednog emigranta
» Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
» Udbaš, otac hrvatske privatizacije, član HAZU-a, tuđmanov prijetlej i član aqrbitraže glasao protiv vlastite države i naroda
» DEBILA skihuti sa pozicije pod hitno
Page 1 of 1