Optužen za nadriliječništvo
Page 1 of 1
Optužen za nadriliječništvo
'Moji pripravci spasit će svijet, a ja mislim živjeti 156 godina'
Miroslava Rimarchuka sud tereti da je klijente uvjeravao kako će tuširanjem hladnom vodom i posebnim režimom prehrane ojačati svoj organizam
Miroslav Rimarchuk, optužen za nadriliječništvo, pred zagrebačkim Općinskim sudom izjavio je da mu je namjera bila prenijeti svoje znanje Hrvatima u "rješavanju temeljnih problema čovječanstva".
Sud ga tereti da je u svojoj klinici u Zaprešiću klijente uvjeravao da će uzimanjem određenih pripravaka te tuširanjem hladnom vodom i posebnim režimom prehrane ojačati svoj organizam i izliječiti se od bolesti.
U njegovoj klinici bila je i 10-godišnja A.M., djevojčica oboljela od dijabetesa čijim je roditeljima Rimarchuk savjetovao da prestane uzimati lijekove. On je to na sudu zanijekao i dodao da im nije naplatio tretman za njihovu kći iako su roditelji tvrdili da su mu dali 6000 eura.
- Moji pripravci nisu za komercijalne svrhe već su namijenjeni opstanku čovječanstva. Planiram živjeti 156 godina da bi mogao što više pridonijeti čovječanstvu - izjavio je Rimarchuk kojem se, osim djevojčice s dijabetesom, na teret stavlja i nadriliječenje još troje ljudi.
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/moji-pripravci-spasit-ce-svijet-a-ja-mislim-zivjeti-156-godina-445002
Guest- Guest
Re: Optužen za nadriliječništvo
uvjeravanje je kažnjivo?
ke gluposti, pa preko polak čovječanstva ne bi postojalo brez uvjeravanja.
ke gluposti, pa preko polak čovječanstva ne bi postojalo brez uvjeravanja.
2014-04-16
vid ovog ženomrzca :Daben wrote:pa preko polak čovječanstva ne bi postojalo brez uvjeravanja.
tako kaže liječnička komora, nije poštovao pravila struke, a nema ni licencuaben wrote:uvjeravanje je kažnjivo?
po njima i po zakonu netko tko ne udovoljava normama liječničke komore ne može liječiti druge
Guest- Guest
nimo veze s ženami, sve ljude mrzin manjeviše jednoko,kic wrote:vid ovog ženomrzca :Daben wrote:pa preko polak čovječanstva ne bi postojalo brez uvjeravanja.
ali one imoju određene standarde ke unda muški moroju dokazati da ih posjeduju. a standardi su krajnje neprovjerljivi, tipa ne ću se propiti za deset godina, bit ću dobar tata i sl.
2014-04-16
a razumin motive toga kartela i njihovih članova,ostrakon wrote:tako kaže liječnička komora, nije poštovao pravila struke, a nema ni licencuaben wrote:uvjeravanje je kažnjivo?
po njima i po zakonu netko tko ne udovoljava normama liječničke komore ne može liječiti druge
ali ne razumin kako su uspili upregnut državu za svoje zločinačke ideje.
čekomo hrvatsku ljubavnu komoru, koja pod prijetnjom zatvora zabranjuje svakome ki se misli baviti udvaranjem da govori ženami 'skinut ću ti i zvizde sa neba'.
2014-04-16
Similar topics
» AL BASHAR optužen za silovanje
» Osmogodišnjak optužen za ubojstvo bebe u SAD-u
» Miroslav Ilić optužen da je ustaša
» Papa Sranjo optužen za herezu
» Previranje u Ukrajini: Porošenko optužen za državnu izdaju
» Osmogodišnjak optužen za ubojstvo bebe u SAD-u
» Miroslav Ilić optužen da je ustaša
» Papa Sranjo optužen za herezu
» Previranje u Ukrajini: Porošenko optužen za državnu izdaju
Page 1 of 1