Ja bih da igra još malo...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Ja bih da igra još malo...
Kapiten crno-belih oprostiće se u nedelju od stadiona u Humskoj, na kojem je odrastao, i odlukom "disciplinaca" Fudbalskog saveza Srbije taj oproštaj proći će bez navijača.
Za razliku od prethodnih godina, Ilić je ovog puta bez rezerve "prelomio" da završava karijeru, a FK Partizan je nakon toga odlučio da povuče iz upotrebe njegov broj, "22".
"Posle ne znam koliko godina, mogu da definitivno kažem 'da' (završava karijeru). Odluka rukovodstva i ljudi iz kluba je da se broj '22' povuče. Hajde da i ja dočekam u mladim naraštajima da neko odigra ovoliko utakmica koliko sam ja odigrao u Partizanu, što će značiti da će i taj broj biti povučen", izjavio je Ilić
Za razliku od prethodnih godina, Ilić je ovog puta bez rezerve "prelomio" da završava karijeru, a FK Partizan je nakon toga odlučio da povuče iz upotrebe njegov broj, "22".
"Posle ne znam koliko godina, mogu da definitivno kažem 'da' (završava karijeru). Odluka rukovodstva i ljudi iz kluba je da se broj '22' povuče. Hajde da i ja dočekam u mladim naraštajima da neko odigra ovoliko utakmica koliko sam ja odigrao u Partizanu, što će značiti da će i taj broj biti povučen", izjavio je Ilić
Guest- Guest
Re: Ja bih da igra još malo...
875 utakmica u svetom crno belom dresu, najtrofejniji igrač kluba u istoriji.
Hvala ti Sale, uživaj u penziji.
Hvala ti Sale, uživaj u penziji.
Guest- Guest
Sjećam se Saše Ilića i Ivice Ilijeva iz one generacije što je izbacila Newcastlea iz lige prvaka. Bili su prejaki
I danas sa 42 godine kada uđe na 5 minuta, pokaže svima u ligi koliko su jadni i koliko ne znaju. Veliki igrač i znalac, hvala mu na svemu-a pogotovo na onoj promašenoj šansi portiv “Galacticosa” jer sam tada naučio da nije uvek lako-ali je uvek lepo voleti partizan...
Guest- Guest
End wrote:tko je taj klošar nikad čuo i kbk gluperdo
darth_vader-
2014-04-17
Bože, hvala ti što postoji partizan i što navijam za njega!
Kakav klub, Bože dragi!
Kakav klub, Bože dragi!
Guest- Guest
glupane gubi se odavde i idi na kurir pusit svojim ciganima
End- Posts : 21177
2015-08-25
Dugo je izdržao s obzirom na tešku traumu s početka karijere, 30.07.1997. na Maksimiru, epsko šamaranje od strane najvećeg kluba na ovim prostorima.
Roland Deschain wrote:Dugo je izdržao s obzirom na tešku traumu s početka karijere, 30.07.1997. na Maksimiru, epsko šamaranje od strane najvećeg kluba na ovim prostorima.
Taj klub je ugašen, ne postoji...
Guest- Guest
Ne može nikad biti ugašen, sve jači je.
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ja bih da igra još malo...
» NAGRADNA IGRA
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» NAGRADNA IGRA
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3