Sanjao sam da je počeo treći svijetski rat
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sanjao sam da je počeo treći svijetski rat
RayMabus wrote:Bili mi na privatnoj zabavi tu u predgrađu Splita kod nekoga i nestane interneta , i onda nestalo struje , zadnje vijesti koje smo uhvatili je da je netko u Aziji napa sedan kontigenata američke vojske. Kud ćeš šta ćeš čekaj da dođe struja i internet. Ja se zavalija na neki kauč i neka debeljuca do mene pa se zavalila i ona i pribacila nogu priko mene , ugodno njoj ugodno meni nitko se ne miče ne znamo šta se dešava , oče ko bacit bombe sad i tako to. Onda doša neki lik , to valjda njegova kuća , da se vani čudno nešto dešava , da nema nigdi ni struje ni interneta a da svi pričaju o tome da je bija neki napad negdi i da je zabava gotova i da najbolje da se lagano svi pokupimo i kući. I onda ova debeljuca se digla i kaže da je ona autobuson da kako će ona doma , kažen ja imqn ja auto pa ću te ja odbacit. Aj dobro di živi , da živi negdi u Splitu , Plokite il tako nešto , nema problema. Al sad nešto ona nabacuje da ne moramo mi baš u Split. Pita ona mene A di bi ja ? Ja govorin da bi ja najradije u planine. Ona me gleda a ja govorin da je počeja treći svijetski rat pa najbolje otić negdi gori di nema ljudi , parkirat sa strane i čekat jutro da se razdani. I tako ti mi odemo znaš i nađemo tako negdi gori na Klisu il tu negdi gori neki parking i tu parkiramo. Uglavnom meni glava na kraju završila u njenom međunožju.
Lijepa storija....samo da ne bude kao onaj filmić Kozjak ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Sanjao sam da je počeo treći svijetski rat
vuksadinare wrote:Ovo nisam ja rekao forumski druze...masa realno nikad blize danas nismo blize ratu cak i onom globalnolm..a to znaci i lokalnomjastreb wrote:Vuxadinare sinuće sloboda već desetljećima sanja o nekom hrvatsko-srpskom ratu. Koji je neizbježan,ali nikako da dođe.
Dobro, ti svako jutro oko 4 i pol, škicneš što se događa kod Srba i jesu li krenuli...do 8 ujutro ti si već tri ofenzive završio.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Počeo treci svjetski rat
» počeo TREĆI SVJETSKI RAT
» Frida Ghitis za CNN: Treći svjetski rat je počeo
» Treći svetski rat je počeo - Projekt "Veliki Izrael"
» Treći svjetski rat je već počeo, ali na Zapadu odbijaju vjerovati u to
» počeo TREĆI SVJETSKI RAT
» Frida Ghitis za CNN: Treći svjetski rat je počeo
» Treći svetski rat je počeo - Projekt "Veliki Izrael"