RF na Bleiburg ide sa jugoslavenskom zastavom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: RF na Bleiburg ide sa jugoslavenskom zastavom
reče srbudim usraelacYehudim wrote:U zatvor zbog nacističkog pozdrava. Na Bleiburgu ipak zabilježen incident
N1 televizija javlja kako je jedna osoba podigla desnicu i pozdravila Hitlerovim pozdravom. Odmah je priveden i odveden u zatvor u Klagenfurtu.
---------------------
Guni bandu usrašku
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
ovinar Krsto Lazarević danas je na Twitteru objavio da je notorni Velimir Bujanec, koji je prisustvovao komemoraciji na Bleiburgu, pljunuo njegova kolegu, njemačkog novinara hrvatskog porijekla Danijela Majića. Novinara je, tvrdi, nakon toga netko od okupljenih i fizički napao. Nazvali smo Lazarevića, novinara freelancera koji je danas na Bleiburg došao napraviti priču o komemoraciji, a koji je prošle godine s Bleiburga izvještavao za Die Welte, te nam je kratko prepričao što se dogodilo. “Da, kao što sam napisao na Twitteru, Velimir Bujanec je pljunuo mojeg kolegu Majića. Osim toga, netko od okupljenih ljudi je Majića udario”, rekao nam je Lazarević.
“Morate znati da Danijel Majić često piše o hrvatskoj zajednici u Njemačkoj i da je pisao o Bujancu, o tome kako je dolazio u Njemačku, kako je u mladosti nosio ustašku uniformu. Netko od ljudi na Bleiburgu je prepoznao Majića i rekao Bujancu tko je on. Bujanec mu je prišao i dva puta ga je pljunuo, a netko od ljudi okupljenih oko Bujanca ga je udario nogom”, priča nam Lazarević. “Nakon toga se uplela policija i Majića spasila od daljnjih napada. On upravo daje izjavu o tome što se dogodilo”.
Lazarević je nakon napada prišao Bujancu, upitavši ga zašto mu je napao kolegu. Razgovor s voditeljem Bujice snimio je mobitelom i objavio na Twitteru. Na snimci vidimo Bujanca kako pozira s muškarcem ogrnutim šalom u bojama hrvatskog grba. Kada ga Lazarević pita je li pljuvao na novinare, Bujanec se pokušava udaljiti. Lazarević ga slijedi i postavlja mu pitanja, na što se Bujanec zaustavlja i novinara, inače rođenog u Tuzli a odraslog u Njemačkoj, pita:
“Kojim vi to jezikom govorite? Tko ste vi?“. Novinar mu odgovara da ga dobro razumije i da je tamo kao novinar, na što Bujanec, ničim izazvan, kaže „Pa malo mi vučete ovako na gej. Jeste gej?“ Lazarević ga potom pita zašto mu je to zanimljivo, na što mu Bujanec okreće leđa i nestaje u gužvi. Nekoliko sekundi potom vidimo kako krupan muškarac nešto ozbiljno objašnjava Bujancu, i tada video završava.
Pokušali smo se javiti Danijelu Majiću kako bi nam prepričao kako je došlo do napada, ali novinar trenutno daje izjavu austrijskoj policiji. Razgovor s njim objavit ćemo naknadno ako nam se javi.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/bujanec-je-naprosto-briljirao-u-bleiburgu-jedan-novinar-tvrdi-da-ga-je-pljunuo-ovdje-drugog-iz-cista-mira-pita-je-li-gej/
vepar se ohrabrio u gomili
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a o hapsu onog ljevičarskog balavog provokatora muči ko da je mutavtre wrote:reče srbudim usraelacYehudim wrote:U zatvor zbog nacističkog pozdrava. Na Bleiburgu ipak zabilježen incident
N1 televizija javlja kako je jedna osoba podigla desnicu i pozdravila Hitlerovim pozdravom. Odmah je priveden i odveden u zatvor u Klagenfurtu.
---------------------
Guni bandu usrašku
Mislim da ti nećeš biti dionik Novog svjetskog poretka...Osim ako se nećeš preobratiti...Sve je moguće...vuksadinare wrote:Ne brini...nisu ni svjesni tko ce dovrsit posao mate moze sa drugovima trazit sljedecu zivotnu destinaciju...AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/komemoracija-na-bleiburgu-policija-upozorava-da-sve-snima-poceo-i-prosvjed/2086450.aspx
lol
RF prska i dominira. provociraju, i sebi rade marketing. jedan plakat govori da "tito nije dovršio dobro posao"
nacionalnim socijalistima bi trebao iduće godine kada će komemoracija u jasenovcu isto doći i govoriti da ante pavelić nije dovršio dobro posao
red wolf-
2016-02-10
mislim da bi bilo korisnije da se obratiš pripadnicima svog političkog miljea zamolbom da prestanu raditi gluposti tako da te liše muke susretanja s nepoželjnim temama plasiranih od suprotne straneYehudim wrote:KIC
stvarno mislim da moraš ograničiti
otvaranja glupih tema ( posebno od vučka)
Jedna tema dnevno po korisniku !
Jer ovo nema smisla sa ovom budalom
vučkom koji zatrpava forum svojim glupostima
PS- Znam da mora zaraditi sengvič ali jebiga
immortal-
2014-04-16
Gdje će suza nego na oko, ono usraelc srbudim je baš istinoljubivNoor wrote:a o hapsu onog ljevičarskog balavog provokatora muči ko da je mutavtre wrote:reče srbudim usraelacYehudim wrote:U zatvor zbog nacističkog pozdrava. Na Bleiburgu ipak zabilježen incident
---------------------
Guni bandu usrašku
i baš je čudno što se ne javlja na takvim temama da pokaže svoju dosljednost pardon glupost
ti stvarno misli da je judahim židovmortal wrote:mislim da bi bilo korisnije da se obratiš pripadnicima svog političkog miljea zamolbom da prestanu raditi gluposti tako da te liše muke susretanja s nepoželjnim temama plasiranih od suprotne straneYehudim wrote:KIC
stvarno mislim da moraš ograničiti
otvaranja glupih tema ( posebno od vučka)
Jedna tema dnevno po korisniku !
Jer ovo nema smisla sa ovom budalom
vučkom koji zatrpava forum svojim glupostima
PS- Znam da mora zaraditi sengvič ali jebiga
Ne znam što se toliko palite na zastavu SFRJ?
Pa u Makedoniji,BIH,Crnoj Gori,Sloveniji...ona je sasvim nešto uobičajeno.
Zar mi uvijek moramo biti mimo sav ostali svijet?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne razumijem da jos nisi shvatio..nevjerojatno...jastreb wrote:Ne znam što se toliko palite na zastavu SFRJ?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Cuj...ja spavam sa jednim zatvorenim okom i zato cu i tebi na sprovod oticired wolf wrote:Mislim da ti nećeš biti dionik Novog svjetskog poretka...Osim ako se nećeš preobratiti...Sve je moguće...vuksadinare wrote:Ne brini...nisu ni svjesni tko ce dovrsit posao mate moze sa drugovima trazit sljedecu zivotnu destinaciju...AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/komemoracija-na-bleiburgu-policija-upozorava-da-sve-snima-poceo-i-prosvjed/2086450.aspx
lol
RF prska i dominira. provociraju, i sebi rade marketing. jedan plakat govori da "tito nije dovršio dobro posao"
nacionalnim socijalistima bi trebao iduće godine kada će komemoracija u jasenovcu isto doći i govoriti da ante pavelić nije dovršio dobro posao
2015-09-08
Ne nisam.vuksadinare wrote:Ne razumijem da jos nisi shvatio..nevjerojatno...jastreb wrote:Ne znam što se toliko palite na zastavu SFRJ?
S jedne strane sva starčad i sredovječni ljudi na pragu starosti tule i kmeče kako je onda bilo bolje(kao i u ostalim republikama ex YU) a ovdje čim se negdje pojavi trobojnica odmah se dižu ko međedi i zavijaju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Svaka mladost je bolja od starosti...i meni je sa 20 bilo bolje nego sa 40 i kuurjastreb wrote:Ne nisam.vuksadinare wrote:Ne razumijem da jos nisi shvatio..nevjerojatno...jastreb wrote:Ne znam što se toliko palite na zastavu SFRJ?
S jedne strane sva starčad i sredovječni ljudi na pragu starosti tule i kmeče kako je onda bilo bolje(kao i u ostalim republikama ex YU) a ovdje čim se negdje pojavi trobojnica odmah se dižu ko međedi i zavijaju.
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» NATO zastavom: Je*ite se, Srbi
» Bleiburg
» Salvini se slikao s četničkom zastavom
» Gdje preseliti Bleiburg ?
» Ovaj mase zastavom, Veber i Nemci trljaju oci
» Bleiburg
» Salvini se slikao s četničkom zastavom
» Gdje preseliti Bleiburg ?