Kosovski vojnik nudi 50 000 eura za imena srpskih vojnika koji na ovoj slici siluju zenu s Kosova
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kosovski vojnik nudi 50 000 eura za imena srpskih vojnika koji na ovoj slici siluju zenu s Kosova
dva zla, ne znas koje je gorekaya wrote:Besramnica je kao i ja...mortal wrote:evo štakoriceNoor wrote:nije nitkovuksadinare wrote:Ja je nisam nista skuziokaya wrote:
O boze..
nemaš muda sama obratiti se razgovarati, izjasniti, nego budno strepiš i čekaš kad drugi krenu s negodovanjem
Take smo..
uvlakuša ili štakorica
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Kosovski vojnik nudi 50 000 eura za imena srpskih vojnika koji na ovoj slici siluju zenu s Kosova
a ne?mortal wrote:to nešto što te jebe ne može biti osnova da bi me tako nazvalaNoor wrote:a sta se ima razgovarati s luđakinjommortal wrote:evo štakoriceNoor wrote:nije nitkovuksadinare wrote:
Ja je nisam nista skuzio
nemaš muda sama obratiti se razgovarati, izjasniti, nego budno strepiš i čekaš kad drugi krenu s negodovanjem
ali najbolje opisuje tebe samu koja uljećeš i imaš potrebu tako reagirati
kobilo nedojebana
nastaviš li s takvim ponašanjem nećeš dugo
ok, pristat cu razgovarati s tobom, ako obecas da neces vise preskakati terapiju
Slika iz Iraka.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3253151/vec-raskrinkana-laz-albanaca-fljora-brovina-pokazala-fotografiju-na-kojoj-navodno-srpski-vojnici-siluju-albanku-pristinski-portal-odmah-otkrio-da-je-slika-iz-iraka
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3253151/vec-raskrinkana-laz-albanaca-fljora-brovina-pokazala-fotografiju-na-kojoj-navodno-srpski-vojnici-siluju-albanku-pristinski-portal-odmah-otkrio-da-je-slika-iz-iraka
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
EheheheNoor wrote:dva zla, ne znas koje je gorekaya wrote:Besramnica je kao i ja...mortal wrote:evo štakoriceNoor wrote:nije nitkovuksadinare wrote:
Ja je nisam nista skuzio
Take smo..
uvlakuša ili štakorica
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa mozda ste to napravili u iraku, sta.Serbinho-3 wrote:Slika iz Iraka.
Eno ringo nekidan zaljepio sliku ustase bez noge i mene cijeli dan uvjeravao da je noga tu.
2015-08-15
Brovina pokazala fotografiju "silovanja na KiM", prištinski mediji je raskrinkali
Priština -- Fotografija koju je poslanica vladajućeg DPK Fljora Brovina pokazala u prištinskom parlamentu najverovatnije uopšte nije napravljena na Kosovu već u Iraku.
Posle pretrage na Guglu, prištinski portal Telegrafi je došao do zaključka da fotografija koju je Brovina pokazala otkriva sumnje da nema nikakve veze sa sukobima na Kosovu, već se odnosi na zločine počinjene u Iraku.
Brovina, poslanica vladajućeg DPK Kadrija Veseljija, je na plenaroj sednici skupštine u Prištini u vreme rasprave o nacrtu rezolucije o osudi genocida koji su navodno počinili pripadnici srpskih snaga i inicijativi za formiranje "tribunala za Srbe", rekla da su članovi porodice te Albanke bili prisiljeni da gledaju akt silovanja.
Tvrdila je i da je fotografija pronađena na filmu u fotoaparatu jednog pripadnika spskih snaga.
U međuvremenu, došlo je do oštrih osuda poslanika i predstavnika civilnog društva, koji su kritikovali Brovinu zbog neetičkog objavljivanja slike žrtve seksualnog nasilja, koja je, prema rečima Brovine, živa.
Telegrafi dodaje da nije uspeo da stupi u kontakt sa Brovinom.
Priština -- Fotografija koju je poslanica vladajućeg DPK Fljora Brovina pokazala u prištinskom parlamentu najverovatnije uopšte nije napravljena na Kosovu već u Iraku.
Posle pretrage na Guglu, prištinski portal Telegrafi je došao do zaključka da fotografija koju je Brovina pokazala otkriva sumnje da nema nikakve veze sa sukobima na Kosovu, već se odnosi na zločine počinjene u Iraku.
Brovina, poslanica vladajućeg DPK Kadrija Veseljija, je na plenaroj sednici skupštine u Prištini u vreme rasprave o nacrtu rezolucije o osudi genocida koji su navodno počinili pripadnici srpskih snaga i inicijativi za formiranje "tribunala za Srbe", rekla da su članovi porodice te Albanke bili prisiljeni da gledaju akt silovanja.
Tvrdila je i da je fotografija pronađena na filmu u fotoaparatu jednog pripadnika spskih snaga.
U međuvremenu, došlo je do oštrih osuda poslanika i predstavnika civilnog društva, koji su kritikovali Brovinu zbog neetičkog objavljivanja slike žrtve seksualnog nasilja, koja je, prema rečima Brovine, živa.
Telegrafi dodaje da nije uspeo da stupi u kontakt sa Brovinom.
Last edited by dzango on 16/5/2019, 23:31; edited 2 times in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
E jebiga. Hoće li Šiptar još uvek da plati?
samo se druži s kim si navikla i mene zaobiđi , ista stvar s terapijamaNoor wrote:a ne?mortal wrote:to nešto što te jebe ne može biti osnova da bi me tako nazvalaNoor wrote:a sta se ima razgovarati s luđakinjommortal wrote:evo štakoriceNoor wrote:
nije nitko
kobilo nedojebana
ok, pristat cu razgovarati s tobom, ako obecas da neces vise preskakati terapiju
kad su ti na pameti znači da ih koristiš i ne preskakuj ih
ja kad koristim idem u toplice
immortal-
2014-04-16
treba se uvlačiti sudruzima drugog stava.. razumjela sam ja tebevuksadinare wrote:Nemam pojmamortal wrote:što je tu teško za shvatiti?vuksadinare wrote:Ja je nisam nista skuziokaya wrote:O boze ..mortal wrote:mnogi Hrvatski junaci su pronašli, uništili su odgođenu
primali zaslužili
ponijeti, krive oko sebe uzdizali
govna na vrh iznjeli
Hrvate razbili i rastjerali
immortal-
2014-04-16
Nemoj pizzona prijaviti..dzango wrote:E jebiga. Hoće li Šiptar još uvek da plati?
2015-08-15
kaya wrote:Nemoj pizzona prijaviti..dzango wrote:E jebiga. Hoće li Šiptar još uvek da plati?
Sto je nosio ruže i udvarao se
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Za toliko sendviča, on će sam da se prijavi, ali jebiga sada kada slika nije iz Srbije. Propade im još jedan genocid.kaya wrote:Nemoj pizzona prijaviti..dzango wrote:E jebiga. Hoće li Šiptar još uvek da plati?
2014-04-19
mortal wrote:samo se druži s kim si navikla i mene zaobiđi , ista stvar s terapijamaNoor wrote:a ne?mortal wrote:to nešto što te jebe ne može biti osnova da bi me tako nazvalaNoor wrote:a sta se ima razgovarati s luđakinjommortal wrote:
evo štakorice
kobilo nedojebana
kad su ti na pameti znači da ih koristiš i ne preskakuj ih
ja kad koristim idem u toplice
pazi, ide Lidija Bačić. BU!!!
nemojte pizzona, on sa ženama ima fine manire, što jes, jesdzango wrote:Za toliko sendviča, on će sam da se prijavi, ali jebiga sada kada slika nije iz Srbije. Propade im još jedan genocid.kaya wrote:Nemoj pizzona prijaviti..dzango wrote:E jebiga. Hoće li Šiptar još uvek da plati?
On i da hoće, nema sa čim. Za ove pare može da se kupi mnogo sendviča, ali jebiga kada je slika iz Iraka. Propade im novi Račak.Noor wrote:nemojte pizzona, on sa ženama ima fine manire, što jes, jesdzango wrote:Za toliko sendviča, on će sam da se prijavi, ali jebiga sada kada slika nije iz Srbije. Propade im još jedan genocid.kaya wrote:Nemoj pizzona prijaviti..dzango wrote:E jebiga. Hoće li Šiptar još uvek da plati?
2014-04-19
Ovo je odlicno. Sami sebi lupaju autogolove...dzango wrote:On i da hoće, nema sa čim. Za ove pare može da se kupi mnogo sendviča, ali jebiga kada je slika iz Iraka. Propade im novi Račak.Noor wrote:nemojte pizzona, on sa ženama ima fine manire, što jes, jesdzango wrote:Za toliko sendviča, on će sam da se prijavi, ali jebiga sada kada slika nije iz Srbije. Propade im još jedan genocid.kaya wrote:Nemoj pizzona prijaviti..dzango wrote:E jebiga. Hoće li Šiptar još uvek da plati?
Kako će prepoznati bilo koga kad su lica centurirana?
koliko cujem sami siptari
pusu da slika nema veze sa kosmetom.
sto se tice siptarske rezolucije
svako normalan shavata ko su siptati
ne treba komentarisati siptate
njihove komentare i sl.
ali, treba imati opciju,
ali....
njihove komentare i sl.
ali, treba imati opciju,
ali....
Guest- Guest
boli tebe kurac..ti si na konju..putinov savjetnik ej rekao srbija ce biti okupirana..osim ako uđe u eu..sad mozes poruciti stanojku,đangu i ostalima..'deco u stav mirno kad prolazim'pizzon wrote:koliko cujem sami siptari
njihove komentare i sl.
ali, treba imati opciju,
ali....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
onaj putinov savetnik radi za putina
ja volim srbiju, sve sto je predlozio
samo steti srbiji. to nisu interesi srbije. pre svega, totalna je neistina
da bi nato razbio srbiju. srbija placa cenu upravo zbog odbijanja da prihvati nato. da s.m.prihvatio nato
sve bi bolo drugacije.
s.m. nije hteo a.markovica, mmf, zapad, zbog ideoloskih zabluda.
yuga na tekovinama nob.a ' avnoj
tudjman nije zeleo antu jer nije zeleo
yugu, ali jeste bio za nato - eu.
tu smo pukli ko budale.
ustvari, on nas je zajebo
ja volim srbiju, sve sto je predlozio
samo steti srbiji. to nisu interesi srbije. pre svega, totalna je neistina
da bi nato razbio srbiju. srbija placa cenu upravo zbog odbijanja da prihvati nato. da s.m.prihvatio nato
sve bi bolo drugacije.
s.m. nije hteo a.markovica, mmf, zapad, zbog ideoloskih zabluda.
yuga na tekovinama nob.a ' avnoj
tudjman nije zeleo antu jer nije zeleo
yugu, ali jeste bio za nato - eu.
tu smo pukli ko budale.
ustvari, on nas je zajebo
Last edited by pizzon on 17/5/2019, 09:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
da bi nam danas njegiva cerka
porucila da bolje nikada nije otiso
za srbiju i da zali sto se rodila u bg.
jer smo nezahvalni
zato pizzon kenja
porucila da bolje nikada nije otiso
za srbiju i da zali sto se rodila u bg.
jer smo nezahvalni
zato pizzon kenja
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO
» U Rajlovcu ubijena dva vojnika Oružanih snaga BiH, jedan vojnik ranjen
» Alice Cooper nudi 365 tisuca dolara onome tko se odvazi zivjeti u ovoj kuci u bosni
» '' SAMO U POSEBNIM SLUČAJEVIMA SRBIJA U ŠOKU: Rusija priznala putovnice Kosova, kosovski ministar joj zahvaljuje ''
» Vrbosko nudi 13.500 eura tko doseli
» U Rajlovcu ubijena dva vojnika Oružanih snaga BiH, jedan vojnik ranjen
» Alice Cooper nudi 365 tisuca dolara onome tko se odvazi zivjeti u ovoj kuci u bosni
» '' SAMO U POSEBNIM SLUČAJEVIMA SRBIJA U ŠOKU: Rusija priznala putovnice Kosova, kosovski ministar joj zahvaljuje ''
» Vrbosko nudi 13.500 eura tko doseli
Page 3 of 6