#prayforzagreb
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: #prayforzagreb
tebe ne ubrajamo u Dalmose odavno.vuksadinare wrote:pa sad ako cemo posteno nama dalmosima ne pada bas dobro kad se nama rugaju a volimo se drugima rugat...Maggie19 wrote:ma koja zlonamjernost, paranoja je nepotrebna.vuksadinare wrote:koliko humora toliko i zlonamjerno...problem je sto neki ne prihvacaju humor na vlastit racun a toga je u izobiljuMaggie19 wrote:Oni nama za snijeg, mi njima za vjetar.
Radimo na smislu za humor nacije.
Narocito na vlastiti racun.
:-D
A, to se ne slazem.
Barem mi volimo i sebi i drugima.;-)
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
vuksadinare wrote:..uglavnom onima koji dozive materijalnu ili fizicku stetu i nije do humora i ruganja
Kahm... 2012. je u Splitu na 30 cm snijega pala jebena ledena kiša, a u Imotskom i Vrgorcu po 120 cm snijega pa se nije moglo živjeti od pojedinih prepametnih debila iz unutrašnjosti... sad neka malo pritrpe, malo jači propuh vas opleo...Ja sam pasaru iz mora jučer spašava na 150km/h mokar ko pička pa ne kmečim. Razmažene pičkice...
Last edited by jasambrend on 15/5/2019, 09:25; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
...ovo prvo necu komentirati jer je debilno...a ovo drugo...puno manje od drugih...znam brdo ljudi iz drugih hrvatskih regija i uvjerljivo smo prvi da nam sale na nas racun od drugih ne sjedaju bas dobro..valjda zato sto smo postali mitomani u onom..'mi smo najljepsi,najbolji i itd..itd..'....Maggie19 wrote:tebe ne ubrajamo u Dalmose odavno.vuksadinare wrote:pa sad ako cemo posteno nama dalmosima ne pada bas dobro kad se nama rugaju a volimo se drugima rugat...Maggie19 wrote:ma koja zlonamjernost, paranoja je nepotrebna.vuksadinare wrote:koliko humora toliko i zlonamjerno...problem je sto neki ne prihvacaju humor na vlastit racun a toga je u izobiljuMaggie19 wrote:Oni nama za snijeg, mi njima za vjetar.
Radimo na smislu za humor nacije.
Narocito na vlastiti racun.
:-D
A, to se ne slazem.
Barem mi volimo i sebi i drugima.;-)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..gle....nisam sklon ni ejdnom ni drugom ruganju jer nije fer prema ostecenima...ruganej sam davno prevazisao i smatram ih nezrelim i zlonamjernim narocito ako se radi i elementarnim nepogodama...jasambrend wrote:vuksadinare wrote:..uglavnom onima koji dozive materijalnu ili fizicku stetu i nije do humora i ruganja
Kahm... 2012. je u Splitu na 30 cm snijega pala jebena ledena kiša, a u Imotskom i Vrgorcu po 120 cm snijega pa se nije moglo živjeti od pojedinih prepametnih debila iz unutrašnjosti... sad neka malo pritrpe, malo jači propuh vas opleo...Ja sam pasaru iz mora jučer spašava na 150km/h mokar ko pička pa ne kmečim. Razmažene pičkice...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..gle....nisam sklon ni ejdnom ni drugom ruganju jer nije fer prema ostecenima...ruganej sam davno prevazisao i smatram ih nezrelim i zlonamjernim narocito ako se radi i elementarnim nepogodama...jasambrend wrote:vuksadinare wrote:..uglavnom onima koji dozive materijalnu ili fizicku stetu i nije do humora i ruganja
Ma koja elementarana nepogoda!? Aj se umij, popij kavu ili nešto...
darth_vader-
2014-04-17
prosao sam stotine bura i naravno da se sa burom ne mogu ovi vjetrovi u zagrebu uspoređivati..ali ni vjetar od preko 100 km/h nije bezazlen s obzirom...da cupa veliko drvece i lomi grane...vidio sam polupane automobile..i sad kako moze neko tvrditi da je to vjetric a isupa veliko drvo sa korijenom....isto tako jbg ljudi na moru ne znaju hodati po snijegu(sto mi je malo cudno a znaju se skijati)....nego jednostavno ljudi idu po onom principu..'ma jebes taj snjegic i vjetric' i onda paf svi drugi krivi i krece rugalica
2015-09-08
Vuk mirotvorac u pokusaju.
Svi zivi, nema mrtvih.
Naravno da ce se ljudi malo narugat.
Sve mora biti p.korektno.
;-D
Svi zivi, nema mrtvih.
;-D
...spomenuo sam elementarnu nepogodu kao usporedbu...eto u slobodnoj dalamciji sam procitao komentare na poplave u karlovcu i hrv.kostajnici tipa..'aj nek ne kukaju naucit ce plivati'...jasambrend wrote:vuksadinare wrote:..gle....nisam sklon ni ejdnom ni drugom ruganju jer nije fer prema ostecenima...ruganej sam davno prevazisao i smatram ih nezrelim i zlonamjernim narocito ako se radi i elementarnim nepogodama...jasambrend wrote:vuksadinare wrote:..uglavnom onima koji dozive materijalnu ili fizicku stetu i nije do humora i ruganja
2015-09-08
ali nije..naveo sam primjer nekih rugalica na poplaveMaggie19 wrote:Vuk mirotvorac u pokusaju.
Svi zivi, nema mrtvih.
;-D
2015-09-08
vidis ti naslov teme?!vuksadinare wrote:ali nije..naveo sam primjer nekih rugalica na poplaveMaggie19 wrote:Vuk mirotvorac u pokusaju.
Svi zivi, nema mrtvih.
;-D
Otvori svoju za osvrt na ruganje oko poplava.
opet kazem bez obzira na temu nisam sklon nikakvim rugalicama narocito ako ljudi dozive materijalnu ili fizicku stetu..radilo se o vjetricu ili snjegicu...a kamoli o necem visem...njihova nesreca je i nasa nesreca...i govori o elemntima pristojnosti..osoba koji se navodno sale i rugajuMaggie19 wrote:vidis ti naslov teme?!vuksadinare wrote:ali nije..naveo sam primjer nekih rugalica na poplaveMaggie19 wrote:Vuk mirotvorac u pokusaju.
Svi zivi, nema mrtvih.
;-D
Otvori svoju za osvrt na ruganje oko poplava.
2015-09-08
A eli sami Karlovčani zovu vole da ih zovu grad na četiri rijeke. Još najbolje da neće nikad poplaviti pa bokte, ka da živiš iznad rasjeda San Andreas i čudiš se potresima...
darth_vader-
2014-04-17
Purgeri bar imaju zaštitu u vidu snjegožder Bandića i uvijek na sve nepogode spremnog, Pavlu Kalinića... Kerum je tek treći dan skužija da je snig pa... kad se otriznija.
Last edited by jasambrend on 15/5/2019, 09:43; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
..zato je dobro deboto rekao...ne trazite nista dobit cete dvadeset kerumajasambrend wrote:Purgeri bar imaju zaštitu u vidu snjegožder Bandića i uvijek na sve nepogode spremnog Pavlu Kalinića... Kerum je tek treći dan skužija da je snig pa... kad se otriznija.
2015-09-08
Ne može Kerum toliko izist, zakockat, zakurvat i zalokat za pet mandata, koliko Bandić "nadela" samo po pitanju javnih sanitarija...Mjesečno.
darth_vader-
2014-04-17
a može, jer je licemjer i zlica i jer mu nikad nije slupalo auto ili diglo krovvuksadinare wrote:prosao sam stotine bura i naravno da se sa burom ne mogu ovi vjetrovi u zagrebu uspoređivati..ali ni vjetar od preko 100 km/h nije bezazlen s obzirom...da cupa veliko drvece i lomi grane...vidio sam polupane automobile..i sad kako moze neko tvrditi da je to vjetric a isupa veliko drvo sa korijenom....isto tako jbg ljudi na moru ne znaju hodati po snijegu(sto mi je malo cudno a znaju se skijati)....nego jednostavno ljudi idu po onom principu..'ma jebes taj snjegic i vjetric' i onda paf svi drugi krivi i krece rugalica
da im se to desi, a neće jer su sve zabetonirali, kmečali bi na najjače
o poplavama neću, u deliriju su od 5 cm snijega...što bi bilo da im voda poplavi kuću do plafona prizemlja, bolje ni ne razmišljatiNoor wrote:a može, jer je licemjer i zlica i jer mu nikad nije slupalo auto ili diglo krovvuksadinare wrote:prosao sam stotine bura i naravno da se sa burom ne mogu ovi vjetrovi u zagrebu uspoređivati..ali ni vjetar od preko 100 km/h nije bezazlen s obzirom...da cupa veliko drvece i lomi grane...vidio sam polupane automobile..i sad kako moze neko tvrditi da je to vjetric a isupa veliko drvo sa korijenom....isto tako jbg ljudi na moru ne znaju hodati po snijegu(sto mi je malo cudno a znaju se skijati)....nego jednostavno ljudi idu po onom principu..'ma jebes taj snjegic i vjetric' i onda paf svi drugi krivi i krece rugalica
da im se to desi, a neće jer su sve zabetonirali, kmečali bi na najjače
Daj ne kenjajte, nije puhao 10 nego 70, 80 na sat, i sjeverac.
Da vama to tamo zapuse smrzli bi se ko picke, i ne bi pomogla ni jaketica i potkusulja sto ju nosite i ljeti u gacama.
Uostalom opet ce vam pasti 2 cm snjega kad tad pa cete zabavljati cijelu naciju sanjkanjem na boroletama od dede i glavi.
Da vama to tamo zapuse smrzli bi se ko picke, i ne bi pomogla ni jaketica i potkusulja sto ju nosite i ljeti u gacama.
Uostalom opet ce vam pasti 2 cm snjega kad tad pa cete zabavljati cijelu naciju sanjkanjem na boroletama od dede i glavi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kisa se nije zaledila jer nemaju temperaturu ispod nule, rastapala je snjeg. A sto su oni idioti jer druga stvar..jasambrend wrote:vuksadinare wrote:..uglavnom onima koji dozive materijalnu ili fizicku stetu i nije do humora i ruganja
Kahm... 2012. je u Splitu na 30 cm snijega pala jebena ledena kiša
2015-08-15
Snijeg je u Dalmaciji uvijek bija rado viđen gost...doduše, ljudi vole kmečati... te ledeno, te vruće, te vitar, te kurac, te palac...obožavam metereološke ekstreme, prije dvi godine sam skoro bez auta osta palo 350 litara kiše u par sati, poplavilo sve, sedam sati putova na posa, na kraju se probija preko pola metra duboke bujice... i što sad. Dan ludilo, nikad onoliki izljev kiše nisam vidija i što sad!? Ajmo kmečati malo. Bura mi barem deset puta stukla barku, zakrpan je i idemo delat, ne... evo sad sam je cillo proliće brusija, krpa, stavlja prajmere, kopere, pičke materine i onda je opet po najvećem orkanu mora vadit iz mora jer nisam virova da će u petom misecu baš tako bura opizditi. Život, jebi ga. Dešava se.
darth_vader-
2014-04-17
Daj pusti ih u kurac, plivaju sa spagom ko onaj smetlar iz velog mista.vuksadinare wrote:...spomenuo sam elementarnu nepogodu kao usporedbu...eto u slobodnoj dalamciji sam procitao komentare na poplave u karlovcu i hrv.kostajnici tipa..'aj nek ne kukaju naucit ce plivati'...jasambrend wrote:vuksadinare wrote:..gle....nisam sklon ni ejdnom ni drugom ruganju jer nije fer prema ostecenima...ruganej sam davno prevazisao i smatram ih nezrelim i zlonamjernim narocito ako se radi i elementarnim nepogodama...jasambrend wrote:vuksadinare wrote:..uglavnom onima koji dozive materijalnu ili fizicku stetu i nije do humora i ruganja
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3