Zlatni ku*ac
Page 15 of 16
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Zlatni ku*ac
pojebao bi ti ženu, ali ne bi bilo ok.epikur37 wrote:veber i svetac....kad zbojite ženske skalpove ne možete me preskočiti a sva trojica skupa ne možemp mom imenjaku...
tak da , ne frfljajte tu bezveze
di sam ja naveo u mojem upisu žensk?
nema šanse.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Kako ti se da pričat o ženama i seksu najranije ujutro u dva popodne nediljon ?veber wrote:pojebao bi ti ženu, ali ne bi bilo ok.epikur37 wrote:veber i svetac....kad zbojite ženske skalpove ne možete me preskočiti a sva trojica skupa ne možemp mom imenjaku...
nema šanse.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
longi, ja ti za razliku od vas jebača volim žene ujutro, za rućal, poslijepodne, navečer, po noći i evo ti jutra.RayMabus wrote:Kako ti se da pričat o ženama i seksu najranije ujutro u dva popodne nediljon ?veber wrote:pojebao bi ti ženu, ali ne bi bilo ok.epikur37 wrote:veber i svetac....kad zbojite ženske skalpove ne možete me preskočiti a sva trojica skupa ne možemp mom imenjaku...
nema šanse.
2014-12-30
Kiša pada kiša pada oj Ano oj Anice ne na kišu ne na kišu bez kabanice
Šta da ti kažen o tin ženama ? Ljubav je ljubav i to je to a kad ti se to ne potrefi ove ostale su samo za gledanje i tako to. Ništa bitno. Više su me zanimale prije. Za starog momka poput mene najbitniji je moj kauč , dekica i tv.
Šta da ti kažen o tin ženama ? Ljubav je ljubav i to je to a kad ti se to ne potrefi ove ostale su samo za gledanje i tako to. Ništa bitno. Više su me zanimale prije. Za starog momka poput mene najbitniji je moj kauč , dekica i tv.
2014-04-11
...i lutka
2014-04-16
To mi je trenutno teška tema. Sad je cilj meditacija.aben wrote:...i lutka
2014-04-11
broj snosaja je pao za 23% od kad njih dvoje napustise HRepikur37 wrote:veber i svetac....kad zbojite ženske skalpove ne možete me preskočiti a sva trojica skupa ne možemp mom imenjaku...
samo ti nemoj otic ako boga znades
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
hahadebotoijusto wrote:broj snosaja je pao za 23% od kad njih dvoje napustise HRepikur37 wrote:veber i svetac....kad zbojite ženske skalpove ne možete me preskočiti a sva trojica skupa ne možemp mom imenjaku...
RayMabus wrote:To mi je trenutno teška tema. Sad je cilj meditacija.aben wrote:...i lutka
cilj ili put?
Baš te zanima ?kic wrote:RayMabus wrote:To mi je trenutno teška tema. Sad je cilj meditacija.aben wrote:...i lutka
cilj ili put?
Pokuša san izbacit pijanu spermu da mi se muda oporave al štrajka. Pokušat ću ponovo nakon šta popijen ovu kavu koju san sad skuva. To ti dođe kao nešto kao : drkanje u medicinske svrhe.
2014-04-11
..hahahahah,odlican..pa posto se je ne moram stalno mantrati o 0.30 Ojra placanja firme za bencin,placanje prenocista i navoditi neke sume,ili se ozeniti,ili bar naraniti curu tanjirom prasetine i opiti je da bih imao seks,kao Weber,jasno je da tih 23% se odnosi samo na Menea...debotoijusto wrote:broj snosaja je pao za 23% od kad njih dvoje napustise HRepikur37 wrote:veber i svetac....kad zbojite ženske skalpove ne možete me preskočiti a sva trojica skupa ne možemp mom imenjaku...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Baš te zanima ?kic wrote:RayMabus wrote:To mi je trenutno teška tema. Sad je cilj meditacija.aben wrote:...i lutka
cilj ili put?
Pokuša san izbacit pijanu spermu da mi se muda oporave al štrajka. Pokušat ću ponovo nakon šta popijen ovu kavu koju san sad skuva. To ti dođe kao nešto kao : drkanje u medicinske svrhe.
zašto upita.
Tko pita ne skita.kic wrote:RayMabus wrote:Baš te zanima ?kic wrote:RayMabus wrote:To mi je trenutno teška tema. Sad je cilj meditacija.aben wrote:...i lutka
cilj ili put?
zašto upita.
2014-04-11
RayMabus wrote:Tko pita ne skita.kic wrote:RayMabus wrote:Baš te zanima ?kic wrote:RayMabus wrote:To mi je trenutno teška tema. Sad je cilj meditacija.aben wrote:...i lutka
cilj ili put?
zašto upita.
Meditacija je stanje. Put ili cilj ? I jedno i drugo pošto je sama meditacija stanje.
2014-04-11
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Glavni grad preseliti u dalmaciju...tako i Kulja predlaze.....najprosperitetniji dio zemlje
Sabor nek ostane u ZG, vladu u Split.
Ionako nam čitava država ima stanovnika ko 2-3 kvarta u Moskvi ili Pekingu.
75% vijesti iz države dolazi iz primorja, koliko i proračuna, jedini dio države s demografskim plusom, dinamičnim tržištem rada i rastućom ekonomijom....brendirani smo preko jadrana i prepoznatljivi...
Zagreb je srednjoeuropska provincija Dalmacija je mediteranski hit.
Zagreb je postao preglomazan, sa tendencijom još većeg rasta, a kažem, Ljubljana je u biti urbanija i dinamičnija. Jednostavno ta centralizacija uništava ostatak države.
Zadar, Split, Šibenik su u biti povijesno srce Hrvatske države, od prije Osmanskih osvajanja. Zagreb je geostrateška periferija.
geostr. greška i posljedica Turskih osvajanja..
hahahahhahahaha rekao bi ezekielkic wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Glavni grad preseliti u dalmaciju...tako i Kulja predlaze.....najprosperitetniji dio zemlje
Sabor nek ostane u ZG, vladu u Split.
Ionako nam čitava država ima stanovnika ko 2-3 kvarta u Moskvi ili Pekingu.
75% vijesti iz države dolazi iz primorja, koliko i proračuna, jedini dio države s demografskim plusom, dinamičnim tržištem rada i rastućom ekonomijom....brendirani smo preko jadrana i prepoznatljivi...
Zagreb je srednjoeuropska provincija Dalmacija je mediteranski hit.
Zagreb je postao preglomazan, sa tendencijom još većeg rasta, a kažem, Ljubljana je u biti urbanija i dinamičnija. Jednostavno ta centralizacija uništava ostatak države.
Zadar, Split, Šibenik su u biti povijesno srce Hrvatske države, od prije Osmanskih osvajanja. Zagreb je geostrateška periferija.
geostr. greška i posljedica Turskih osvajanja..
činjenia je ta da je gradić zaustavio turke. nije ih zaustavio šibenik, niti uadar niti solit moji preci su s Zgrebčanima ginuli.
zato damas imamo turopolje. ispred zagreba.
da je po dalmošima i srbima bilo b9 oko gratza
2014-12-30
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» Zlatni kurac izvisio
» Zlatni rat voted No.1 beach in the world
» Bajrović: Željko je zlatni ljiljan i neće izdati BiH
» Wiesbaden: Usred noći uklonjen zlatni kip Erdogana
» Big 7 Travel : Best beaches in the world 2019- 1. ZLATNI RAT, Brač
» Zlatni rat voted No.1 beach in the world
» Bajrović: Željko je zlatni ljiljan i neće izdati BiH
» Wiesbaden: Usred noći uklonjen zlatni kip Erdogana