Mektić Vučiću: Odje*i više i ti. :D
Page 1 of 1
Mektić Vučiću: Odje*i više i ti. :D
Nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi na vojno-policijskoj paradi "Odbrana slobode" izjavio kako će njegova zemlja čuvati mir i stabilnost tako što će biti spremni da je brane u svakom trenutku, uslijedio je odgovor iz Bosne i Hercegovine.
"Odje*i više i ti i rat", napisao je ministar sigurnost BiH na zvaničnom Twitter nalogu, aludirajući na to da je napaćenim narodima ovdašnjih prostora dosta ratova.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mektic-odgovorio-na-vucicevu-spremnost-da-brani-srbiju-odje-i-vise-i-ti-i-rat/190510145
"Odje*i više i ti i rat", napisao je ministar sigurnost BiH na zvaničnom Twitter nalogu, aludirajući na to da je napaćenim narodima ovdašnjih prostora dosta ratova.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mektic-odgovorio-na-vucicevu-spremnost-da-brani-srbiju-odje-i-vise-i-ti-i-rat/190510145
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Mektić Vučiću: Odje*i više i ti. :D
Ne fermam mektica ali suljo, vusadni sa tim..pa majku mu kreni onda nemoj vise dosadjivat sa tim..'ja cu...ja cu...'...a nista..ispadas smijesan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mi smo ovo mi smo ono...pa kreni majku mu...kreni ako imas jaja a nema....od lajanja se nitko ne plasi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gleda sam te srpske tenkove na paradi u Niu. Pa to su sve stari jugoslovenski modeli T-84. Mislija sam da su ti modeli prošli nekakve modernizacije, ali zgleda, nima para.
Jedini tenk koji je parija moderan na ciloj paradi je bija onaj jedan T-72B3 što su im Rusi posudili za parade.
Jedini tenk koji je parija moderan na ciloj paradi je bija onaj jedan T-72B3 što su im Rusi posudili za parade.
Similar topics
» Svet više veruje Vučiću, nego ovima što ga napadaju!
» Berlin i Pariz porucili Vucicu:'Nema vise vrdanja.Uzmi ili ostavi.'
» Kardinal Puljić : Mektić stvara kaos. Mektić odgovara : Boli ga što Dodik nije u vlasti
» Kotromanovic zestoko po Vucicu,Nikolicu,Dacicu:' To su prvaci u vodjenju cetri rata na ovim prostorima,imaju srecu sto necu vise biti ministar'
» Kotromanovic zestoko po Vucicu,Nikolicu,Dacicu:' To su prvaci u vodjenju cetri rata na ovim prostorima,imaju srecu sto necu vise biti ministar'
» Berlin i Pariz porucili Vucicu:'Nema vise vrdanja.Uzmi ili ostavi.'
» Kardinal Puljić : Mektić stvara kaos. Mektić odgovara : Boli ga što Dodik nije u vlasti
Page 1 of 1