Koliki je hrvatski IQ?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Koliki je hrvatski IQ?
Od trojice hrvatskih nobelovaca dvojica su Hrvati iz BiH pa ti sad gledaj.epikur37 wrote:סמאל wrote:Prosjek hrvatskog IQ-a,uvelike smanjuju uveženi bosanski katolici.
mi smo najvitalniji dio nacije, inteligencijski kontingent koji vadi cijuelu priču...
A treći je porijeklom Čeh iz Istočne Slavonije.
Tako da ta Kiflarska filozofija ima određenih problema i rupa.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma jeste..vidi se po politicarima ili 'politicarima' hrvatima iz bh-a...jedini lumen kojeg ste iznjedrili je bandic sve ostalo je teza banana...'rezultati' su vidljiviepikur37 wrote:סמאל wrote:Prosjek hrvatskog IQ-a,uvelike smanjuju uveženi bosanski katolici.
mi smo najvitalniji dio nacije, inteligencijski kontingent koji vadi cijuelu priču...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nobelovac prelog nije bosanski hrvat tj nisu mu korijeni iz bosne..on je samo rodjen u sarajevu jer mu se otac austrougarski sluzbenik poslom nasao privremeno u sarajevu...inace je korijenski iz velike gorice kraj zagreba,turopoljacRingo10 wrote:Od trojice hrvatskih nobelovaca dvojica su Hrvati iz BiH pa ti sad gledaj.epikur37 wrote:סמאל wrote:Prosjek hrvatskog IQ-a,uvelike smanjuju uveženi bosanski katolici.
A treći je porijeklom Čeh iz Istočne Slavonije.
Tako da ta Kiflarska filozofija ima određenih problema i rupa.
2015-09-08
Ivo Andric je korienski ali tu prica staje...
2015-09-08
Na zalost vrlo niska kvaliteta bh-a politicara hrvata moze se pripisati sto su u vrlo malom postotku hrvati iz bh-a participirali u politickom zivotu bivsih drzava i republika..narocito od 1918 i jednostavno hrvati iz bh-a nisu imali taj politicki intelektualni kapacitet da izbace na povrsinu doista skolovane i kvalitetne politicare i tu se moze vidjeti u sirokom spektru od ljevice,gradjanstine do desnice..u politiku usli mesari,automehanicari,konobari,udbasi,pijanci,krimosi i tko sve ne..ali ne mozes vidjeti akademike,profesore,visokoskolovane ljude..jbg tako je...selekcija uzasno izvrsena
2015-09-08
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Provjerite koliki vam je...
» OD 1 DO MESSI KOLIKI SI PAPUČAR?
» Sergej Trifunović pokazao koliki je dripac
» Nikolina Pisek: Hocu da znam koliki je moj deo
» Provjerite koliki vam je...
» OD 1 DO MESSI KOLIKI SI PAPUČAR?
» Sergej Trifunović pokazao koliki je dripac