Pitanje za tominja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pitanje za tominja
Pokraj True Detectivea, Farga, Breaking Bada i najvećeg Band of Brothersa, ne pada mi na pamet gledat te infantilne pizdarije ala GoT...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Pokraj True Detectivea, Farga, Breaking Bada i najvećeg Band of Brothersa, ne pada mi na pamet gledat te infantilne pizdarije ala GoT...
;)
Guest- Guest
jesu to gotove serije bez da moram čekati nove epizode?fridrih_niche wrote:True Detective, Fargo
End- Posts : 21177
2015-08-25
Fargo mislim da neće više snimati nastavke jer je treća sezona bila ispod očekivanja.
TD su malo izvukli stvari sa trećom sezonom.
TD su malo izvukli stvari sa trećom sezonom.
Guest- Guest
Gledal samo TD od navedenog, al i Taboo je jeben, čekiraj. Inace nemam predrasuda, al ni vremena pa bi rado gledal sve kaj ste nabrojali. Makar sam ipak vise za reality.fridrih_niche wrote:Pokraj True Detectivea, Farga, Breaking Bada i najvećeg Band of Brothersa, ne pada 4mi na pamet gledat te infantilne pizdarije ala GoT...
;)
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Svaka sezona ti je za sebe, pa ih možeš gledat...End wrote:jesu to gotove serije bez da moram čekati nove epizode?fridrih_niche wrote:True Detective, Fargo
Imaju po tri sezone...
;)
Guest- Guest
Tominjo pratiš li još walking dead...naživcirali su me jer je ono s rickom nerazješnjeno i sad odjednom nemaju municije i oružja,a prije bila hrpa toga a godinama nisu ratovali i pucali ccc
Steta kaj ovo nije zazivilo.fridrih_niche wrote:
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Tin Star s Tim rothom sam krenuo gledati...dosadno ali me zanima šta će biti na kraju 2.sezone
muckodjubre wrote:Tominjo pratiš li još walking dead...naživcirali su me jer je ono s rickom nerazješnjeno i sad odjednom nemaju municije i oružja,a prije bila hrpa toga a godinama nisu ratovali i pucali ccc
Još jedno govno koje bi zabranio, takođe uz sve filmove i serije sa svemirskim brodovima koji pucaju po svemiru...
Guest- Guest
svemir mmm gledao osvetnike 4 neki dan
scorpion-
2014-04-18
Nisam gledao zadnju sezonu, nisam imao vremena. Ak stignem pogledat ću.muckodjubre wrote:Tominjo pratiš li još walking dead...naživcirali su me jer je ono s rickom nerazješnjeno i sad odjednom nemaju municije i oružja,a prije bila hrpa toga a godinama nisu ratovali i pucali ccc
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
To sam sve pogledao, neću ih gledat sto puta. Ja sam GOT počeo gledat prošle godine u 11. mjesecu, nakon što je završilo 7 sezona. Prije sam isto razmišljao ko i ti da je to sranje ko LOR, Harry Potter i slična sranja. Slučajno sam krenuo gledat petu sezonu i toliko me zaintrigirala da sam onda na HBO krenuo gledat od prve sezone i u rri tjedna pogledao svih 7 sezona. Serija je brutalno dobra, perfektno snimljena, s jako dobrim glumcima i sve mi dođe žao kad znam da će završit za par tjedana. Seriju ne vole hejteri koji nisu pogledali ni epizodu.fridrih_niche wrote:Pokraj True Detectivea, Farga, Breaking Bada i najvećeg Band of Brothersa, ne pada mi na pamet gledat te infantilne pizdarije ala GoT...
;)
2018-11-10
Pogleda san desetak minuta GoT-a...
Samo da mogu gledat ženu kako statira kraj hollywoodskih glumaca...
:D
E, da, Narcos je vrh!
<3
E, da, Narcos je vrh!
<3
Guest- Guest
Jesi gledao epizodu u kojoj su Sigur Ros?fridrih_niche wrote:Pogleda san desetak minuta GoT-a...
E, da, Narcos je vrh!
<3
2018-11-10
DRAKARISfridrih_niche wrote:Pokraj True Detectivea, Farga, Breaking Bada i najvećeg Band of Brothersa, ne pada mi na pamet gledat te infantilne pizdarije ala GoT...
;)
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pitanje za tominja
» Pitanje za Tominja
» pitanje za tominja
» pitanje za tominja
» Pitanje za Tominja
» Pitanje za Tominja
» pitanje za tominja
» pitanje za tominja