Trump šalje bombardere na Iran
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Trump šalje bombardere na Iran
Izrael, Saudijsku Arabiju. Onima koji su zakuhali ovaj sukob.melkior wrote:Ne u Ameriku, Izrael.prckov wrote:ako su je napravili kako ce je poslat u amerikumelkior wrote:Ja se nadam da će SAD napasti Iran. Nadam se da je Iran već napravio atomsku. Možda im je koja ostala u skrivena u nekom skladištu prije potpisivanja nuklearnog sporazuma.prckov wrote:iskreno nisam za to da se napada iran
a pogotovo nisam za to da naprave atomsku
mislim da ce iran popustit a tramp blefira
postom?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Rusi i Kinezi bi se na taj način praktički riješili SAD-a, ponizili ga potpuno, a da ne bi imali vlastitih žrtava niti se izravno miješali u sukob. Proxy rat.melkior wrote:Rusi da su pametni, opskrbili bi Irance s raketama, a onda diplomatski rekli da to nije njihov rat, te grickali kokice u pozadini, gledajući kako trećerazredna vojna sila potapa ponos prvrazredne vojne silecrvenkasti wrote:melkior wrote:Nadam se da će im potopit nosač aviona.
Glupane, nosač aviona ne može potonut.
On je lakši od vode.
To, da je podmornica, ona bi mogla. Ona tone.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Rusi da su pametni, opskrbili bi Irance s raketama, a onda diplomatski rekli da to nije njihov rat, te grickali kokice u pozadini, gledajući kako trećerazredna vojna sila potapa ponos prvrazredne vojne silecrvenkasti wrote:melkior wrote:Nadam se da će im potopit nosač aviona.
Glupane, nosač aviona ne može potonut.
On je lakši od vode.
To, da je podmornica, ona bi mogla. Ona tone.
Eno, i četnicima dofurali helikoptere i tenkove. Samo da sad ne uzmu te kokice...
crvenkasti-
2014-04-17
dobro sadmelkior wrote:Izrael, Saudijsku Arabiju. Onima koji su zakuhali ovaj sukob.melkior wrote:Ne u Ameriku, Izrael.prckov wrote:ako su je napravili kako ce je poslat u amerikumelkior wrote:Ja se nadam da će SAD napasti Iran. Nadam se da je Iran već napravio atomsku. Možda im je koja ostala u skrivena u nekom skladištu prije potpisivanja nuklearnog sporazuma.prckov wrote:iskreno nisam za to da se napada iran
a pogotovo nisam za to da naprave atomsku
mislim da ce iran popustit a tramp blefira
postom?
ti si uvjek vojno raspolozen
nego jel bi stao na tome ili si za to da napravis jos veselja po svijetu
2014-04-19
advance.hr logo
Vijesti
Analize
LoginPretplata
Svijet
Bliski istok
8. svibanj 2019. | 18:55
NAPETOSTI NAGLO RASTU - SAD tvrdi kako Iran prebacuje balističke rakete u Perzijski zaljev, spominju se mogući iranski raketni udari u Saudijskoj Arabiji, Bahreinu, Crvenom moru, Iraku, Siriji...
Napetosti naglo rastu - SAD tvrdi kako Iran prebacuje balističke rakete u Perzijski zaljev, spominju se mogući iranski raketni udari u Saudijskoj Arabiji, Bahreinu, Crvenom moru, Iraku, Siriji...
Kako prenosi CNN, neimenovani američki dužnosnici iz diplomatskih i obavještajnih krugova tvrde kako je Iran vjerojatno započeo prebacivanje balističkih raketa kratkog dometa na brodove u Perzijskom zaljevu te kako je to ključni razlog zašto je SAD o...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vrijeme curi...
red wolf-
2016-02-10
Trump danas udario nove sankcije Iranu , čelik , aluminij , bakar i željezo
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/trump-potpisao-odluku-o-novim-sankcijama-iranu
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/trump-potpisao-odluku-o-novim-sankcijama-iranu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jedna druga zemlja će biti ključna kad sve krene...RayMabus wrote:Trump danas udario nove sankcije Iranu , čelik , aluminij , bakar i željezo
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Putin šalje nuklearne bombardere u JAR
» Merkelica šalje emisare u SAD-e da ruše Trump-a
» Trump šalje vojsku... CNN: ovo je Trumpov državni udar
» Trump : Razorit ću Iran ako mi se usprotivi
» Meter: TRUMP IZOLIRA AMERIKU, A NE IRAN
» Merkelica šalje emisare u SAD-e da ruše Trump-a
» Trump šalje vojsku... CNN: ovo je Trumpov državni udar
» Trump : Razorit ću Iran ako mi se usprotivi