Markićina udruga podržala referendum 67 je previše
Page 1 of 1
Markićina udruga podržala referendum 67 je previše
Skupljeno tek 250 tisuća potpisa a ostalo još samo pet dana da skupe 373 tisuće koliko in triba
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2083740
Ja san reka da neću potpisat jer ako nisu u stanju skupit sami priko 373 tisuće potpisa onda su za kurac.
Ako skupe onda ću glasat protiv tj pridružit ću im se a ako nisu u stanju prikupit bez mene ove potpise onda su za kurac svi tamo.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2083740
Ja san reka da neću potpisat jer ako nisu u stanju skupit sami priko 373 tisuće potpisa onda su za kurac.
Ako skupe onda ću glasat protiv tj pridružit ću im se a ako nisu u stanju prikupit bez mene ove potpise onda su za kurac svi tamo.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Markićina udruga podržala referendum 67 je previše
Markić protiv Plenkovica
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/602436/sindikatima-stigla-neocekivana-podrska-s-konzervativne-desnice-sto-je-zeljku-markic-potaknulo-da-podrzi-refendumsku-inicijativu
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/602436/sindikatima-stigla-neocekivana-podrska-s-konzervativne-desnice-sto-je-zeljku-markic-potaknulo-da-podrzi-refendumsku-inicijativu
2014-04-11
to do 67 godine bi trebalo da bude dobrovoljno
ako neko hoce radit do tad nek radi, ali ne da mora
ako neko hoce radit do tad nek radi, ali ne da mora
2014-04-18
Mislim se sad dal da potpišem ili ne. Markićka može i oće.s ovim pozivom dodati još 20 do 30 tisuća.potpi
Ako referendum ne prođe nikom ništa a ako prođe proći će zahvaljujući glasovima desnice.
Ima jedan razlog zašto bi mogao potpisati a taj je jer je ovo ujedno i referendum protov uvođenja eura.
Ako referendum ne prođe nikom ništa a ako prođe proći će zahvaljujući glasovima desnice.
Ima jedan razlog zašto bi mogao potpisati a taj je jer je ovo ujedno i referendum protov uvođenja eura.
2014-04-11
pa u vas je kuna vezana za euroRayMabus wrote:Mislim se sad dal da potpišem ili ne. Markićka može i oće.s ovim pozivom dodati još 20 do 30 tisuća.potpi
malo je pojacate kad krene turizam I to je to, to je vasa fiat taktika
uvjek je ista tako da je svejedno osim to za vrijeme turizma sto se nasljaka
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
Da samo ovo je i blokada uvođenju eura na silu. Reka san starom da potpiše a potpisat ću i ja.
Ako referendum prođe to će biti zasluga desnice.
Ako referendum prođe to će biti zasluga desnice.
2014-04-11
Ja tražin di je to po Kaštelima di ću potpisat , cila Kaštela proša uz more nigdi ne vidin di se potpisuje.
Aj bar san proda parking ovo lito sedmi i osmi misec , susid iznajmljuje apartmane a nema parkinga a ja ću svoj auto stavit na parking od stanova ili kod zeta.
Eto dvi tisuće kunića ovo lito nit ora nit kopa.
Iman dva parkinga u centru a on ima tri apartmana a nema parkinga a apartmane iznamljuje 70 eura dan a sad kupija kuću manju u Kaštelima bazen ispri a unutra jacuzi , 200 eura dan.
Još mu da trišanja usput , sve dogovorin u pet minuta. Izađen iz kuće pet minuta pare same dolaze.
Aj bar san proda parking ovo lito sedmi i osmi misec , susid iznajmljuje apartmane a nema parkinga a ja ću svoj auto stavit na parking od stanova ili kod zeta.
Eto dvi tisuće kunića ovo lito nit ora nit kopa.
Iman dva parkinga u centru a on ima tri apartmana a nema parkinga a apartmane iznamljuje 70 eura dan a sad kupija kuću manju u Kaštelima bazen ispri a unutra jacuzi , 200 eura dan.
Još mu da trišanja usput , sve dogovorin u pet minuta. Izađen iz kuće pet minuta pare same dolaze.
2014-04-11
Similar topics
» Rusija podržala referendum u Srpskoj!
» '' MILANOVIĆ UZVRATIO CERARU 'Zaista smo se trudili i dali sve od sebe, poslao sam pismo, predložio susret... Ali brate, što je previše, previše je' ''
» Obama oštro Erdoganu: Što je previše previše je
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» Srbi su previše svojeglavi. Srbi su previše samostalni
» '' MILANOVIĆ UZVRATIO CERARU 'Zaista smo se trudili i dali sve od sebe, poslao sam pismo, predložio susret... Ali brate, što je previše, previše je' ''
» Obama oštro Erdoganu: Što je previše previše je
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» Srbi su previše svojeglavi. Srbi su previše samostalni
Page 1 of 1