Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 35
Page 12 of 35 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 35
Re: Liga Prvaka 18/19
Svaka čast Liverpoolu. Oni su institucija što se uvjerio svatko tko je posjetio njihov dom, i samo veliki klub može okrenuti ovakav rezultat. Zaslužili su ove godine i naslov u ligi, volio bi da ga osvoje prije one umjetne tvorevine zvane M. City iako jako teško.
Rođak mi je veliki navijač Liverpoola i Hajduka, drago mi je i zbog njega, manje zbog još jednog velikog navijača Liverpoola - kolege s posla jer ću sutra pola dana slušati o "unbelievably game"
Btw. ako u finalu bude Ajax ipak ću biti više za nizozemce, ako bude onaj londonski klubić, onda sam za Liverpool.
Rođak mi je veliki navijač Liverpoola i Hajduka, drago mi je i zbog njega, manje zbog još jednog velikog navijača Liverpoola - kolege s posla jer ću sutra pola dana slušati o "unbelievably game"
Btw. ako u finalu bude Ajax ipak ću biti više za nizozemce, ako bude onaj londonski klubić, onda sam za Liverpool.
Guest- Guest
Točno to.jasambrend wrote:Messi je i dalje najveći. Najbolje da svaku utakmicu uzastopce izvlači momčad iz sivila dok ga svi suparnički obrambeni pokušavaju zubima zaklati...Barcelona je postala skup raštimanih individualaca, bez tečnosti u igri, užas jedan, a Messi i takvu klošarsku ekipu vuče naprijed. Naravno da ne može sam, donio im je ogromnu prednost u prvoj utakmici, uostalom i onda na kraju uđe Debilde i zasere dvije kontre u dvije minute...Liverpool je odlično igrao i u prvoj utakmici, ali baš je Messi bio prevaga. Cook suckeru.
Liverpool su u finale odvele dvije zamjene, a u Barceloni zamjena uđe i odigra gore nego Mirko Ivanovski, a ima riješiti finale.
Sve je jasno...
Guest- Guest
April 10th 2018: Roma 3-0 Barcelona
May 7th 2019: Liverpool 4-0 Barcelona
Barcelona are the first team in Champions League history to surrender a 3+ goal advantage in a #UCL knockout tie twice.
EV ruši sve rekorde
May 7th 2019: Liverpool 4-0 Barcelona
Barcelona are the first team in Champions League history to surrender a 3+ goal advantage in a #UCL knockout tie twice.
EV ruši sve rekorde
End- Posts : 21177
2015-08-25
Suarez: "Liverpool's 4th goal made us look like schoolboys."
2015-08-25
Čergari 310 miliona za Coutinha i Drmbelea koji u čergi glume alibi igrače.
Ne postoji gluplji klub na kugli zemaljskoj...
Ne postoji gluplji klub na kugli zemaljskoj...
Guest- Guest
jasambrend wrote:Messi je i dalje najveći. Najbolje da svaku utakmicu uzastopce izvlači momčad iz sivila dok ga svi suparnički obrambeni pokušavaju zubima zaklati...Barcelona je postala skup raštimanih individualaca, bez tečnosti u igri, užas jedan, a Messi i takvu klošarsku ekipu vuče naprijed. Naravno da ne može sam, donio im je ogromnu prednost u prvoj utakmici, uostalom i onda na kraju uđe Debilde i zasere dvije kontre u dvije minute...Liverpool je odlično igrao i u prvoj utakmici, ali baš je Messi bio prevaga. Cook suckeru.
Guest- Guest
na kraju krajeva opet prvenstvo i vjerojatno kup, nije to loše, dok neki debili iz premiershipa koji suvereno drže 6. poziciju nakon potrošene 2 milijarde neće niti vidjeti LP, a kamoli trofej.
2015-08-25
Al ova dva uzastopna pušenja u LP idu na dušu treneru...
Mislin da moraju nać nekog boljeg...
;)
Mislin da moraju nać nekog boljeg...
;)
Guest- Guest
nisam gledao utamicu...slusao preko radija...dok sam radio turu sa svojim mocnim kamionom marke iveco...sta reci iznenadio me rezultat...
EstebanEnrique-
2014-04-16
od kako je ispala crvena zvezda...pa zatim manju...ovo takmicenje pratim vise rekreativno...nek se igra za gol vise...i svejedno ko pobjedi...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Kakvo pišanje velikog Jurgena Kloppa, uvjerljivo najboljeg svjetskog trenera, po malenoj Barcelončici i još manjem Blessiju, kojega tradicionalno nema nigdje kad je gusto, kao i onog najsporijeg na svijetu, koji je opet pokazao da je jedan prosječan igračić za male utakmice. Reče Ante, još prije prve utakmice, "kako će Klopp zaustaviti onog barcinog vraga". Evo kako, pravom treneru možeš samo jednom napraviti dar-mar i nikada više. Blessi je to napravio u prvoj utakmici, a jučer ga nije bilo nigdje. Onaj korner za četvrti gol Liverpoola je za antologiju, iako takvi se golovi ne primaju ni na pajcek-turnirima po zagorskim selima. Najljepše mi je bilo gledati Blessija nakon utakmice kad je kolutao očima po tribinama valjda još ni neznajući kaj ga je snašlo. Makar nije njemu ni toliko žao kaj je Barca posramljena, njega je više kopalo to kaj bude opet ostao bez zlatne lopte.
Zeko-
2015-08-26
jasambrend wrote:Messi je i dalje najveći. Najbolje da svaku utakmicu uzastopce izvlači momčad iz sivila dok ga svi suparnički obrambeni pokušavaju zubima zaklati...Barcelona je postala skup raštimanih individualaca, bez tečnosti u igri, užas jedan, a Messi i takvu klošarsku ekipu vuče naprijed. Naravno da ne može sam, donio im je ogromnu prednost u prvoj utakmici, uostalom i onda na kraju uđe Debilde i zasere dvije kontre u dvije minute...Liverpool je odlično igrao i u prvoj utakmici, ali baš je Messi bio prevaga. Cook suckeru.
Kakvo baljezganje, bože dragi...
Guest- Guest
Ajax veceras da potvrdi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Finale Ajax - Liverpool vraća vjeru nogomet. Dva kluba koji igraju najljepši napadački nogomet na svijetu. Makar bi se moglo reći da je ovaj par Liverpool - Barca bilo finale prije finala ipak je Ajax hrabrija ekipa od Barce. Barca ovisi o jednom igraču, kod Ajaxa igraju svi, a vidjelo se i kod Liverpoola. I da, treba vratit Coutinha, najbolje za sve.
Nisam siguran da Ajax osvaja, ali sam siguran da luzeri sigurno gube finale...
Guest- Guest
Bracala, prestani kmecat...
Liverpool je trenutno gigant baluna, dok je Junajtid minoran klubić koji nikog ne zanima i u kojeg niko ne želi doc...
;)
Liverpool je trenutno gigant baluna, dok je Junajtid minoran klubić koji nikog ne zanima i u kojeg niko ne želi doc...
;)
Last edited by fridrih_niche on 8/5/2019, 12:54; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
XxxxSerbia Strong wrote:Kuću dajem da luzeri gube finale...
I ja sinko i ja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
United je veci klub.fridrih_niche wrote:Bracala, prestani kmecat...
;)
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:United je veci klub.fridrih_niche wrote:Bracala, prestani kmecat...
;)
Tu nema nikakve dvojbe...
Guest- Guest
Page 12 of 35 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 35
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 35