Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 35
Page 10 of 35 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35
Re: Liga Prvaka 18/19
Ajde niče ne muljaj, kao da te ne znamo. Sigurno kmečiš i natapaš dres suzama jer ti je ljubimac lessie ispao i neće osvojitfridrih_niche wrote:Meni je drago da je Liverpool prosa, iskreno...
Kad dan vidija da Barca nije ništa naučila od prošle godine, gusta san da ih Pool pojede...
Svaka čast Kloppu, trenercina je i po...
Ovo je samo njegova pobjeda...
;)
Boli tebe kurac za barcu, ali za messijem ti srce vene
Ma ajde da je ispao, ali ponavlja se iz godine u godinu da je kurton probušeni od igrača. Jedna obična nula i pičkica kada je pod pritiskom.
Guest- Guest
oni su se usrali reala koji je bio još lošiji od ove barce.fridrih_niche wrote:Ma ovo Liverpool osvaja...
;)
a ako de jong smiri loptu moglo bi biti svašta.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Real je kraljevski klub koji nikad ne gubi finala. Ne možeš to poreditEnd wrote:oni su se usrali reala koji je bio još lošiji od ove barce.fridrih_niche wrote:Ma ovo Liverpool osvaja...
;)
jesu bome kraljevski klub, koji živi na grbači države, a posebno katalonije i barcelone
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
Jesi ozbiljan?End wrote:jesu bome kraljevski klub, koji živi na grbači države, a posebno katalonije i barcelone
Nisu se usrali, nego su bili destkovani i onda još onaj cigan ozlijedi Salaha. I usprkos svemu tome, uzeli bi da nije bilo mutavog Karijesa na golu.End wrote:oni su se usrali reala koji je bio još lošiji od ove barce.fridrih_niche wrote:Ma ovo Liverpool osvaja...
;)
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Lionel Messi was directly was directly involved in all eight of Barcelona's shots tonight against Liverpool:
• 5 shots attempted
• 3 chances created
alba i suarez 1 na 1, al i messi sam upropastio zicer..
• 5 shots attempted
• 3 chances created
alba i suarez 1 na 1, al i messi sam upropastio zicer..
2015-08-25
Samo najveći mogu okrenuti 0:3 u 4:0. Dinamo '67 protiv Eintrachta i sad Liverpool.
Roland Deschain wrote:Samo najveći mogu okrenuti 0:3 u 4:0. Dinamo '67 protiv Eintrachta i sad Liverpool.
Okrenuo je partizan 6:2 qpr ‘82...
Guest- Guest
Sieg heil bratescorpion wrote:Ne samo da će igrat, nego će osvojitfridrih_niche wrote:Ko kaže da će Ajax igrat finale?scorpion wrote:Onda bi došao kad ih Ajax satre u finalufridrih_niche wrote:Da je mora, lol...
A da je Barca prošla ne bi se logira do devetog miseca...
:D
;)
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bit ce napisano i objavljeno i uz gusle opjevanoSerbia Strong wrote:Tominjo je vaskrso...
Molim anteta da napiše jednu kratku poemu o uskrsnuću tominja, ali u desetercu...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
danas su imali još lošiju situaciju pa su uspjeli, ali jedno je igrati doma drugo na neutralnom terenu. luzeri imaju komplekse i to je normalno nakon 30 godina suše da su u finalu bili u grču.Roland Deschain wrote:Nisu se usrali, nego su bili destkovani i onda još onaj cigan ozlijedi Salaha. I usprkos svemu tome, uzeli bi da nije bilo mutavog Karijesa na golu.End wrote:oni su se usrali reala koji je bio još lošiji od ove barce.fridrih_niche wrote:Ma ovo Liverpool osvaja...
;)
prvo puniona na nou campu, pa teška utakmica protiv newcastlea, ozljede salaha i firminha ne znaš koji im je važniji, svi ostali zakrpani na škrgama i danas odigrati ovako to je čudo, al opet ne može se zanemariti faktor najglupljega trenera svijeta valverdea. čak niti mourinho ne bi tjerao ovakvu defanzivu s messijem u ekipi.
2015-08-25
Svatko tko je gledao prvu utakmicu rekao je da je 3:0 nerealan rezultat. Barca da nema Messija prošla bi ko Porto. Liverpool da je prošle godine imao Alissona umjesto onog mutavca u finalu osvojio bi bez problema.
Page 10 of 35 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 35