Poništeni izbori u Istanbulu , sultan se vraća
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Poništeni izbori u Istanbulu , sultan se vraća
Tiran Selim bit će ubijen u luci al sloboda neće biti postignuta.
Selim je Erdogan , sultan Selim.
Luka je grad uz more u Turskoj a na izborima socijalisti su pobjedili u svim gradovima uz more na Mediteranu.
Sloboda neće biti postignuta = vojska preuzima vlast.
Erdogan uklonjen. Pobjeda Amerike.
Luka je grad uz more u Turskoj a na izborima socijalisti su pobjedili u svim gradovima uz more na Mediteranu.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nemoj se smijat.Zorba wrote:hahahahaha
Najnovija vijest :
Iran ponovo kreće sa nuklearnim programom
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2083572
Prije pada Erdogana ide raketiranje Irana
Kiša će.
2014-04-11
Ardogan je, znači, nešto kao i Asad i Maduro?
crvenkasti-
2014-04-17
A eto prati. Vrijeme ide naprijed. Ja to znan sve ima deset godina šta će se dešavat do 2050 godine ode.Zorba wrote:RayMabus wrote:Tiran Selim bit će ubijen u luci al sloboda neće biti postignuta.
sto su kukali da ih je Erdogan zatvarao po stadionima i stalama ?
Toliko me to više zanima da sad gledan sportsku tv i kako u Kataru uzgajaju travu za stadione jer je drukčija klima nego u Evropi.
2014-04-11
Sačkaj da bombardiraju Iran. Di je priša Boga ti ? Erdogan je u kurcu , valuta mu je sjebana, to Trump jebe carinama i sankcijama sve , narod nezadovoljan , skinit će ga. Nije priša nigdi.crvenkasti wrote:Ardogan je, znači, nešto kao i Asad i Maduro?
Iran je priša da ne naprave atomsku bombu. Sad će izrokat Iran.
2014-04-11
Riblja čorba : crvena su dugmad pritisnuta ...nema više...ni moje ni tvoje
Sad će to kauboji poravnat taj Iran s pesto tomahawka....ponovo su pokrenili nuklearni program....atomska bomba
Sad će to kauboji poravnat taj Iran s pesto tomahawka....ponovo su pokrenili nuklearni program....atomska bomba
2014-04-11
reklo bi se ---> Game is over...RayMabus wrote:Nemoj se smijat.Zorba wrote:hahahahaha
Najnovija vijest :
Iran ponovo kreće sa nuklearnim programom
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2083572
Prije pada Erdogana ide raketiranje Irana
Kiša će.
red wolf-
2016-02-10
catabbath-
2015-08-22
Longi kaže treći će, a ja se ubi' od rada. Longi, ako će uskoro, da prestanem radit?
Ma to san ja sebi tako namistija da mogu a i ne moran radit ako neću. To van ja govorin da van kažen da ste se svi uvatili zgrtanja materije a uskoro će sve otić u tri pm.Eroo wrote:Longi kaže treći će, a ja se ubi' od rada. Longi, ako će uskoro, da prestanem radit?
2014-04-11
Erdogan se priprema za predstojeće pizdarije...da mu Amerikanci ne uvedu demokratiju
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/mediji-turci-pocinju-obuku-za-s-400-stoltenberg-zabrinut
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/mediji-turci-pocinju-obuku-za-s-400-stoltenberg-zabrinut
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izbori u Istanbulu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Sultan
» Došao Sultan :)
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Sultan
» Došao Sultan :)
Page 2 of 2