Petrov : Vođe EU pokušali su izbrisati nacionalni indetitet , stvaraju naddržavu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Petrov : Vođe EU pokušali su izbrisati nacionalni indetitet , stvaraju naddržavu
nije EU nikome ništa kriva. EU ima minimalne ovlasti unutar država. od EUa je jedino zajedničko ekonomsko tržište, što je super za sve Europljane. Čak i ova nesretna RH se okoristila time jer smo dosta povećali industrijski izvoz u EU na račun toga.prckov wrote:o jeboteAssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Sigurno zato hoce u eu parlament , da im sve to bas kaze u glavu. I primi placu od njih.
A to što imamo lokalne domoljube (i kojeg antifašistu) koji pljačkaju i razjebavaju državu, pa onda ove strane tipa MOST; ŽZ, umjesto da se foksuiraju na njih, fokusiraju se na EU koji nije kriv za 0% naših problema. baš to 0%
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Petrov : Vođe EU pokušali su izbrisati nacionalni indetitet , stvaraju naddržavu
negdje sam naletio da je nekoliko kardinala iz eu osudilo populizam I pozvali na toleranciju prema migrantimaomni wrote:Jasno, gmizu svuda okolo i pokusavaju oprati noge onima koji ce im klati djecu. Zabavno je to i gledati.prckov wrote:zajebo ih Brexit I trampomni wrote:Naglasak je na "pokusali"
samo jos ta utakmica traje
ne bi vjerovo kolko su zombija stvorili na zapadu
da su ih persilom prali ne bi ih tolko isprali
sto mi govori da je I crkva o planu upoznata
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ejAssadNaPodmornici wrote:nije EU nikome ništa kriva. EU ima minimalne ovlasti unutar država. od EUa je jedino zajedničko ekonomsko tržište, što je super za sve Europljane. Čak i ova nesretna RH se okoristila time jer smo dosta povećali industrijski izvoz u EU na račun toga.prckov wrote:o jeboteAssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Sigurno zato hoce u eu parlament , da im sve to bas kaze u glavu. I primi placu od njih.
A to što imamo lokalne domoljube (i kojeg antifašistu) koji pljačkaju i razjebavaju državu, pa onda ove strane tipa MOST; ŽZ, umjesto da se foksuiraju na njih, fokusiraju se na EU koji nije kriv za 0% naših problema. baš to 0%
ajd idi malo na rivu na kavu
2014-04-19
pa doša sam sa rive sa kave. malo odmorit mozak, pa posli programiranje
izgleda da si ga previse odmorioAssadNaPodmornici wrote:pa doša sam sa rive sa kave. malo odmorit mozak, pa posli programiranje
2014-04-19
Mali cim se ti drogiras..lovomAssadNaPodmornici wrote:nije EU nikome ništa kriva. EU ima minimalne ovlasti unutar država. od EUa je jedino zajedničko ekonomsko tržište, što je super za sve Europljane. Čak i ova nesretna RH se okoristila time jer smo dosta povećali industrijski izvoz u EU na račun toga.prckov wrote:o jeboteAssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Sigurno zato hoce u eu parlament , da im sve to bas kaze u glavu. I primi placu od njih.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jebote nekima se cio zivot vrti oko love i brojki..bez love je ko majmun bez banane..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bravo yoda...ovo su cist logički fakti,koje neobjektivni jednostavno ne mogu prozvakati...AssadNaPodmornici wrote:nije EU nikome ništa kriva. EU ima minimalne ovlasti unutar država. od EUa je jedino zajedničko ekonomsko tržište, što je super za sve Europljane. Čak i ova nesretna RH se okoristila time jer smo dosta povećali industrijski izvoz u EU na račun toga.prckov wrote:o jeboteAssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Sigurno zato hoce u eu parlament , da im sve to bas kaze u glavu. I primi placu od njih.
Da RH na neki nacin ispiri iz EU-a u cas bi se nasla na levelu na kojem je srbija,i to je fakat..
i uglavnom se protiv EUa izjasnjavaju ili uhljebi poput Regoča,ili quasidesnica,koja je na drzavnoj sisi,dakle,paraziti,koji radili ne radili,primaju lovušu..
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Jebote nekima se cio zivot vrti oko love i brojki..bez love je ko majmun bez banane..
Lako na ostavstini staraca i uz pemziju,i nesh obiteljski nasljedjenog posla biti "pametan"..
Probaj doci vamo u svabiju i osoviti se na noge...eeee brajo moj,ucas bi skuzio da bez posla i love,letis na ulicu..
Guest- Guest
ja sam bio protiv EU kada je bilo glasovanje, ali bio sam mlad i navian mladac. EU je najbolje što nam se desilo. Imam B1.1 razinu Njemačkog(dovoljno da mogu otić u njemačku bez stresa, ) , Engleski špreham super a bogami znam i osnove Ruskog, učim nove vještine(trenutno par mjeseci svaki dan učim programiranje već dovoljno da bi mogao raditi kao junior programer negdje), radišan sam, sutra ako me volja mogu se pokupiti i odjebati ove parazite i otići vanka i gledati kako čardak i uhljebi umiru i koporcaju se u boli. Hvala EU za to. HDZovci i SDPovci, domoljubi i antifašisti možete krepatipismejker wrote:bravo yoda...ovo su cist logički fakti,koje neobjektivni jednostavno ne mogu prozvakati...AssadNaPodmornici wrote:nije EU nikome ništa kriva. EU ima minimalne ovlasti unutar država. od EUa je jedino zajedničko ekonomsko tržište, što je super za sve Europljane. Čak i ova nesretna RH se okoristila time jer smo dosta povećali industrijski izvoz u EU na račun toga.prckov wrote:o jeboteAssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Sigurno zato hoce u eu parlament , da im sve to bas kaze u glavu. I primi placu od njih.
Da RH na neki nacin ispiri iz EU-a u cas bi se nasla na levelu na kojem je srbija,i to je fakat..
i uglavnom se protiv EUa izjasnjavaju ili uhljebi poput Regoča,ili quasidesnica,koja je na drzavnoj sisi,dakle,paraziti,koji radili ne radili,primaju lovušu..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
samo jedno..Bog ti dao sreće,sve ostalo imas,pamet i mudrost..malo ispolirati znanje i zivjet ces vanka kao mali Bog..AssadNaPodmornici wrote:ja sam bio protiv EU kada je bilo glasovanje, ali bio sam mlad i navian mladac. EU je najbolje što nam se desilo. Imam B1.1 razinu Njemačkog(dovoljno da mogu otić u njemačku bez stresa, ) , Engleski špreham super a bogami znam i osnove Ruskog, učim nove vještine(trenutno par mjeseci svaki dan učim programiranje već dovoljno da bi mogao raditi kao junior programer negdje), radišan sam, sutra ako me volja mogu se pokupiti i odjebati ove parazite i otići vanka i gledati kako čardak i uhljebi umiru i koporcaju se u boli. Hvala EU za to. HDZovci i SDPovci, domoljubi i antifašisti možete krepatipismejker wrote:bravo yoda...ovo su cist logički fakti,koje neobjektivni jednostavno ne mogu prozvakati...AssadNaPodmornici wrote:nije EU nikome ništa kriva. EU ima minimalne ovlasti unutar država. od EUa je jedino zajedničko ekonomsko tržište, što je super za sve Europljane. Čak i ova nesretna RH se okoristila time jer smo dosta povećali industrijski izvoz u EU na račun toga.prckov wrote:o jeboteAssadNaPodmornici wrote:
Guest- Guest
Zato smo mi stariji i pametniji ostali doma i nismo izašli glasat pa su morali minjat ustav pošto je izašlo manje od 50% birača.AssadNaPodmornici wrote:ja sam bio protiv EU kada je bilo glasovanje, ali bio sam mlad i navian mladac. EU je najbolje što nam se desilo. Imam B1.1 razinu Njemačkog(dovoljno da mogu otić u njemačku bez stresa, ) , Engleski špreham super a bogami znam i osnove Ruskog, učim nove vještine(trenutno par mjeseci svaki dan učim programiranje već dovoljno da bi mogao raditi kao junior programer negdje), radišan sam, sutra ako me volja mogu se pokupiti i odjebati ove parazite i otići vanka i gledati kako čardak i uhljebi umiru i koporcaju se u boli. Hvala EU za to. HDZovci i SDPovci, domoljubi i antifašisti možete krepatipismejker wrote:bravo yoda...ovo su cist logički fakti,koje neobjektivni jednostavno ne mogu prozvakati...AssadNaPodmornici wrote:nije EU nikome ništa kriva. EU ima minimalne ovlasti unutar država. od EUa je jedino zajedničko ekonomsko tržište, što je super za sve Europljane. Čak i ova nesretna RH se okoristila time jer smo dosta povećali industrijski izvoz u EU na račun toga.prckov wrote:o jeboteAssadNaPodmornici wrote:
Sumnjam da će Hrvati iz EU , bar ja ne vidim zašto bi no ako budemo onda će morat priznat i Croexit ako izađe i manje od 50% birača a 50% + 1 glas glasa za Croexit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dobro je petrov ovo zamislio , mi njima gotov proizvod a oni nama lovu za kupovinu socijalnog mira/glasaca nesposobnih i pogodnih za trznu tekmu"Ne postoji nijedan ekonomist u Hrvatskoj koji će reći da će se Hrvatska moći razvijati u trenutku kad postoji masovno iseljavanje, a Europska unija na bilo kakav način ne daje dodatna sredstva. Sasvim je korektno tražiti od Europske unije da nam zbog tih razloga dodijeli dodatna novčana sredstva kako ne bismo konstantno bili periferija Europe", rekao je Petrov na konferenciji za novinare u Splitu.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Last edited by kaya on 5/5/2019, 19:52; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja ću za Pernara glasat
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Ne-vole-EU-vole-fotelje-u-Europskom-parlamentu-Zivi-zid-u-kampanji-s-pokretom-Pet-zvjezdica
Francuska revolucija
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Ne-vole-EU-vole-fotelje-u-Europskom-parlamentu-Zivi-zid-u-kampanji-s-pokretom-Pet-zvjezdica
Francuska revolucija
2014-04-11
Ringo10 wrote:Frajer ništa nije slagao ni pogriješioRayMabus wrote:Malo desnog polulizma , Petrov skuplja glasove konzervativne desnice
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2083180
Jedan citat
"Smatram da su političari koji su dosad vodili Europsku uniju pokušali izbrisati identitet država članica stvarajući nekakav uniforman identitet koji bi vodio nekoj naddržavi"
Apsolutna istina.
I to je tek sad skužio
Da, to je i najvećem tupanu već odavno jasno ...Yehudim wrote:Ringo10 wrote:Frajer ništa nije slagao ni pogriješioRayMabus wrote:Malo desnog polulizma , Petrov skuplja glasove konzervativne desnice
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2083180
Jedan citat
"Smatram da su političari koji su dosad vodili Europsku uniju pokušali izbrisati identitet država članica stvarajući nekakav uniforman identitet koji bi vodio nekoj naddržavi"
Apsolutna istina.
I to je tek sad skužio
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jasno da je to zamišljeno kao dugotrajan proces
meltingpota, kao u Americi recimo ( mada je i tamo
teško ide )
meltingpota, kao u Americi recimo ( mada je i tamo
teško ide )
Petrov populistia. Nula bodova.
U EU baš moraš biti u nekoj političkoj grupaciji ako želiš neki politički utjecaj a on će s jednim nezavisnim kandidatom solit pamet ostalima tamo.
Smešno.
Moj glas ide ŽZ jer su u grupi s pokretom pet zvjezdica.
La revolucion.
U EU baš moraš biti u nekoj političkoj grupaciji ako želiš neki politički utjecaj a on će s jednim nezavisnim kandidatom solit pamet ostalima tamo.
Smešno.
Moj glas ide ŽZ jer su u grupi s pokretom pet zvjezdica.
La revolucion.
2014-04-11
Jedan od boljih primjera niškoristi tih nezavisnih su ti mađarski Jobbik i grčka desnica. Oni neće s nikim nego će bit nezavisni.
Side u klupama i vataju zjake umisto da se pridruže eu radikalnoj desnici i dobiju političku podršku drugih
To su debili ti nezavisni. To nikad glasa od mene neće dobit tko tako razmišlja za eu kandidaturu.
Side u klupama i vataju zjake umisto da se pridruže eu radikalnoj desnici i dobiju političku podršku drugih
To su debili ti nezavisni. To nikad glasa od mene neće dobit tko tako razmišlja za eu kandidaturu.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Petrov: Pokušali su me ubiti pepeljarom
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Njemački predsjednik priznao poraz:'Ništa od četvrtog rajha kroz EU kao naddržavu'
» ....moramo ih izbrisati s lica zemlje
» Macron : Francuska neće izbrisati niti jedno ime iz svoje povijesti
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Njemački predsjednik priznao poraz:'Ništa od četvrtog rajha kroz EU kao naddržavu'
» ....moramo ih izbrisati s lica zemlje
» Macron : Francuska neće izbrisati niti jedno ime iz svoje povijesti
Page 2 of 3