''ANDRIJA MIKULIĆ O ZAPOŠLJAVANJU 500 NOVIH LJUDI U DRŽAVNOM INSPEKTORATU: ‘Mi smo potpuno potkapacitirani’''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''ANDRIJA MIKULIĆ O ZAPOŠLJAVANJU 500 NOVIH LJUDI U DRŽAVNOM INSPEKTORATU: ‘Mi smo potpuno potkapacitirani’''
Najsigurnuji mu je HNS...dijagram wrote:ako bas nece u adezenjare, yoda triba kod pupija, jedina sansa za uhljebljenjejasambrend wrote:AssadNaPodmornici wrote:problem su yugosloveni i srbi i ostali koji mrze hrvatsku
Između ostalih, ali ovi ne stignu trenutno doći do izražaja od koalicije "domoljuba" i četnika. Atomska....
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: ''ANDRIJA MIKULIĆ O ZAPOŠLJAVANJU 500 NOVIH LJUDI U DRŽAVNOM INSPEKTORATU: ‘Mi smo potpuno potkapacitirani’''
mutava baštarda wrote:Najsigurnuji mu je HNS...dijagram wrote:ako bas nece u adezenjare, yoda triba kod pupija, jedina sansa za uhljebljenjejasambrend wrote:AssadNaPodmornici wrote:problem su yugosloveni i srbi i ostali koji mrze hrvatsku
Između ostalih, ali ovi ne stignu trenutno doći do izražaja od koalicije "domoljuba" i četnika. Atomska....
Zicer. Čak nije ni u ponudi kladionica...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Andrija Mikulić ponovno izabran za predsjednika zagrebačkog HDZ-a
» Eksplozija zapošljavanja: U godini korone 4000 novih ljudi na državnim plaćama
» Hrvatska dodatno nabavlja 2 eskadrile(12+12) novih novih novih Rafale F5R
» "Srbija gradi potpuno novu infrastrukturu, ljudi neće moći da prepoznaju ovu zemlju"
» zemlja za koju se misli da je diktatura u kojoj ljudi gladuju: zaboravite predrasude, istina je potpuno drugačija
» Eksplozija zapošljavanja: U godini korone 4000 novih ljudi na državnim plaćama
» Hrvatska dodatno nabavlja 2 eskadrile(12+12) novih novih novih Rafale F5R
» "Srbija gradi potpuno novu infrastrukturu, ljudi neće moći da prepoznaju ovu zemlju"
» zemlja za koju se misli da je diktatura u kojoj ljudi gladuju: zaboravite predrasude, istina je potpuno drugačija
Page 2 of 2