Splitski HDZ postavio trenericu na čelo Centra za kulturu
Page 1 of 1
Splitski HDZ postavio trenericu na čelo Centra za kulturu
DANIJELA ĆUKUŠIĆ nova je ravnateljica Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata. Tako je odlučila većina u splitskom Gradskom vijeću, a nakon rasprave u kojoj je oporba optužila HDZ za politička imenovanja u kulturi, a HDZ se branio riječima kako je Ćukušić najbolji kandidat koji je ujedno i ispunio uvjete natječaja.
Ćukušić je završila srednju kozmetičarsku školu...
...diplomirala na kineziološkom odjelu splitskog Fakulteta prirodoslovno-matematičkih znanosti i odgojnih područja te postala magistrica kineziologije.
Ne mislin da je političko kadroviranje, jer vidite da ja nisan, da san ja sasvin slučajno san došla, našla se u toj poziciji. Znači, bivša ravnateljica, odnosno momak koji je predložen, Gradsko vijeće ga nije prihvatilo, na tom istom vijeću nije prihvaćena za v. d. ravnateljicu gospođa Visković, tu se otvorila šansa, odnosno tu je predloženo mene kao v. d. ravnateljicu. Iza toga sada, nakon onoga blaćenja i svega, ja san rekla iden i ja napisat program i iden vidit šta i kako dalje. A kažem, imam svoje reference i smatram da sam sa svojim programom dokazala da se to može, a kažem svi ostavljaju to program i sve ostale reference, a stavljaju tu političku konotaciju.
tulavo za popizdit a nije vise smijesno
Ćukušić je završila srednju kozmetičarsku školu...
...diplomirala na kineziološkom odjelu splitskog Fakulteta prirodoslovno-matematičkih znanosti i odgojnih područja te postala magistrica kineziologije.
Ne mislin da je političko kadroviranje, jer vidite da ja nisan, da san ja sasvin slučajno san došla, našla se u toj poziciji. Znači, bivša ravnateljica, odnosno momak koji je predložen, Gradsko vijeće ga nije prihvatilo, na tom istom vijeću nije prihvaćena za v. d. ravnateljicu gospođa Visković, tu se otvorila šansa, odnosno tu je predloženo mene kao v. d. ravnateljicu. Iza toga sada, nakon onoga blaćenja i svega, ja san rekla iden i ja napisat program i iden vidit šta i kako dalje. A kažem, imam svoje reference i smatram da sam sa svojim programom dokazala da se to može, a kažem svi ostavljaju to program i sve ostale reference, a stavljaju tu političku konotaciju.
Da zato što vi ste nova osoba na kulturnoj sceni grada...
Je.
I utoliko je zanimljivija...
Je.
... interesantnija cijela ta priča...
A oćemo mi nešto okrenit ovako drugo? Sad ćemo drugu tezu koja je bila. Tamara Visković, gospođa Visković, šta se tiče kulturne scene, okej. Poznata, sve. Šta se tiče obrazovanja, nepoznata skroz. Nema dana radnog staža u obrazovanju, jel tako? Za svoga mandata i prije. Prema tome, ovaj, šta to znači? Ovo nije samo kulturna, ovo je obrazovna ustanova za obrazovanje i kulturu. Ona je do prije pet godina bila, imala je naziv pučko otvoreno učilište. Prema tome, ne znan. Ako ćete stavljat s te strane da je kultura, da je kultura to šta se gleda, to priznajen. Ali ako ćemo gledat cjelokupnu djelatnost i da je to uz kulturu, da imamo tu djelatnost obrazovanja, onda tu nisam nova, tu dapače imam veće reference od protukandidata. Imam preporuke, kažem, od Algebre s kojom sam surađivala i imam preporuke od Agencije, prema tome...
tulavo za popizdit a nije vise smijesno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Splitski HDZ postavio trenericu na čelo Centra za kulturu
Znači nije ovo priča kao ono o Bukari?
(kraća tišina)... Ne, ne.
Znate Bukara tko je?
Znan šta je bukara.
Ne što je bukara, nego tko?
Ne, ne znam.
Lik.
E, e.
(kraća tišina)... Ne, ne.
Znate Bukara tko je?
Znan šta je bukara.
Ne što je bukara, nego tko?
Ne, ne znam.
Lik.
E, e.
2014-04-12
Ćukušić families are Croats and they are mostly from Sinj area.
vlaška posla
vlaška posla
Dalmacija Split
[size=36]Američki nuklearni brod uplovljava u splitsku luku, s njim u grad stiže i 5000 mornara; Prisjetili smo se smo se i prijašnjih uplovljavanja nosača aviona podno Marjana, prvi put je to bilo 1976.[/size]
ZELENO SVJETLO VLADE
02.05.2019. | 16:26[size=36]Američki nuklearni brod uplovljava u splitsku luku, s njim u grad stiže i 5000 mornara; Prisjetili smo se smo se i prijašnjih uplovljavanja nosača aviona podno Marjana, prvi put je to bilo 1976.[/size]
Daj radje recite jel SKEJO SPREMA DOCEK AMERICKOM NUKEARNOM BRODU U SOLITSKOJ LUCI
I PJEVA MARJANE MARJANE CA BARJAK NE VIJES
MILU TROBOJNICU ..
I JOS TRI PUT ZDS ZS ZDS ZA AMERE
Na datum : 8. Svibnja
I PJEVA MARJANE MARJANE CA BARJAK NE VIJES
MILU TROBOJNICU ..
I JOS TRI PUT ZDS ZS ZDS ZA AMERE
Na datum : 8. Svibnja
Last edited by Sora on 2/5/2019, 20:43; edited 1 time in total
Jrbes kulturu Sad ce 5000 americkih mornara na suvo .. se iskrcat
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Sora wrote:Jrbes kulturu Sad ce 5000 americkih mornara na suvo .. se iskrcat
hoce li biti intime ?
2014-04-12
Pitat Vasu
Similar topics
» ''Ovo su urnebesne izjave trenerice koju je HDZ imenovao na čelo Centra za kulturu''
» Susjedi u 'trendu' sa zapadom
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» EP traži hitni fond za medije i kulturu
» Susjedi u 'trendu' sa zapadom
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» EP traži hitni fond za medije i kulturu
Page 1 of 1