Papa šalje novac za pomoć migrantima koji žele ući u SAD
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Papa šalje novac za pomoć migrantima koji žele ući u SAD
on ide u "raj" i par milijuna njegovih katoličkih fanatika diljem EU (poput ex forumašice velike hrvatkinje iz bosne koja govori da ih podržava jer joj se sviđa kako se oni "klanjaju") , a nama ostaje spaljena zemlja.catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:i islamskih kozoheba u katoličku/protestantsku/pravoslavnu/ateističku Europucatabbath wrote:Latino katoločki lobi. Papa sponzorira trpačin siromašnih latino katolika u protestantsku USA.
Očiti postoji neki prostorni plan "višeg reda"
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Veći je problem tu Merkelica i njena ekipaAssadNaPodmornici wrote:i islamskih kozoheba u katoličku/protestantsku/pravoslavnu/ateističku Europucatabbath wrote:Latino katoločki lobi. Papa sponzorira trpačin siromašnih latino katolika u protestantsku USA.
https://m.dw.com/hr/trebali-bismo-iskoristiti-efekt-medenog-mjeseca/a-48519772
Zato mi je drago da su Pučani u Španjolskoj jučer ispušili i imali najgori rezultat u povijesti stranke ( prije 134 mjesta u parlamentu a sad 64 ) a Vox dobio 10% glasova.
Merkel je problem. Tek kad se makne ta ideologija u Njemačkoj i Njemačka zatvori za kozojebe upravo su dvije katoličke zemlje prve na udaru kozojeba : Španjolska i Italija.
A onda Papa nek se jebe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sjećam se jako dobro te scene na TV prijenosu uživoAssadNaPodmornici wrote:Hehe, da se mene pita ovako bi papa završio
danas mi je to nezamislivo
kak se baba sagnula da ju ne pogode?Noor wrote:sjećam se jako dobro te scene na TV prijenosu uživoAssadNaPodmornici wrote:Hehe, da se mene pita ovako bi papa završio
danas mi je to nezamislivo
2014-12-30
sa ovim potezom papa ili 'papa' se razotkrio da ga uopce ne zanimaju katolici van juzne i srednje amerike...odnosno zanimaju ga samo oni koji idu lijevom stranputicom...srecom star je pa ce biologija uciniti svoje...a sumnjam da ce kardinali opet pocniti takvu gresku i izabrati papu van europskog kontinenta narocito iz juzne amerike..ako opet izaberu nekog slicnog kao franjo onda bez obzira sto sam katolik baciti bombu na vatikan..koliko sam nedavno citao sranjo se zeli rjesiti iz vatikana i umirovljenog pape ratzingera..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Winter is coming
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Papa osudio sve koji ne žele prihvatiti milijune emigranata
» Turski Crveni polumjesec šalje 108 šatora migrantima u Bihaću
» Pogriješili smo s migrantima. Vratimo ih na Balkan uz pomoć medija.
» Komarica: Katolička crkva mora se uključiti u pomoć migrantima
» Papa Franjo:'Pomozimo maloljetnim migrantima na balkanskoj ruti'
» Turski Crveni polumjesec šalje 108 šatora migrantima u Bihaću
» Pogriješili smo s migrantima. Vratimo ih na Balkan uz pomoć medija.
» Komarica: Katolička crkva mora se uključiti u pomoć migrantima
» Papa Franjo:'Pomozimo maloljetnim migrantima na balkanskoj ruti'
Page 2 of 2