ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tuđman sa NATO hteo da zauzme Banjaluku!

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Tuđman sa NATO hteo da zauzme Banjaluku!  Empty Tuđman sa NATO hteo da zauzme Banjaluku!

Post by Serbinho-3 26/4/2019, 17:58

Tuđman sa NATO hteo da zauzme Banjaluku!  B0d7c6fd-7b89-49d7-a0e6-60b68f09956c

https://www.alo.rs/vesti/region/tudman-sa-nato-hteo-da-zauzme-banjaluku-prisao-na-17-kilometara-ali-je-jedan-poziv-preokrenuo-situaciju/225381/vest?utm_source=b92.net&utm_medium=Midas&utm_campaign=b92Midas
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Tuđman sa NATO hteo da zauzme Banjaluku!  Empty Re: Tuđman sa NATO hteo da zauzme Banjaluku!

Post by Guest 26/4/2019, 18:00

vish ti..Balije nazvali i stopirali armadu..ameri priprijetili tamburanjem sa Nebesa..
Guest
Guest

Back to top Go down

Tuđman sa NATO hteo da zauzme Banjaluku!  Empty Re: Tuđman sa NATO hteo da zauzme Banjaluku!

Post by Ringo10 26/4/2019, 18:18

Sva sreća pa nisu zauzeli Banja Luku. Glupi Hrvati bi lijepo izginuli a onda bi Alija dobio izborima Banja Luku na pladnju. 
Kao Jajce, Žepče, Konjic i svu Srednju Bosnu i masu drugih gradova i mjesta. Jedva su Hrvati Stolac sačuvali... mislim sačuvali do sada. 

I onda bi ostali sami sa muslimanima ... e to bi tek bio cirkus.

JA stvarno Hrvate ne razumijem. Oni sad plaču radi toga a da kurca krasnoga ne kontaju do čega bi to dovelo. Ta količina gluposti i sljepila je fakat monumentalna.

To slijepo antisrpstvo u Kifli će Hrvate u BiH upropastiti do kraja.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by epikur37 26/4/2019, 20:02

Puno bolje da banja luka nije pala...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 26/4/2019, 20:11

epikur37 wrote:Puno bolje da banja luka nije pala...
puno bi bolje bilo da si ti ostao u Tuzli.... ili već tamo negdje...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 26/4/2019, 20:17

Ringo10 wrote:Sva sreća pa nisu zauzeli Banja Luku. Glupi Hrvati bi lijepo izginuli a onda bi Alija dobio izborima Banja Luku na pladnju. 
Kao Jajce, Žepče, Konjic i svu Srednju Bosnu i masu drugih gradova i mjesta. Jedva su Hrvati Stolac sačuvali... mislim sačuvali do sada. 

JA stvarno Hrvate ne razumijem. Oni sad plaču radi toga a da kurca krasnoga ne kontaju do čega bi to dovelo. Ta količina gluposti i sljepila je fakat monumentalna.

aj marš konjino glupa... antisrpstvo nije slijepo nego konkretno opravdano velikosrpskim pretenzijama koje su u skoro 100 godina napravile štetu hrvatskom narodnom korpusu, od kojeg se moguće nikad neće ni oporaviti. jedan tj dva evidentna primjera te teško popravljive štete ste ti i epikur, jebo vas ko vas... nije otreso...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/4/2019, 21:18

Opet srpsko tipicno..'ne bi vi nas pobedili da za vas nato nije ratovo na zemlji i na nebu..u oluji je 1995 jurisalo dvesta iljada natovaca a 1999 na srbiju jedno sto iljada aviona a na kosare napadalo jedno dvajst iljada siptara i natovaca a kosare branilo deset srbenda'..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/4/2019, 21:40

inace stjecem dojam da bi ringo i epizoda da njih vise zalimo nego vukovarce cija je kalvarija goli kurac prema njihovoj :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 26/4/2019, 21:41

je za srbende

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2019, 21:51

by Serbinho-3 Today at 11:58

Tuđman sa NATO hteo da zauzme Banjaluku! B0d7c6fd-7b89-49d7-a0e6-60b68f09956c

https://www.alo.rs/vesti/region/tudman-sa-nato-hteo-da-zauzme-banjaluku-prisao-na-17-kilometara-ali-je-jedan-poziv-preokrenuo-situaciju/225381/vest?utm_source=b92.net&utm_medium=Midas&utm_campaign=b92Midas
=====================================================================================
Pa jebo te ovi navodno neki ustase su uspjele da te uvuku u svoje kolo pa svih ovih godina se derete .."Moj tata je jaci"
Plus toga kopirate glupe hrvate i radite ista sranja od nazovimo to .ZUTA STAMPA.Nije ni cudo da medju srbima razne vjestice i proroci imaju prodju kao i medju Hrvatima..Bog te jebo nista se ti ne razlikujes od onog idiota trica ..kako li se vec zove koji me fol ne cita a u svojim postovima koristi moje rijeci .Sto to znaci..povodljivi ste i nemate svoje JA..Daj nesto iz svoje glave...vidio si svijeta valjda znas sastaviti par smislenih recenca a ne kao ovi seljoberi koji nisu izasli iz svog svinjca danima pa im svinjska govna dodju kao neki Diorov parfem.
A kao fol osvojili bi BL..e moj sta ti je stoka sitnog zuba..iskreno ja bi volio da se to desilo..onda bi Milosevica i Miru objesili na Terazijama pa bi krenuo balkanski picvajz ..E a onda kom opanci kom kom kurac u shupku.Kurce se ovdje idioti ako da su neki kurac ..Bili u rovovima ...nosili pelene i molili boga da ih ne strefi neka granata u tu tupavu glavu..a ovdje sve neki heroji do mojega..Da su osvojili BL..kako Ringo rece morali bi nazad i ostavili na pladnju muslimanima kao sto su srednju Bosnu..Muslimani su izlevatili hrvate ko zadnju budalu...ne zato sto su pametniji nego zato sto su igru vodili ameri i kod jednih i kod drugh pa su mogli sve poteze povlaciti kao u crticu..
Doduse ..Milosevicu bi to dobro doslo jer bi taj dio srba koji bi nestao iz Bosne gurnuo na Kosovo pa danas bi to bio njihov teritorij.
Kako sam vec napisao davno...Zapadu nije stalo da to podrucje prosperira i da se razvija..(NIKAD U POVIJESTI IM NIJE BILO STALO)..njima je vazno da se jebete dan i noc izmedju sebe jer onda vam nece doci iz dupeta u glavu da ustvari to ne radite jedan drugom nego da vas taj "demokratski zapad" jebe i upravlja vasim glupim emocijama .Srbi su uz pomoc Milosevica i zapada morali otici iz Hrvatske ...zasto??????????????Pa jebeni hrvati se ne znaju pobuniti dok im ne pocnes ubijati djecu..a glupi srbi se bune za svaki kurac..E takve nije zdravo bilo ostaviti u Hrvatskoj jer bi bio buntovni elemenat koji bi hrvatima pokazao tko mu je istinski neprijatelj.
Zato BL nije dosla u pitanje jer zapadu treba nesigurna granica izmedju BiH i Hrvatske ..Tako drze hrvate na uzdi a takodje i muslimane i srbe u BiH..Pazi ovo ..Schwabo dozvoljava u Cro da se ustashki debili razmasu ali kod njih je to zabranjeno.Tako oni preko glupih hrvata peru svoju savjest i lagano mijenjaju povijesne cinjenice.Revizionizam je na djelu potpomagan sa zapada ne u korist hrvata ..srba ili muslimana nego obratno ..na njihovu veliku stetu koja se ocituje u bijegu mladih ljudi sa tih prostora.Svugdje u svijetu u zadnjih 100
godina zapad je u svojim kolonijama uvijek dovodio na vlast u tim zemljama primitivne ljude koji su vladali i vladaju nad vecinom pametnih ljudi ..koji bjeze na taj zapad koji se popunjavam novom pametnijom krvi .Ma...u svakom slucaju ..manje citaj te glupe sajtove jer vise ne mozes vjerovati onima koji imaju duzu tradiciju a kamo li ovima tipa "novinara" Marcela.Stari moj ...spustio si se na ustasku razinu..a to je ipak primitivno ,,,bolesno i jadno kao taj tvoj A..Gdje ih samo nalazite bog vas jebo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 26/4/2019, 21:54

tre wrote:
je za srbende

I za hrvate....i cijelu situaciju općenito...izuzev za mujage sad bi već bili raspojasani a ovako kolege srbi im zabijaju klinove i panj samo što nije puknuo
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 26/4/2019, 21:55

evo stigao i bolesnik No

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 26/4/2019, 21:58

epikur37 wrote:
tre wrote:
je za srbende

I za hrvate....i cijelu situaciju općenito...izuzev za mujage sad bi već bili raspojasani a ovako kolege srbi im zabijaju klinove i panj samo što nije puknuo
bez veze epi, srbi su trebali biti svedeni na pravu mjeru da bi bio mir i kakvo takvo pošteno razgraničenje. Dok su srbende na puškomet Zagrebu mira neće biti a to će kad tad osjetiti naše potomstvo.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2019, 21:58

by Ringo10 Today at 12:18

Sva sreća pa nisu zauzeli Banja Luku. Glupi Hrvati bi lijepo izginuli a onda bi Alija dobio izborima Banja Luku na pladnju.

JA stvarno Hrvate ne razumijem. Oni sad plaču radi toga a da kurca krasnoga ne kontaju do čega bi to dovelo. Ta količina gluposti i sljepila je fakat monumentalna.

=========================================================================
A jebi ga..navukli su vas ...sada ste se rasprsili po svijetu.Vasa ce djeca i unuci kao i moja sluziti tome istom svijetu koji nam je razjebo domovinu jer smo cutali kad je bilo potrebno galamiti iz petnih zila..Jebo majku svoju narod..zasluzuju ono sto imaju..A sto je najgore..kada ih ovi sa zapada iskoriste do kraja obacit ce ih kao zadnju krpu za ciscenje nogu ispred vrata..
Germani su izmislili sintagmu o Velikoj Srbiji ili Velikoj Hrvatskoj da bi vladali tim plemenima...Ma nes ti bit veci od mene,,,nes ti napravit vecu kucu od moje,,ma ne mos me platiti toliko koliko ja mogu ljencariti...Kod susjeda je zelenija trava...zena mu je ljepsa ...treba to jebat...itd..Taj sjebani primitivni mentalitet je dusu dao da se s njm manipulira..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 26/4/2019, 22:01

tre wrote:
epikur37 wrote:
tre wrote:
je za srbende

bez veze epi, srbi su trebali biti svedeni na pravu mjeru da bi bio mir i kakvo takvo pošteno razgraničenje. Dok su srbende na puškomet Zagrebu mira neće biti a to će kad tad osjetiti naše potomstvo.

Poštujem mišljenje ali ne slažem se.  
Po meni je to beskonačna hrvatsko srpska opsesija...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2019, 22:03

Paradoks tog mentaliteta da razumije samo silu..tako i na forumu...moras mu jebat mater u smrdljive zvalje da bi te ostavio na miru...al dzabe...oce on jos da mu jebes mater nadajuci se valjda podsvjesno da ces ga izlijeciti tom metodom:::))))O majku vam jebem primitivnu..i glupu...ne treba vam neprijatelj...ona mushica u glavi koju su vam austrougari usadili zujat ce u njo dok ne krepete...mrsh smece jedno,,,picka ti materina bolesna...ja sam za tebe Dr.nauka:::)))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 26/4/2019, 22:03

epikur37 wrote:
tre wrote:
epikur37 wrote:
tre wrote:
je za srbende

Po meni je to beskonačna hrvatsko srpska opsesija...
je, mi se povlačimo a srbende se šire. Kako rekoh odavno bolje da imamo na tom području divljinu nego divljake koje ne možeš ni asimilirati niti naučiti ičemu pametnom.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/4/2019, 22:05

epikur37 wrote:
tre wrote:
epikur37 wrote:
tre wrote:
epikur37 wrote:Puno bolje da banja luka nije pala ...
je za srbende

I za hrvate .... i cijelu situaciju općenito ... izuzev za mujage sad bi već bilo raspojasani a ovako kolege srbi im zabijaju klinove i panj samo što nije puknuo
bez veze epi, srbi su trebali biti svedeni na pravu mjeru da bi bio mir i kakvo takvo pošteno razgraničenje. Dok su srbende na puškomet u Zagrebu mira neće biti da će kad tad osjetiti naše potomstvo.

Po meni je to beskonačna hrvatsko srpska opsesija ...
hrvat nije napisao manifest ''do istrage nase ili vase'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2019, 22:05

by epikur37 Today at 14:02

Puno bolje da JE banja luka pala...::)))))))))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 26/4/2019, 22:07

Evo epi vidiš ovog divljaka frku kojemu ni tablete me pomažu, i sad zamisli takve budaletine u blizini granice No

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics