Sretan Uskrs!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sretan Uskrs!
Križ , kristiani , krst , kršćani ...to dolazi od Krist tj njegovog drugog imena a ne dolazi njegovo drugo ime jer se to danas zove krst ( taj oblik ).
Uskrs je vjerski praznik i većina kršćana kad ih pitaš šta tada slave točno zastanu.
Slavite to šta je Isus Krist postao planetarni logos planete jer njegovom smrću on je postao logos a Jehova više to nije.
Sritan Uskrs :: sritan dolazak novog logosa
Uskrs je vjerski praznik i većina kršćana kad ih pitaš šta tada slave točno zastanu.
Slavite to šta je Isus Krist postao planetarni logos planete jer njegovom smrću on je postao logos a Jehova više to nije.
Sritan Uskrs :: sritan dolazak novog logosa
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne znam zašto biti licemjeran i politički korektan a ne biti iskren i reći ono što iskreno mislim.Poserem se na Uskrs i kristov grob,jebem ga u sve rupe,uključujući one na rukama i nogama.Kršćanstvo je najodvratnija religija od svih,pa čak i od islama koje je skoro isto takvo govno kao i kršćanstvo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Iz točke gledišta 21 stoljeća no ne iz točke gledišta 1 stoljeća kad su okolo bili divljaci tako da je kršćanstvo tad bila napredna ideja.סמאל wrote:Ne znam zašto biti licemjeran i politički korektan a ne biti iskren i reći ono što iskreno mislim.Poserem se na Uskrs i kristov grob,jebem ga u sve rupe,uključujući one na rukama i nogama.Kršćanstvo je najodvratnija religija od svih,pa čak i od islama koje je skoro isto takvo govno kao i kršćanstvo.
2014-04-11
bravo longi. kršćanstvo i sve izvedenice, kao ivovg seljobera pravoslavlje dolaze od grčkog hristus, kao što isus nije bio ni isus već issaRayMabus wrote:To nema veze sa križen ( krstom ) nego sa imenom Krist.סמאל wrote:Uvjek sam se pitao,zašto kršćani za simbol kršćanstva uzimaju križ a ne recimo čekić i čavle. :?:Da je Isus pogubljen na giljotini,jeli bi se kršćanstvo zvalo giljotinaštvo a simboli giljotine.
Krist je jedna od božanskih energija ( poput Prane , Kundalinija i drugih ).
2014-12-30
Kako god.Ne volim islam,ali mislim kako ipak radije navijam za islam,nego za kršćanstvo,jer je kršćanstvo podmuklije i licemjernije nego islam.S islamom bar znaš na čemu si a kršćanstvo je kao maligni tumor koje izjeda civilizaciju.RayMabus wrote:Iz točke gledišta 21 stoljeća no ne iz točke gledišta 1 stoljeća kad su okolo bili divljaci tako da je kršćanstvo tad bila napredna ideja.סמאל wrote:Ne znam zašto biti licemjeran i politički korektan a ne biti iskren i reći ono što iskreno mislim.Poserem se na Uskrs i kristov grob,jebem ga u sve rupe,uključujući one na rukama i nogama.Kršćanstvo je najodvratnija religija od svih,pa čak i od islama koje je skoro isto takvo govno kao i kršćanstvo.
2015-07-23
To je tvoja percepcija kršćanstva nastala na stoljećima nakon Krista kad se to pretvorilo u organiziranu religiju di je kler i vladari zadržavali svoje poluge moći preko religiji.סמאל wrote:Kako god.Ne volim islam,ali mislim kako ipak radije navijam za islam,nego za kršćanstvo,jer je kršćanstvo podmuklije i licemjernije nego islam.S islamom bar znaš na čemu si a kršćanstvo je kao maligni tumor koje izjeda civilizaciju.RayMabus wrote:Iz točke gledišta 21 stoljeća no ne iz točke gledišta 1 stoljeća kad su okolo bili divljaci tako da je kršćanstvo tad bila napredna ideja.סמאל wrote:Ne znam zašto biti licemjeran i politički korektan a ne biti iskren i reći ono što iskreno mislim.Poserem se na Uskrs i kristov grob,jebem ga u sve rupe,uključujući one na rukama i nogama.Kršćanstvo je najodvratnija religija od svih,pa čak i od islama koje je skoro isto takvo govno kao i kršćanstvo.
Zato mene nema u tim slavljima al mi nije problem čestitat Uskrs samo šta ja znam šta čestitam al nisan siguran jel to znaju oni koji ližu oltare.
2014-04-11
Varaš se,moja percepcija kršćanstva seže daleko prije nego je kršćanstvo postalo službenom religijom rimskog carstva.Možda bih ti mogao kopirat Pazuauove kronike,koje se bave detaljnim opservacijama o kršćanstvu,kao relativno novoj pojavi na prostorima koje su Hebreji i rimski upravitelji nazivali različitim imenima,ali se zapravo radi o istim zemljopisnim lokacijama.RayMabus wrote:To je tvoja percepcija kršćanstva nastala na stoljećima nakon Krista kad se to pretvorilo u organiziranu religiju di je kler i vladari zadržavali svoje poluge moći preko religiji.סמאל wrote:Kako god.Ne volim islam,ali mislim kako ipak radije navijam za islam,nego za kršćanstvo,jer je kršćanstvo podmuklije i licemjernije nego islam.S islamom bar znaš na čemu si a kršćanstvo je kao maligni tumor koje izjeda civilizaciju.RayMabus wrote:Iz točke gledišta 21 stoljeća no ne iz točke gledišta 1 stoljeća kad su okolo bili divljaci tako da je kršćanstvo tad bila napredna ideja.סמאל wrote:Ne znam zašto biti licemjeran i politički korektan a ne biti iskren i reći ono što iskreno mislim.Poserem se na Uskrs i kristov grob,jebem ga u sve rupe,uključujući one na rukama i nogama.Kršćanstvo je najodvratnija religija od svih,pa čak i od islama koje je skoro isto takvo govno kao i kršćanstvo.
Zato mene nema u tim slavljima al mi nije problem čestitat Uskrs samo šta ja znam šta čestitam al nisan siguran jel to znaju oni koji ližu oltare.
2015-07-23
Lizaći oltara
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/599872/bozanic-propovijedao-politicari-u-prvim-redovima-slusali-radnici-u-puli-i-rijeci-mjesecima-dolaze-na-posao-a-ne-dobivaju-placunbspkako-je-to-moguce-problemi-su-se-skrivali-pod-tepih-zbog-interesa-mocnika
Iman ja i pametnijeg posla nego da idem u ustanove kakve i ovakvi posjećuju.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/599872/bozanic-propovijedao-politicari-u-prvim-redovima-slusali-radnici-u-puli-i-rijeci-mjesecima-dolaze-na-posao-a-ne-dobivaju-placunbspkako-je-to-moguce-problemi-su-se-skrivali-pod-tepih-zbog-interesa-mocnika
Iman ja i pametnijeg posla nego da idem u ustanove kakve i ovakvi posjećuju.
2014-04-11
Sretan Uskrs! Uskrsnu Isus doista!
Hvala svima koji su već čestitali!
Hvala svima koji su već čestitali!
Kršćanstvo ne...Ono što je poslije nastalo na kršćanstvu, sigurno nema veze s idejom Učitelja Pravednosti...Stari, opaki demon iz tebe govori...סמאל wrote:Ne znam zašto biti licemjeran i politički korektan a ne biti iskren i reći ono što iskreno mislim.Poserem se na Uskrs i kristov grob,jebem ga u sve rupe,uključujući one na rukama i nogama.Kršćanstvo je najodvratnija religija od svih,pa čak i od islama koje je skoro isto takvo govno kao i kršćanstvo.
red wolf-
2016-02-10
Što bi se s tobom dogodilo kad bih ti rekao da Isus nije umro na križu, već da je doživio duboku starost i umro je u Indiji. I tamo mu je grob?Regoč wrote:
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Što bi se s tobom dogodilo kad bih ti rekao da Isus nije umro na križu, već da je doživio duboku starost i umro je u Indiji. I tamo mu je grob?Regoč wrote:
Nije hehehehehehehehe...Na grobu mu piše --> sveti Isau...Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Što bi se s tobom dogodilo kad bih ti rekao da Isus nije umro na križu, već da je doživio duboku starost i umro je u Indiji. I tamo mu je grob?Regoč wrote:
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Nije hehehehehehehehe...Na grobu mu piše --> sveti Isau...Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Što bi se s tobom dogodilo kad bih ti rekao da Isus nije umro na križu, već da je doživio duboku starost i umro je u Indiji. I tamo mu je grob?Regoč wrote:
No, da te umirim, navodno je to njegov brat....U Indiji ga znaju kao sina drvodjele...Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Nije hehehehehehehehe...Na grobu mu piše --> sveti Isau...Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Što bi se s tobom dogodilo kad bih ti rekao da Isus nije umro na križu, već da je doživio duboku starost i umro je u Indiji. I tamo mu je grob?Regoč wrote:
red wolf-
2016-02-10
Ovo nema veze sa metafizikom...pismejker wrote:uffff,bem ti metafiziku...danas prilicno vruc dan bijo..
red wolf-
2016-02-10
ne znam..ja trenutno trazim Hitjin grob,bio u Austriji do prije par godina,sad je u svicarskoj,da ga lottam i drangulije prodam Totenkopfu..
Guest- Guest
hahahahahahahahahahahahahahahahapismejker wrote:ne znam..ja trenutno trazim Hitjin grob,bio u Austriji do prije par godina,sad je u svicarskoj,da ga lottam i drangulije prodam Totenkopfu..
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3