Denkverbot
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Denkverbot
da, staleška kraljevina, nenasljedna funkcija kralja,kic wrote:aben wrote:kic wrote:aben wrote:got je okej završi
ikakva politička pouka za kraj?
imo, ali provučena je, ni glovna misao: demokracija je kurac
sve u svemu, profesionalan kroj
nemam pojma, pročitao sam samo kratki sinopsis zadnjih sezona i epizoda, zar sve ne završava izbornom kraljevinom?
medjutin, nisu to pokušali reklamirati ko dobru stvor, ko pouku.
ali su se zoto obro narugali prijedlogu za demokraciju:)
aben- Posts : 35492
2014-04-16
baš učer sun gljedo jedun animirani, eric cartman je glumi da imo tourettov sindrom, da more psovati ko gnječ:)kic wrote:
imam jedan anime za tebe aben, bomba je
https://en.wikipedia.org/wiki/Kill_la_Kill
im gonna give it a try
2014-04-16
nisam pogledala ni jednu epizodu, mnogima je to čudno, a mene čudi zaštoaben wrote:kic wrote:aben wrote:got je okej završi
Noor wrote:nisam pogledala ni jednu epizodu, mnogima je to čudno, a mene čudi zaštoaben wrote:kic wrote:aben wrote:got je okej završi
jer ovi ki gljedaju toliko guštaju.
2014-04-16
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
meni je isto dobro došlo ča se sa ponovo niko ne brije, ispado da se tiro moda, a ustvari :)
2014-04-16
...lijen i moderanaben wrote:meni je isto dobro došlo ča se sa ponovo niko ne brije, ispado da se tiro moda, a ustvari :)
život je prekrotki da bi olako trošili vrime na aktivnosti koje zadovoljavaju tuja nepisana pravila. ako se samo ne obrijen svako jutro, dobijen barinku pet minuti života. jednoko tako, svako jutro načinin jedun prekršaj, preko pune crte uletin u jednosmjernu i tako uštedin jedun semafor i oko 400 metri ceste. grin na poso uru i petnajst ranije da izbjegnen gužvu. na svakin koroku se more optimizirati i unda guštati ko gudić u plodovima...
2014-04-16
jedino izbjegnes guzvu, al vrijeme nisi uštedio....poso ti opet pocne kad dođe vrijeme, a do tada - čekaš :)aben wrote:život je prekrotki da bi olako trošili vrime na aktivnosti koje zadovoljavaju tuja nepisana pravila. ako se samo ne obrijen svako jutro, dobijen barinku pet minuti života. jednoko tako, svako jutro načinin jedun prekršaj, preko pune crte uletin u jednosmjernu i tako uštedin jedun semafor i oko 400 metri ceste. grin na poso uru i petnajst ranije da izbjegnen gužvu. na svakin koroku se more optimizirati i unda guštati ko gudić u plodovima...
Noor wrote:jedino izbjegnes guzvu, al vrijeme nisi uštedio....poso ti opet pocne kad dođe vrijeme, a do tada - čekaš :)aben wrote:život je prekrotki da bi olako trošili vrime na aktivnosti koje zadovoljavaju tuja nepisana pravila. ako se samo ne obrijen svako jutro, dobijen barinku pet minuti života. jednoko tako, svako jutro načinin jedun prekršaj, preko pune crte uletin u jednosmjernu i tako uštedin jedun semafor i oko 400 metri ceste. grin na poso uru i petnajst ranije da izbjegnen gužvu. na svakin koroku se more optimizirati i unda guštati ko gudić u plodovima...
ma je, unda skuvan kafu, rasteren stol i doručkujen u tišini dok još nikoga ni, ko čovik
2014-04-16
kic wrote:
ne bih ja ranijen ustajao.. zzzz
jutro imo nojbolju vibru u svin godišnjin dobima, bolje je popodne trenuti, ako zafali sna
2014-04-16
aha, imaš kabinetsku intimu znači :)aben wrote:Noor wrote:jedino izbjegnes guzvu, al vrijeme nisi uštedio....poso ti opet pocne kad dođe vrijeme, a do tada - čekaš :)aben wrote:život je prekrotki da bi olako trošili vrime na aktivnosti koje zadovoljavaju tuja nepisana pravila. ako se samo ne obrijen svako jutro, dobijen barinku pet minuti života. jednoko tako, svako jutro načinin jedun prekršaj, preko pune crte uletin u jednosmjernu i tako uštedin jedun semafor i oko 400 metri ceste. grin na poso uru i petnajst ranije da izbjegnen gužvu. na svakin koroku se more optimizirati i unda guštati ko gudić u plodovima...
ma je, unda skuvan kafu, rasteren stol i doručkujen u tišini dok još nikoga ni, ko čovik
sto doruckujes?
jutra imaju dobru svjezu vibru, osim ljeti mozda..
ali mogu i popodne pajkiti, a ode i sad, o da!
po ljetu i ja volim ranije ustajati, malo kardio dok je jos "friško" :)kic wrote:
ne bih ja ranijen ustajao.. zzzz
namažen maslaca, i ćikaricu kafe
pa kicinjo, ljetna jutra su must have
pa kicinjo, ljetna jutra su must have
2014-04-16
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50