Ramuš Haradinaj podupire Porošenka
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ramuš Haradinaj podupire Porošenka
michaellcmacha wrote:alo to se vas baš nešto pretjerano i ne treba doticati.. vi niste dio zapada, i nikada nećete ni biti...pizzon wrote:pa i nisu
aktuelni politicari razorili su zapad
razorili su evropu, dabome i balkan
sta je angela doprinela
napravila menazeriju od sofije do pariza.
Bitno da si ti Zapad
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
srbi i srbija postali su politicki
i drzavni subjekt evrope jedno
180 godina pre hrvata.
ako izuzmemo godine NDH ;)
180 godina pre hrvata.
Guest- Guest
to nije bitno, bitno je da je hrvatska oduvijek bila zapad a hrvati na braniku zapadne europe... vi nikad niste bili zapad i nikad kao narod niste bili dio europske obrambene politike... čak štoviše aktivno ste kroz povijest sudjelovali u napadima na europu... to što si ti pobjegao iz srbije u europu koja ti je dala utočište i egzistenciju, vjerovatno preko hrvatske, govori samo to koliki si /ste nezahvalni ološ, ali govori u prilog da s vama ne treba imati posla osim, ako drugačije nije moguće.... mada s druge strane ja sam optimist, kroz neki duži period ukoliko se kultivirate, vratite svojoj ishodišnoj katoličkoj vjeri, i prestanete gledati kako bi uzeli i oteli tuđe i kako bi drugima zlo nanijeli, mogli bi nadoći... jednom... nekada...Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:alo to se vas baš nešto pretjerano i ne treba doticati.. vi niste dio zapada, i nikada nećete ni biti...pizzon wrote:pa i nisu
sta je angela doprinela
Bitno da si ti Zapad
2015-08-08
jebali vas glupi francuzi... ali bez brige sad ste im pokazali pravo lice, tak da moguće još za našeg mandata budemo svjedoci da prestanete biti i politički i državni i narodnosni subjekt.... ;)pizzon wrote:srbi i srbija postali su politicki
180 godina pre hrvata.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:to nije bitno, bitno je da je hrvatska oduvijek bila zapad a hrvati na braniku zapadne europe... vi nikad niste bili zapad i nikad kao narod niste bili dio europske obrambene politike... čak štoviše aktivno ste kroz povijest sudjelovali u napadima na europu... to što si ti pobjegao iz srbije u europu koja ti je dala utočište i egzistenciju, vjerovatno preko hrvatske, govori samo to koliki si /ste nezahvalni ološ, ali govori u prilog da s vama ne treba imati posla osim, ako drugačije nije moguće.... mada s druge strane ja sam optimist, kroz neki duži period ukoliko se kultivirate, vratite svojoj ishodišnoj katoličkoj vjeri, i prestanete gledati kako bi uzeli i oteli tuđe i kako bi drugima zlo nanijeli, mogli bi nadoći... jednom... nekada...Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:alo to se vas baš nešto pretjerano i ne treba doticati.. vi niste dio zapada, i nikada nećete ni biti...pizzon wrote:pa i nisu
sta je angela doprinela
Bitno da si ti Zapad
Bitno da si ti Zapad
2014-08-25
michaellcmacha wrote:jebali vas glupi francuzi... ali bez brige sad ste im pokazali pravo lice, tak da moguće još za našeg mandata budemo svjedoci da prestanete biti i politički i državni i narodnosni subjekt.... ;)pizzon wrote:srbi i srbija postali su politicki
180 godina pre hrvata.
Drž'se paprike
2014-08-25
pitaj crvenkastog što mi je još išlo od ruke... istina i Bog bio je u velikoj žurbi, ali može potvrditi.... ;)Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:jebali vas glupi francuzi... ali bez brige sad ste im pokazali pravo lice, tak da moguće još za našeg mandata budemo svjedoci da prestanete biti i politički i državni i narodnosni subjekt.... ;)pizzon wrote:srbi i srbija postali su politicki
180 godina pre hrvata.
Drž'se paprike
2015-08-08
Prdošenko je ispušija izbore , evo sad javilo.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2080092
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2080092
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
michaellcmacha wrote:pitaj crvenkastog što mi je još išlo od ruke... istina i Bog bio je u velikoj žurbi, ali može potvrditi.... ;)Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:jebali vas glupi francuzi... ali bez brige sad ste im pokazali pravo lice, tak da moguće još za našeg mandata budemo svjedoci da prestanete biti i politički i državni i narodnosni subjekt.... ;)pizzon wrote:srbi i srbija postali su politicki
180 godina pre hrvata.
Drž'se paprike
Blago onome, ko na tebe troši vreme.
Ne zarezuje te niko uzivo, pa bi da jašeš po forumu.
Prošetaj
2014-08-25
michaellcmacha wrote:pitaj crvenkastog što mi je još išlo od ruke... istina i Bog bio je u velikoj žurbi, ali može potvrditi.... ;)Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:jebali vas glupi francuzi... ali bez brige sad ste im pokazali pravo lice, tak da moguće još za našeg mandata budemo svjedoci da prestanete biti i politički i državni i narodnosni subjekt.... ;)pizzon wrote:srbi i srbija postali su politicki
180 godina pre hrvata.
Drž'se paprike
Nisam to bio ja, ja sam već bio Hrvat. Pomiješalo ti se.
crvenkasti-
2014-04-17
bitno da vas serve zarezuju... pogotovo na zapadu... de naiđi pa prošeći sa mnom, pa ti neće crvenkasti morat ništa potvrđivati... ;)Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:pitaj crvenkastog što mi je još išlo od ruke... istina i Bog bio je u velikoj žurbi, ali može potvrditi.... ;)Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:jebali vas glupi francuzi... ali bez brige sad ste im pokazali pravo lice, tak da moguće još za našeg mandata budemo svjedoci da prestanete biti i politički i državni i narodnosni subjekt.... ;)pizzon wrote:srbi i srbija postali su politicki
180 godina pre hrvata.
Drž'se paprike
Prošetaj
2015-08-08
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
michaellcmacha wrote:bitno da vas serve zarezuju... pogotovo na zapadu... de naiđi pa prošeći sa mnom, pa ti neće crvenkasti morat ništa potvrđivati... ;)Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:pitaj crvenkastog što mi je još išlo od ruke... istina i Bog bio je u velikoj žurbi, ali može potvrditi.... ;)Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:
jebali vas glupi francuzi... ali bez brige sad ste im pokazali pravo lice, tak da moguće još za našeg mandata budemo svjedoci da prestanete biti i politički i državni i narodnosni subjekt.... ;)
Drž'se paprike
Prošetaj
Nemoj se nervirat, bio si u ratu, svašta proživio, znaš da ti srce i mozak slabo radi.
Malo jače uzbuđenje i fik, ode sve u kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
Evo, prca ga i Crvenkasti a meni poručuje da čujem sta kaze Crvenkasti
2014-08-25
ti si zaboravio da mene to ne brine, ima tko će vam zadavat glavobolje i poslije mene.... a za mozak se materi obrati, ja stvarno ne snosim odgovornost za tvoje deficitecrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:bitno da vas serve zarezuju... pogotovo na zapadu... de naiđi pa prošeći sa mnom, pa ti neće crvenkasti morat ništa potvrđivati... ;)Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:pitaj crvenkastog što mi je još išlo od ruke... istina i Bog bio je u velikoj žurbi, ali može potvrditi.... ;)Serbinho-3 wrote:
Drž'se paprike
Prošetaj
Nemoj se nervirat, bio si u ratu, svašta proživio, znaš da ti srce i mozak slabo radi.
Malo jače uzbuđenje i fik, ode sve u kurac.
2015-08-08
ma nego kako... došao ja na srpski forum pa se vi srbi domaćinski skupili pa me prcate... aj odi pa dođi k sebi majmune nepodojeni... jel imate vi ž od života kad ste već srama i karaktera bez... ;)Serbinho-3 wrote:Evo, prca ga i Crvenkasti a meni poručuje da čujem sta kaze Crvenkasti
2015-08-08
Isprcan sada cvili
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Evo, prca ga i Crvenkasti a meni poručuje da čujem sta kaze Crvenkasti
Što mi Mihu zajebavaš, majmune četnički?
Stavi se ti na njegovo mjesto, pa budi normalan!
Vidio bih tebe kako bi blebetao da si ti Hrvat poput njega!
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ramuš Haradinaj: Kosovo i Albanija će biti jedno, čim postanem premijer
» Kijev: Pokrenut postupak protiv Porošenka
» Masovni prosvjedi protiv Porošenka u Ukrajini
» Crkva u cijelosti podupire HDZ
» Nusra Al Qaida: SAD-e na podupire, ali ne dovoljno
» Kijev: Pokrenut postupak protiv Porošenka
» Masovni prosvjedi protiv Porošenka u Ukrajini
» Crkva u cijelosti podupire HDZ