Gori Notre Dame u Parizu
Page 2 of 21
Page 2 of 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Re: Gori Notre Dame u Parizu
Oglasila se i budala kramp na svom twitteru. Veli da tribaju da se uključe kanaderi, Francuzi ga kritiziraju da umukne, domaći Ameri se ispričavaju Francuzima što budala nije u krevetu.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Pa o propasti Francuske se jako dobro raspisao a koliko ja znam Northe Dame nije nigdje spominja , koliko ja znam ( ima to deset stranica po sto četveraca na svakoj ).Gnječ wrote:RayMabus wrote:Prekrasna vijest
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/objavljen-snimak-trenutka-potpunog-urusavanja-tornja-katedrale-notre-dame/190415129
Nije kao islamistički napad al poslužit će kao simbolika o propast Francuske
Ova vijest mi je uljepšala dan.
šta za ovo kaže Nostradamus? jel ostavio koju zabilješku, hint?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ima li tamo uopće još FrancuzaAlfaOmega wrote:Oglasila se i budala kramp na svom twitteru. Veli da tribaju da se uključe kanaderi, Francuzi ga kritiziraju da umukne, domaći Ameri se ispričavaju Francuzima što budala nije u krevetu.
šaka jada koja se još pravi pametna
immortal-
2014-04-16
pismejker wrote:Sad,probaj ponovno..slaba i na koljenima Europa..islam u jacanjuSpeare Shaker wrote:epikur37 wrote:Propada Europa...
Nikakva šteta.
1940. godina. Hitler u napon u snage vlada Europom, a SAD još nisu ušle u rat.
Dakle, ono što opisuješ je trenutna situacija koja se učas promjeni, samo ako se to želi.
Europa je svakako sama, a pogotovo cijeli zapad ionako preveliki zalogaj za plitkoumne i primitivne religijske vođe mainstream islama i njihove sumanute pa i potpuno lude političke lidere.
Kvaka je u tome da je islam posvađan sa svim svojim susjedima i svim susjednim religijama i jednostavno nema nikakvog izgleda dobiti bilo koju od tih bitaka, a kamoli rat, a kamoli rat protiv svih.
Također i u tome da će smanjeni utjecaj nafte zbog razvoja vruće fuzije financijski i ekonomski potpuno iscrpiti glavna islamistička uporišta koja svoju snagu crpe na nafti tako da će potpuna propast islama uslijediti vrlo brzo nakon što vruća fuzija postane glavni opskrbljivač energije svijeta, a na tom području zbog tehnološke pa i opće zaostalosti islamskih zemalja vruća fuzija nema mjesta jer su potpuno ovisne o uvozu strane tehnologije.
Last edited by Speare Shaker on Mon 15 Apr - 21:10; edited 2 times in total
Guest- Guest
partizanka ?????AlfaOmega wrote:
pa ipak ne voli islamiste
liberalka ili ne
immortal-
2014-04-16
Malo su drugacije danasnje tendencije..Europa ima Ojro,jedinu sTVAR koja moze garatirati,da jopet Jamerika kao apsolut ne nametne svoju valutu europskim drzavama i pocne kontzrolirati cjelokupnu europsku ekonomiju..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:Sad,probaj ponovno..slaba i na koljenima Europa..islam u jacanjuSpeare Shaker wrote:epikur37 wrote:Propada Europa...
Nikakva šteta.
Uči povijest. 1940. godina. Hitler u napon u snage vlada Europom, a SAD još nisu ušle u rat.
Dakle, ono što opisuješ je trenutna situacija koja se učas promjeni, samo ako se to želi.
Europa je svakako sama, a pogotovo cijeli zapad ionako preveliki zalogaj za plitkoumne i primitivne religijske vođe mainstream islama i njihove sumanute pa i potpuno lude političke lidere.
Kvaka je u tome da je islam posvađan sa svim svojim susjedima i svim susjednim religijama i jednostavno nema nikakvog izgleda dobiti bilo koju od tih bitaka, a kamoli rat, a kamoli rat protiv svih.
Također i u tome da će smanjeni utjecaj nafte zbog razvoja vruće fuzije financijski i ekonomski potpuno iscrpiti glavna islamistička uporišta koja svoju snagu crpe na nafti tako da će potpuna propast islama uslijediti vrlo brzo nakon što vruća fuzija postane glavni opskrbljivač energije svijeta, a na tom području zbog tehnološke pa i opće zaostalosti islamskih zemalja istina nema mjesta jer su potpuno ovisne o uvozu strane tehnologije.
Islam nece nikad zazivjeti na tlu Europe,ali je dobar da se Europa malo konsolidira..europa polako se otvara prema Rusiji i pravi sve vise ekonomskih dogovora,potpisuju se sve vrijedniji i vrijedniji ugovori,europska autoindustrija polako seli u Rusiju,tk one zna,i japanci su vec tamo prisutni sa produkcijom..
E sad,sto ce Jemeri "izprojektirati" da to zaustave ili ujebu daljnji razvoj tih odnosa..a nisam niti STREAM 2 spomenuo..u potpunosti odjeb amera..
Puno pojedinaca rad okaze..E da se oce Europa raspasti..ma covjece,ajd malo onda razmisli st oslijedi..?uzas zivi..
Svabija osta usamljeni otok,jak doduse,ali sam..ostale europske drzave Jameri pojedu u godinu dana,sto ucjenom sto podmicivanjem..
Kak vidis u tim okvirtima ekonomiju svake pojedine europske drzave..?a sve ujebane i sjebane osim svabije..
Ne znam,pratimo pa vidimo sto bude..
Guest- Guest
mortal wrote:partizanka ?????AlfaOmega wrote:
pa ipak ne voli islamiste
liberalka ili ne
Ma cura voli Moškije kao i svaka druga punokrvna kozojepka..
Guest- Guest
i ja vice mvec sest mjeseci,zasjat ce sunce i eto,bas danas..!!!
Guest- Guest
Bmk za Francuze i njihove crkve , dvorce i ostalo. Triba cilu Francusku užgat. Nek gori majku joj jeben. Šta će oni meni ode financirat gey slikovnice dici u školama.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
iskreno zalim
simbol hriscanske evrope
nestaje u plamenu
mi nismo zluradi
zbog ignorisanja zapada
na vandalizam siptara
ispoljen prema srpskim crkvama
simbol hriscanske evrope
nestaje u plamenu
mi nismo zluradi
zbog ignorisanja zapada
na vandalizam siptara
ispoljen prema srpskim crkvama
Guest- Guest
Vjeruj mi da je i meni.RayMabus wrote:Prekrasna vijest
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/objavljen-snimak-trenutka-potpunog-urusavanja-tornja-katedrale-notre-dame/190415129
Nije kao islamistički napad al poslužit će kao simbolika o propast Francuske
Ova vijest mi je uljepšala dan.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
AlfaOmega wrote:Oglasila se i budala kramp na svom twitteru. Veli da tribaju da se uključe kanaderi, Francuzi ga kritiziraju da umukne, domaći Ameri se ispričavaju Francuzima što budala nije u krevetu.
predgrađe Pariza, Vaires sur Marne
kilometrima dugo jezero
takvih jezera ima 6 oko pariza, dovoljno velikih da kanader zagrabi vodu plus seina
2014-04-15
Puno bi zanimljivije bilo,da je požar izbio za tjedan dana.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
covjek se ne moze oteti dojmu da Francuska i simbolicno gubi svoj identitet ovime..
Prior to the French Revolution, the Catholic Church had been the official state religion of France since the conversion to Christianity of Clovis I, leading to France being called "the eldest daughter of the Church." The King of France was known as "His Most Christian Majesty."
Page 2 of 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Similar topics
» Antifa Istre i Cetnici slave paljevinu katedrale Notre-Dame u Parizu:Bas je bilo dobro gledati kako crlva gori
» Kozojebi pokušali napasti notre dame u parizu?
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Otkriveno tko je zapalio Notre Dame
» Kozojebi pokušali napasti notre dame u parizu?
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Otkriveno tko je zapalio Notre Dame
Page 2 of 21