Splićanke zbog tretmana ljepote jedva krpaju kraj s krajem
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Splićanke zbog tretmana ljepote jedva krpaju kraj s krajem
vuksadinare wrote:Nema do bosanki i licanki ako hoces zenit..elem imas sto pipati,elem prave prirodno lijepe..elem u dusi konzerve..muskarac u kuci je zakon..i mos sa njima o svemu...dobro ima i kod njih kukolja ali daleko daleko manje nego kod splicanki,dalmatinki,zagorki i slavonki
Sve rođeno poslje 95te ima malo drugačiji mentalitet
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Danas svaka pizda zna napravit zube , daš deset tisuća kuna il dvajst nije bitno i napravit ćeš sve , stavit će ti novo zubalo.
Zato ja neću to da radim. Baš me boli kurac ono. Zaobiđi me ako ti se nesviđan. Vrlo jednostavno.
Pecaj tamo one idiote , čekaju te. A tebe traže. Cijenje si roba u gradu. Itd itd itd.
Ja iman svoj film i boli me kurac za sve.
Jel znaš skuvat sarmu ? Znaš. Aj pa skuvaj , iman slučajno jedan stan i špaker u njemu.
Zato ja neću to da radim. Baš me boli kurac ono. Zaobiđi me ako ti se nesviđan. Vrlo jednostavno.
Pecaj tamo one idiote , čekaju te. A tebe traže. Cijenje si roba u gradu. Itd itd itd.
Jel znaš skuvat sarmu ? Znaš. Aj pa skuvaj , iman slučajno jedan stan i špaker u njemu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kako ce da je lajkuju, ako se nije sredila.
Fali samo jos neko da plati Maldive.
Trenutno je to IN za poziranje.
Sarme, nece valjda te laznjake od noktiju da unistava na tvoje sarme.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A u drugon stanu ćeš mi napravit palačinke.RayMabus wrote:Danas svaka pizda zna napravit zube , daš deset tisuća kuna il dvajst nije bitno i napravit ćeš sve , stavit će ti novo zubalo.
A u kući ćeš mi napravit ....neke kolače.
A u vikendici na Braću pohane papričice.
E tako ćemo mi pričat : Jel znaš skuvat sarmu ?
2014-04-11
E pa vidiš u tome i je štos : Jel znaš skuvat sarmu ?Serbinho-3 wrote:Kako ce da je lajkuju, ako se nije sredila.
I onda te blido gleda i misli se koja seljačina.
Aj jebi mater , mrš u pizdu materinu , čelom nazad i biži dok te nisan pljunija u facu.
2014-04-11
Ona ne zna skuvat dva jaja na oko a udavala bi se.
Pa vidiš da se neudaje nego traži budalu koju će must i koji će joj napravit dite i ako joj ne bude šta po volji ide rastava i plačaš alimentaciju a ona će nastavit po svome i dobila je šta je tila.
Dva jaja na oko ne znaju skuvat a kao udaje se.
U dobru i zlu ... ...a tu rečenicu danas prid oltarom moš skratit slobodno na : Samo u dobru.
Jer ćin je neka pizdarija koja njoj nepaše ona je financijski samostalna i diže ona sidro , njoj dite kako je zamislila i ostvarila a tebi pajdo alimentacija idučih dvadeset godina.
To ti je ko kredit da ti je uvalila.
I opet nemaš žensku i opet ćeš morat kupit onu lutku na jebavanje.
Pa vidiš da se neudaje nego traži budalu koju će must i koji će joj napravit dite i ako joj ne bude šta po volji ide rastava i plačaš alimentaciju a ona će nastavit po svome i dobila je šta je tila.
Dva jaja na oko ne znaju skuvat a kao udaje se.
U dobru i zlu ... ...a tu rečenicu danas prid oltarom moš skratit slobodno na : Samo u dobru.
Jer ćin je neka pizdarija koja njoj nepaše ona je financijski samostalna i diže ona sidro , njoj dite kako je zamislila i ostvarila a tebi pajdo alimentacija idučih dvadeset godina.
To ti je ko kredit da ti je uvalila.
I opet nemaš žensku i opet ćeš morat kupit onu lutku na jebavanje.
2014-04-11
ne pričamo o facijalnoj fizionomiji, ne pričamo ni o dekorativnoj kozmetici, nego o skupim i beskorisnim ili ultra kratkoefektivnim tretmanimaaben wrote:nemo ote vježbe koja te more učiniti lipin,
to jedino dragi bog more učiniti, i niko drugi
npr, baci 1800-2500 kn za paket tretmana protiv celulita, ode 5-6x na to, a za 2 mjeseca kao da nije bila, nakupi ga koliko ga je i imala, ako ne i više, zato jer jede šrot i ne bavi se ničim
prckov wrote:zato si ti moja lipaNoor wrote:slazem se yodica :)AssadNaPodmornici wrote:inače tretmani ljepote su sranje. najveći tretman ljepote je ako trenira i malo pazi na ishranu. a ujedno i najjeftiniji
nikakvi tretmani ne mogu postici efekt kao zdrava ishrana i vjezba
ja se cijeli zivot toga drzim, i mnogi me traze da odam tajnu :)
nema tajne, vjezbaj i ne žderi smeće :)
Prije par godina hodam splitskom rivom za materom i ćercom.
Mala petnaestak godina kuva mater da joj kupi skupe rebatinke (traperice).
-Ali majko jesi ubrala kako mi lipo stoje?
-A jesan, al nemam sad toliko.
-Ali majko, moran bit lipa. Ako buden lipa dobro ću se udat, a ako se dobro udan bit će dobro i tebi i meni.
Nevjerojatne su. Uvijek dotjerane. Za lipotu mora biti para i gotovo. :)
Mala petnaestak godina kuva mater da joj kupi skupe rebatinke (traperice).
-Ali majko jesi ubrala kako mi lipo stoje?
-A jesan, al nemam sad toliko.
-Ali majko, moran bit lipa. Ako buden lipa dobro ću se udat, a ako se dobro udan bit će dobro i tebi i meni.
Nevjerojatne su. Uvijek dotjerane. Za lipotu mora biti para i gotovo. :)
Guest- Guest
Noor wrote:ne pričamo o facijalnoj fizionomiji, ne pričamo ni o dekorativnoj kozmetici, nego o skupim i beskorisnim ili ultra kratkoefektivnim tretmanimaaben wrote:nemo ote vježbe koja te more učiniti lipin,
to jedino dragi bog more učiniti, i niko drugi
npr, baci 1800-2500 kn za paket tretmana protiv celulita, ode 5-6x na to, a za 2 mjeseca kao da nije bila, nakupi ga koliko ga je i imala, ako ne i više, zato jer jede šrot i ne bavi se ničim
To je više psihološki nego stvarni efekt :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Serbinho-3 wrote:Kako ce da je lajkuju, ako se nije sredila.
Jos malo i s ovim naprednim shvacanjima morati cete potegnuti i dalje od bosne . Azijatkinje mozda.vuksadinare wrote:Nema do bosanki i licanki ako hoces zenit..
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Inace tri strane kukanja tradicionalnog hrvatskog muza jer se spilcanke uljepsavaju. Pa ne uljepsavaju se za vas jer ste i tako srolje :). A sarmu ce skuhati nekom frajeru , ako ju zasluzi.
2015-08-15
vuksadinare wrote:Nisam splicanin ali poznam im mentos narocito zena..muskarci su jos ok ali zene..ja sam imao curu splicanku hodali smo 8 mjeseci..jebote bankrotiro sam..ja je pitam sto ne ide radit preko student servisa da zadovolji svoje pohlepne potrebe rekla mi je da nije luda..da muskarci moraju je financirat ja je pitam ko ti je to rekao..ona kaze mrtvo ozbiljno..materRegoč wrote:Valjda ti znaš, ti si njihov.vuksadinare wrote:Glupe žuč glupe ostale..za posao nisu za perusanje jesu...da mi netko nudi zlato ne bi ih nikad zenio jer to znaci bankrot
A čij zato traže sponzora. A oni drugi pjevaju "kako ću joj reć da varim"
catabbath-
2015-08-22
kaya wrote:Jos malo i s ovim naprednim shvacanjima morati cete potegnuti i dalje od bosne . Azijatkinje mozda.vuksadinare wrote:Nema do bosanki i licanki ako hoces zenit..
U Istro ove godine u hotele dolaze filipinke, biti će mulata možda, iako vjerojatno ne baš visokih :)
catabbath-
2015-08-22
Je, filipinke su zato visoke :)catabbath wrote:kaya wrote:Jos malo i s ovim naprednim shvacanjima morati cete potegnuti i dalje od bosne . Azijatkinje mozda.vuksadinare wrote:Nema do bosanki i licanki ako hoces zenit..
U Istro ove godine u hotele dolaze filipinke, biti će mulata možda, iako vjerojatno ne baš visokih :)
2015-08-15
Ma jok, traze nekoga skrbavog da mu nose naramak sijena i 50 litara vode s bunara. I da mu kuhaju.catabbath wrote:vuksadinare wrote:Nisam splicanin ali poznam im mentos narocito zena..muskarci su jos ok ali zene..ja sam imao curu splicanku hodali smo 8 mjeseci..jebote bankrotiro sam..ja je pitam sto ne ide radit preko student servisa da zadovolji svoje pohlepne potrebe rekla mi je da nije luda..da muskarci moraju je financirat ja je pitam ko ti je to rekao..ona kaze mrtvo ozbiljno..materRegoč wrote:Valjda ti znaš, ti si njihov.vuksadinare wrote:Glupe žuč glupe ostale..za posao nisu za perusanje jesu...da mi netko nudi zlato ne bi ih nikad zenio jer to znaci bankrot
A čij zato traže sponzora. A oni drugi pjevaju "kako ću joj reć da varim" :):m
I slusaju njegova sranja i misli 16 stoljeca.
2015-08-15
kaya wrote:Ma jok, traze nekoga skrbavog da mu nose naramak sijena i 50 litara vode s bunara. I da mu kuhaju.
Pa di ćeš bolje idile :)
catabbath-
2015-08-22
Nek je kuća puna dice, nek nam sviraju tamburice. Milina!catabbath wrote:kaya wrote:Ma jok, traze nekoga skrbavog da mu nose naramak sijena i 50 litara vode s bunara. I da mu kuhaju.
Haha.. a pazi dalmatinskog izroda, mali, trbusasti sa sesirom ( ko da je bosanac), ajd da je jos lijep, visok i crn. On tabura ( o mami vjerojatno i moru)a ona ga posluzuje , trci po vinogradu i mijenja plocice.catabbath wrote:Jkaya wrote:Ma jok, traze nekoga skrbavog da mu nose naramak sijena i 50 litara vode s bunara. I da mu kuhaju.
To mu moze biti samo u spotu..
2015-08-15
Evo i priloga s hrvatskoga Istoka.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Svi će bankrotirati zbog dva jedva pismena pravaša s drvenom krunicom na retrovizoru i naljepnicom NDH na braniku starog Mercedesa
» Zbog HEP-a,Most-a i Dalićke kraj vlasti HDZ-a i MOST-a?
» Kraj pada kamatnih stopa: Banke prvi put dižu rate stambenih kredita zbog rasta euribora
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Tko su Plenkijevi roditelji?Otac kao profesor na fakultetu optuzen kao seksualni predator.Mama Vjekoslava nazivana 'lekarkom' zbog njenog prelaska na hrvatsku stranu pred kraj 1991.
» Zbog HEP-a,Most-a i Dalićke kraj vlasti HDZ-a i MOST-a?
» Kraj pada kamatnih stopa: Banke prvi put dižu rate stambenih kredita zbog rasta euribora
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Tko su Plenkijevi roditelji?Otac kao profesor na fakultetu optuzen kao seksualni predator.Mama Vjekoslava nazivana 'lekarkom' zbog njenog prelaska na hrvatsku stranu pred kraj 1991.
Page 3 of 4