Kršćanska Europa umire.Ne,za to nisu krivi muslimani
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kršćanska Europa umire.Ne,za to nisu krivi muslimani
Sad će za koji dan 40.סמאל wrote:jebo te bog Longi,pa tebi je već 4 bankeRayMabus wrote:
Rođen san 1979
Fino penzija , malo nešto raduckat , posla ima sad kad su svi utekli , stanovi se iznajmlju , iman još zemlje , dodatni izvori prihoda i pratit situaciju oće li se maknit emanicipacija ili ne.
Ako ne ništa.
Onda ovo
Ja iman plan A , B , C , D....itd
Nema ti u mene nikakvog problema s tim , samo reci kako oćeš da se postavin.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A ništa,ako je to tako kao što navodiš,onda ti je najbolje naći sebi nekog dečka kao što si ti,pa ćeš bar uživat i nećeš bit sam.RayMabus wrote:Sad će za koji dan 40.סמאל wrote:jebo te bog Longi,pa tebi je već 4 bankeRayMabus wrote:
Rođen san 1979
Fino penzija , malo nešto raduckat , posla ima sad kad su svi utekli , stanovi se iznajmlju , iman još zemlje , dodatni izvori prihoda i pratit situaciju oće li se maknit emanicipacija ili ne.
Ako ne ništa.
Onda ovo
Ja iman plan A , B , C , D....itd
Nema ti u mene nikakvog problema s tim , samo reci kako oćeš da se postavin.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Da se meni to tražilo ja bi to davno naša. Hetero san a ne homo.
2014-04-11
Zar nisi bisex ?RayMabus wrote:Da se meni to tražilo ja bi to davno naša. Hetero san a ne homo.
2015-07-23
To mi je mentalna sposobnost a ne seksualno opredjeljenje.סמאל wrote:Zar nisi bisex ?RayMabus wrote:Da se meni to tražilo ja bi to davno naša. Hetero san a ne homo.
2014-04-11
kako god,meni je obojeRayMabus wrote:To mi je mentalna sposobnost a ne seksualno opredjeljenje.סמאל wrote:Zar nisi bisex ?RayMabus wrote:Da se meni to tražilo ja bi to davno naša. Hetero san a ne homo.
2015-07-23
Duša nema tijelo , ne postoji spol , nekad se inkarniraš na ovu il na onu planetu al isto tako nekad u onaj ili onaj spol.
To je jedan razlog zašto ja neću prizivat patrijah nego ravnopravno društvo no emancipacija ( matrijahalna imperija ) to nije.
Pod izlikom borbe protiv patrijarha feministkinje su zavele ženski šovinizam.
To je jedan razlog zašto ja neću prizivat patrijah nego ravnopravno društvo no emancipacija ( matrijahalna imperija ) to nije.
Pod izlikom borbe protiv patrijarha feministkinje su zavele ženski šovinizam.
2014-04-11
Feminizam se razvio na zapadu među većinskim protestanskim zemljama i od tuda proširio dalje.
Islam je patrijarhalan kao i većina doseljenika iz patrijaharnih sredina.
Kad stavimo jedno do drugoga prije ili poslije dolazi do sukoba ideologija.
Kako taj sukob znači unutarnji rat društvo se vraća u kaos iz kojeg uviđa da je feministički šovinizam zlo te da natalitet treba biti održiv ( 2,1 djece po ženi ).
U tom slučaju društvo ili se vraća u patrijarh ili stvara novi društveni poredak koji nije ni patrijarh ni feminizam nego normalno pravedno uređeno društvo.
Islam je patrijarhalan kao i većina doseljenika iz patrijaharnih sredina.
Kad stavimo jedno do drugoga prije ili poslije dolazi do sukoba ideologija.
Kako taj sukob znači unutarnji rat društvo se vraća u kaos iz kojeg uviđa da je feministički šovinizam zlo te da natalitet treba biti održiv ( 2,1 djece po ženi ).
U tom slučaju društvo ili se vraća u patrijarh ili stvara novi društveni poredak koji nije ni patrijarh ni feminizam nego normalno pravedno uređeno društvo.
2014-04-11
Lezbica??'Možel mo se upoznati..???סמאל wrote:kako god,meni je obojeRayMabus wrote:To mi je mentalna sposobnost a ne seksualno opredjeljenje.סמאל wrote:Zar nisi bisex ?RayMabus wrote:Da se meni to tražilo ja bi to davno naša. Hetero san a ne homo.
Guest- Guest
ma zezam longijapismejker wrote:Lezbica??'Možel mo se upoznati..???סמאל wrote:kako god,meni je obojeRayMabus wrote:To mi je mentalna sposobnost a ne seksualno opredjeljenje.סמאל wrote:Zar nisi bisex ?RayMabus wrote:Da se meni to tražilo ja bi to davno naša. Hetero san a ne homo.
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kršćanska Europa izumire. Ne , za to nisu krivi muslimani
» Europa je sve manje kršćanska : Religija je pri kraju snaga
» Australski senator: Za sve su krivi muslimani
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Saudijska Aarabija: Iranci nisu muslimani
» Europa je sve manje kršćanska : Religija je pri kraju snaga
» Australski senator: Za sve su krivi muslimani
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Saudijska Aarabija: Iranci nisu muslimani
Page 3 of 3