Balašević kupio vilu u Istri za 3,7 milijuna kuna
Page 1 of 1
Balašević kupio vilu u Istri za 3,7 milijuna kuna
http://www.24sata.hr/show/balasevic-u-istri-iskrcao-3-7-milijuna-kuna-za-raskosnu-vilu-623661
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Balašević kupio vilu u Istri za 3,7 milijuna kuna
sve pet ..ali mi ide na kurac kad pjevaci u intervjuima na pitanje kakve su njihove zarade lupaju non stop 'prezivljavaju'...daj ne serite vise..i ne muljajte...ovaj kupio vilo..stavros kupio vilu..badricka,vana,cetinski i niz drugih imaju milijune na racunima...i nekretnine..zak houdek isto...
2015-09-08
ima se, moze se...nek mu je sa srecom. Welcome!
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
dzba bilo konja vranih
kad ja nisam u vili
koju volem
kad ja nisam u vili
koju volem
2014-04-19
Dobro ovaj ima uspješnu karijeru cijelu život , za jednu vilu može skrpit ,.... bilo bi čudno da ne može nakon svega , nije od jučer u muzicivuksadinare wrote:sve pet ..ali mi ide na kurac kad pjevaci u intervjuima na pitanje kakve su njihove zarade lupaju non stop 'prezivljavaju'...daj ne serite vise..i ne muljajte...ovaj kupio vilo..stavros kupio vilu..badricka,vana,cetinski i niz drugih imaju milijune na racunima...i nekretnine..zak houdek isto...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sad vise ne mora biti panonski mornar, moze biti pravi.
omni-
2014-04-12
ma sve stima..ali koga god pitas sa estrade na ovim prostorima kako zive kao glazbenici..'prezivlajava se,tesko,prije smo vise zarađivali'..a onda paff vidis kupuju se vile,nekretnine,bijesni auti,tahiti,sejseli...a 'prezivljava se'..i ja bi tako volio 'prezivljavati'...to se zove licemjerje i farbanjeRayMabus wrote:Dobro ovaj ima uspješnu karijeru cijelu život , za jednu vilu može skrpit ,.... bilo bi čudno da ne može nakon svega , nije od jučer u muzicivuksadinare wrote:sve pet ..ali mi ide na kurac kad pjevaci u intervjuima na pitanje kakve su njihove zarade lupaju non stop 'prezivljavaju'...daj ne serite vise..i ne muljajte...ovaj kupio vilo..stavros kupio vilu..badricka,vana,cetinski i niz drugih imaju milijune na racunima...i nekretnine..zak houdek isto...
2015-09-08
evo npr..bare..nema u svojim intervjuima kaze da ne zna kako uopce sastaviti kraj sa krajem...a onda osvane bare kupio stan u elitnom naselju..
2015-09-08
A tek Thompson... Ratovao i ginuo pa onda se tako opernatio da se smrzneš... A sve na domoljublju. Plače jadan za suborcima.
svi su se oni opernatili..pa jebote nece pjevati za kokice...pa jednom je miso kovac rekao..'ostavio bih se pjevanja da nisam isao i zaraditi na glazbi onaj tko prica suprotno laze i neka se onda bavi humanitarnim radom a ne glazbom'provocator wrote:A tek Thompson... Ratovao i ginuo pa onda se tako opernatio da se smrzneš... A sve na domoljublju. Plače jadan za suborcima.
2015-09-08
Sve 5... Čemu onda otvaranje ovakve teme? To te ja pitam.vuksadinare wrote:svi su se oni opernatili..pa jebote nece pjevati za kokice...pa jednom je miso kovac rekao..'ostavio bih se pjevanja da nisam isao i zaraditi na glazbi onaj tko prica suprotno laze i neka se onda bavi humanitarnim radom a ne glazbom'provocator wrote:A tek Thompson... Ratovao i ginuo pa onda se tako opernatio da se smrzneš... A sve na domoljublju. Plače jadan za suborcima.
pa otvorio sam jer svako malo procitam kako pjevaci kukaju kako zarade 'tek toliko da skrpaju od prvog do prvog'...a kad onda osvanu naslovnice balasevic kupio vilu stavros također,bare kupio stan u elitnom predjelu zagreba,badricka,sandi,spalato,massimo raspolazu sa nekoliko nekretnina u milijunskim ciframa...ok stari nisi ukrao zaradio si pjevanjem lijepo reci zivim ok od pjevanja a nemoj tu prodavat licmjerje zato sto vecina naroda zivi tesko pa eto odjedared i njima je tesko...sve se dozna...onda jebiga cude se i bune kad ih odrape zbog licemjerja...provocator wrote:Sve 5... Čemu onda otvaranje ovakve teme? To te ja pitam.vuksadinare wrote:svi su se oni opernatili..pa jebote nece pjevati za kokice...pa jednom je miso kovac rekao..'ostavio bih se pjevanja da nisam isao i zaraditi na glazbi onaj tko prica suprotno laze i neka se onda bavi humanitarnim radom a ne glazbom'provocator wrote:A tek Thompson... Ratovao i ginuo pa onda se tako opernatio da se smrzneš... A sve na domoljublju. Plače jadan za suborcima.
2015-09-08
..i jos traze da ih se oslobodi pdv-a jer ionako 'tesko krpaju kraj sa krajem'
2015-09-08
U redu... Treba im dati i zaslužene mirovine.
pa ima i toga..tereza,gabi,đani marsan...a mislim da je ima drago mlinarec...napatili se ljudi pjevajuciprovocator wrote:U redu... Treba im dati i zaslužene mirovine.
2015-09-08
Similar topics
» Migranti se udomljavaju: sin bivšeg afganistanskog ministra obrane kupio je vilu od 20,9 milijuna $ u Beverly Hillsu
» Vlada crkvi u Puli poklonila austrougarsku vilu vrijednu 19,7 milijuna kuna
» Vukovarski gradonačelnik Penava lani kupio ruševinu za 10 milijuna kuna i sad je pridaje
» Šef Kino Europa izgradio brutalnu vilu u Istri. Tjedni najam ville 22 000kn. A želi naše pare
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» Vlada crkvi u Puli poklonila austrougarsku vilu vrijednu 19,7 milijuna kuna
» Vukovarski gradonačelnik Penava lani kupio ruševinu za 10 milijuna kuna i sad je pridaje
» Šef Kino Europa izgradio brutalnu vilu u Istri. Tjedni najam ville 22 000kn. A želi naše pare
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
Page 1 of 1