HDZ otkantao Marijanu Petir za euroizbore. Sad na Fejsu moli potpise
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: HDZ otkantao Marijanu Petir za euroizbore. Sad na Fejsu moli potpise
Najbolja promidžba za EU izbore su islamistički napadi. Prijetnja je na tijelo. Fino jedan napravi sranje u Njemačkoj i svi glasaju za Hitlera koji im obeća da će ih potirat. Moć jednostavnosti. Plenky se ne može borit protiv toga.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ali opet,sad sam se nečeg sjetio,mladi vrlo lako mogu biti podložni,samo ih treba motivirat i određenu priču prodat određenoj grupaciji,te ako ih nečim motiviraš,ako oni sebe nekako vide u tome,kao značajne,predvodnike promjena ili nešto,onda bez obzira na mamurluk ići će za te svoje ideale.n_razbojnik wrote:Nu ali mladi su po Irskoj i Njemačkoj, a ovi lokalni se trijezne nediljom...još uvijek je letak na baji i reklama poslije dnevnika marketinški vrhunacסמאל wrote:Živi Zid dobro zna da su društvene mreže,najbrži i najjeftiniji način širenja ideja i dopiranja do mladih,zato njihove aktivnosti na mreži imaju više učinka nego,učinak Alexa Brauna za SDP.
Ja sam godinama paralelno(nazovimo to podupirao) istovremeno i mlade antifašiste grada Zagreba,te mlade HČSPovce,te svakome od njih prodavao istu priču,samo u izmjenjenim ulogama,te ih ložio jedne protiv drugih i to jako uspješno.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
marcellus wrote:
mlado od šeksa
Nego, ovaj Plenkijev HDZ je sve više vrhunac nepotizma i ulizništva.
Baš dekadencija sustava.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:HDZ nema alternative
Za sad...
2018-04-10
Upravo male sredine, gdje je HDZ najjači, najviše izumiru.
2018-04-10
mene nezanima politička platforma koja se bavi "gdje si bio 91"סמאל wrote:Šteta što ti i Yoda,kao profesionalni troleri,ne ponudite svoje usluge nekim takvim individualcima poput Hase ili nekog drugog kome ste ideološki bliski.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:a Haso nema pojma voditi marketing .. umjesto da napravi Facebook i twiter profil, i krene sa trolanjem, a to mu vrhunski ide.. izgradio bi vrlo brzu stranku razine čak i MOSTa ili nešto tako.. ovako ga nema nigdje.
politički im je marketing katastrofa
Ovi Živozidaši znaju kako se radi,te preko face ulijeću mladima sa svojim glupostima i to im prolazi,ali opet je pitanje koliko od tih mladih spremno čekat u redu na glasačkom mjestu.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ali pronađeš neku koja bi ti barem donekle bila bliska.AssadNaPodmornici wrote:mene nezanima politička platforma koja se bavi "gdje si bio 91"סמאל wrote:Šteta što ti i Yoda,kao profesionalni troleri,ne ponudite svoje usluge nekim takvim individualcima poput Hase ili nekog drugog kome ste ideološki bliski.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:a Haso nema pojma voditi marketing .. umjesto da napravi Facebook i twiter profil, i krene sa trolanjem, a to mu vrhunski ide.. izgradio bi vrlo brzu stranku razine čak i MOSTa ili nešto tako.. ovako ga nema nigdje.
politički im je marketing katastrofa
Ovi Živozidaši znaju kako se radi,te preko face ulijeću mladima sa svojim glupostima i to im prolazi,ali opet je pitanje koliko od tih mladih spremno čekat u redu na glasačkom mjestu.
Šta ti misliš da je mene zanimalo slušat poeziju Pabla Nerude s jedne strane,te ,,Opanke dida Vidurine'' s druge strane,ali sam kroz obje te strane vidio način širiti moje gluposti i za svoje interese.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Uraaa...bice referenduma.SDP-ovci sramno prikupljaju potpise a Grmoja i Petrov stavili potpise za referendum
» Splitski 'Pametno' otkantalo Marijanu Puljak
» Yoda progurao Marijanu Puljak u Sabor
» Trump otkantao Merkelicu
» slovački parlament otkantao istanbulsku...
» Splitski 'Pametno' otkantalo Marijanu Puljak
» Yoda progurao Marijanu Puljak u Sabor
» Trump otkantao Merkelicu
» slovački parlament otkantao istanbulsku...
Page 3 of 3