Najave za turističku sezonu nisu naš sjajne
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Najave za turističku sezonu nisu naš sjajne
RayMabus wrote:Hotel Croatia. Tamo san jebava jednu mladu sobaricu prije dvajst godina. Odličan seks.
Znan taj hotel napamet. Postavlja vatrodojavu od vrha do dna , svaka soba , hodnik , recepcija , prostorije za osoblje , kuhinja , restorani. A sve jer svugdi mlra bit ta vatrodojava na plafonu. Znan hotel napamet. Par miseci smo to radili. Hotel je ono , imaš šta i razvlačit kabele. Ogroman je.
Croatia je najbolji veliki hotel u nas.
Možda ne najbolji chef, a za to ionako ideš u grad, no expirience i lokacija svakako. Hodaš hodnicima i nikad kraja.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Misliš na ovo ?Hektorović wrote:RayMabus wrote:Hotel Croatia. Tamo san jebava jednu mladu sobaricu prije dvajst godina. Odličan seks.
Znan taj hotel napamet. Postavlja vatrodojavu od vrha do dna , svaka soba , hodnik , recepcija , prostorije za osoblje , kuhinja , restorani. A sve jer svugdi mlra bit ta vatrodojava na plafonu. Znan hotel napamet. Par miseci smo to radili. Hotel je ono , imaš šta i razvlačit kabele. Ogroman je.
Kakva je ono nova skalamerija pored same Salone?
Ne izgleda i tako loše iz daljine, osim što se vidi jeftina izvedba izbliza a unutra ko svadbeni salon iz istočnog dijela Republike Srpske...
A ono hotel Salona. Nisan bija unutra al jesan bacija pogled jer tu istočno poviše ima odličan kafić a ogroman parking pa tu dosta puta znam stat pa popit kavu il pivo il tako nešto.
Nisan unutra bija. Neman pojma kako je unutra. A to hotel Salona za ove tu koji dođu a i općenit za turiste.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Hektorović wrote:RayMabus wrote:Misliš na ovo ?
A ono hotel Salona. Nisan bija unutra al jesan bacija pogled jer tu istočno poviše ima odličan kafić a ogroman parking pa tu dosta puta znam stat pa popit kavu il pivo il tako nešto.
Nisan unutra bija. Neman pojma kako je unutra. A to hotel Salona za ove tu koji dođu a i općenit za turiste.
E to, samo što nije ovako lijepo odrađeno ko na renderingu, nego su goli betonski zid digli okolo... ono baš u vašem lokalnom modernom stilu.
2018-04-10
A to je u rupi i ne vidi se. Da ne iden tamo popit kavu i pivu jer ima veliki parking pa mi tu zgodno a i pogled je vrhunski ne bi ni zna da to postoji.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Hektorović wrote:RayMabus wrote:Misliš na ovo ?
E to, samo što nije ovako lijepo odrađeno ko na renderingu, nego su goli betonski zid digli okolo... ono baš u vašem lokalnom modernom stilu.
To ti oni napravili kao hotel Salona , ispri parking , autobusi dođu onda tu malo marendaju i tako ta neka šema. Ne znan šta je unutra , stvarno nisan ulazija , gleda san ovo okolo jer me zanimalo. A eto ono autobusi , veliki parking pa onda ako će tko šta pojist ,marendat i tako to. Vjerovarno organiziraju i pirevi. To ti šema.
2014-04-11
Gledan san slike unutrašnjosti , a e to ti je ta šema , sala za pireve.
2014-04-11
To se tamo isto napravilo pun kurac stambenih zgrada , pogled je odličan ako ti je stan južna strana a nema ispri prepreke. Samo šta je gori brdo , ima dosta i privatnih kuća a zapadno je opet kava ( Dalmacijacemet ) i onda opet fali građevinskih parcela pa sad tj već odavno gledaju po Kaštelima di će nać parcele za radit zgrade pošto ih u Kaštelima opet nefali.
Kaštela 2001 imale 34 tisuće stanovnika sad imaju 44 i svake godine dođe 500 do 1000 novih živit ode šta iz unutrašnjosti šta jer u Splitu više nitko sebi ne može kupit stan za sebe za živit.
Kaštela 2001 imale 34 tisuće stanovnika sad imaju 44 i svake godine dođe 500 do 1000 novih živit ode šta iz unutrašnjosti šta jer u Splitu više nitko sebi ne može kupit stan za sebe za živit.
2014-04-11
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
X
Bolje biti pun po nižoj cijeni nego prazan za visoku.
Prilagoditi cijene svakako.
Jasno
Najgori su u biti ovi što ništa ne ulažu, a drže cijenu.
Ja sam napravio sve novo i to ne socijalu, kvadrat pločica sam plaćao i preko 200 kn.
Imam apartmane i sobe s doručkom i izlazom na krovnu terasu (u perspektivi jakuzi, ležaljke i pogled na more).
Ćirnem konkurenciju, oni valjaju sobe po 70-90. Dobro malu su im veće sobe i par godina već rihtaju. Ja ću stavit 60 :)
Računam nek mi se ukupna investicija vrati kroz 10 godina ali sve.
Plus izvan sezone imam podstanare (cca 10 000 kn čisto mjesečno)...nema hladnog pogona.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
promenite taktiku
ne napadajte nas
malo nas škakljite po moodima :)
trosimo ko svabe
a dekintirani smo :)
ne napadajte nas
malo nas škakljite po moodima :)
trosimo ko svabe
a dekintirani smo :)
Guest- Guest
grci nam podigli cenu
kad su ukapirali da smo dekintirani :)
ali vi ne nudite ono sto nam
grci nude.
govore da nas vole :) da smo braca :)
ne napadaju nas ili auto.
imaju odlican smestaj !
voda - non- stop !
volimo mi nase more
nije problem !
lazite nas, malo !
kad su ukapirali da smo dekintirani :)
ali vi ne nudite ono sto nam
grci nude.
govore da nas vole :) da smo braca :)
ne napadaju nas ili auto.
imaju odlican smestaj !
voda - non- stop !
volimo mi nase more
nije problem !
lazite nas, malo !
Guest- Guest
pizzon wrote:
voda - non- stop !
Bravo :)
Članstvo u EU i NATO paktu pokazat će da niste rizični nego dio naše europske obitelji.
Do tada Grkčka :p :D
2015-08-06
kao 1947. kad su Puljani protjerani...catabbath wrote:Hm apartmani u centru. U Puli u centru su svi pretvorili stanove u apartmane za rentanje i prčvarnice za prodaju suvenira. I takonakon sezone glavne ulice u centru Pule izgledaju kao grad duhova.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
epikur37 wrote:
Ja sam napravio sve novo i to ne socijalu, kvadrat pločica sam plaćao i preko 200 kn.
Imam apartmane i sobe s doručkom i izlazom na krovnu terasu (u perspektivi jakuzi, ležaljke i pogled na more).
Ćirnem konkurenciju, oni valjaju sobe po 70-90. Dobro malu su im veće sobe i par godina već rihtaju. Ja ću stavit 60 :)
Plus izvan sezone imam podstanare (cca 10 000 kn čisto mjesečno)...nema hladnog pogona.
Rentam i ja neke nekretnine, u biti cilj ti je imati punu popunjenost uz što manje investicije.
Preveliko ulaganje se ne isplati.
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Rentam i ja neke nekretnine, u biti cilj ti je imati punu popunjenost uz što manje investicije.
Preveliko ulaganje se ne isplati.
To je to.
2015-08-06
Ne brini ti za mene sto si mogu priustiti...nije svatko glup kao pandur,pa da mu je bajustela jedina opcija..i usput nauci sto je buffet(ono tvoje na slici) i svedski stol..RAZLIKA JE DRASTICNA:.michaellcmacha wrote:jebale te svapske rote koje si očito jedino možeš priuštiti, ako i njih
Guest- Guest
U Tureskoj je PROSJEK ponude vrlo kvalitetan i na zavidnom nivou..NE TREBAM TRAZITI neke skrivene tocke i gastronomske rajeve,jerbo u Turskoj to znaci POSVUDA..u RH u proisjeku je sto sam rekao....AssadNaPodmornici wrote:sve ovisi gdje ideš. ima lokacacija u RH koje vrve ne od milijunaša nego od miljardera. a imaš recimo Okrug Gornji kod Trogira, gdje ja nebi ljetova da mi netko plaća 50€ po danu da stojim tamo,pismejker wrote:Turizam u hrvatskoj nije za kuratz..preskupo,smjestaj osrednji,hrana uniformno-konfekcijska,na razina priucenih kuhara..svedskim stolom zovu par vrsta salami podrigusi nareckano,neshtrapista,maslaca,kave,kakao ili caj..i to je to..
Porcije su otuzne,i kad si jeo u jednom restoranu,kao da si jeo u svima..
Puno ljudi je ovdje najavilo prelazak na posjet Turskoj..
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:aj ne seri... nemaš pojma što se danas nudi na platama švedskih stolova u hrvatskim hotelima.... ovo što nabrajaš si možda čuo a možda vidio sredinom osamdesetih...pismejker wrote:Turizam u hrvatskoj nije za kuratz..preskupo,smjestaj osrednji,hrana uniformno-konfekcijska,na razina priucenih kuhara..svedskim stolom zovu par vrsta salami podrigusi nareckano,neshtrapista,maslaca,kave,kakao ili caj..i to je to..
To je Buffet stol neznalico,ne svecki stol..da te poducim...
Guest- Guest
viđa sam ovakve buffete u RH hotelima. kako rekoh sve ovisi gdje ideš i koliko si spreman iskeširati.
a ja opet nisam tip osobe koja je baš noćila u najelitnijim hotelima, mogu misliti kakvi su tamo buffeti.
a ja opet nisam tip osobe koja je baš noćila u najelitnijim hotelima, mogu misliti kakvi su tamo buffeti.
mogućepismejker wrote:U Tureskoj je PROSJEK ponude vrlo kvalitetan i na zavidnom nivou..NE TREBAM TRAZITI neke skrivene tocke i gastronomske rajeve,jerbo u Turskoj to znaci POSVUDA..u RH u proisjeku je sto sam rekao....AssadNaPodmornici wrote:sve ovisi gdje ideš. ima lokacacija u RH koje vrve ne od milijunaša nego od miljardera. a imaš recimo Okrug Gornji kod Trogira, gdje ja nebi ljetova da mi netko plaća 50€ po danu da stojim tamo,pismejker wrote:Turizam u hrvatskoj nije za kuratz..preskupo,smjestaj osrednji,hrana uniformno-konfekcijska,na razina priucenih kuhara..svedskim stolom zovu par vrsta salami podrigusi nareckano,neshtrapista,maslaca,kave,kakao ili caj..i to je to..
iako RH ima neke prednosti u odnosu na tursku
bliža, sigurnija, navodno čak i lijepša(iako je turska lijepa).
ali za istu cijenu, u turskoj dobiješ više.
nas jebeno izvlači ovih 1000otoka, jebeno, nismo svjesni koliko nam to znači. nama i grcima.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
michaellcmacha wrote:aj ne seri... nemaš pojma što se danas nudi na platama švedskih stolova u hrvatskim hotelima.... ovo što nabrajaš si možda čuo a možda vidio sredinom osamdesetih...pismejker wrote:Turizam u hrvatskoj nije za kuratz..preskupo,smjestaj osrednji,hrana uniformno-konfekcijska,na razina priucenih kuhara..svedskim stolom zovu par vrsta salami podrigusi nareckano,neshtrapista,maslaca,kave,kakao ili caj..i to je to..
To je Buffet stol neznalico,ne svecki stol..da te poducim...
etoc vidis tutleku needucirani,sTO JE U SUSTINI sveck istol,a ne ono tvoje grickalice na brzinu..
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:mogućepismejker wrote:U Tureskoj je PROSJEK ponude vrlo kvalitetan i na zavidnom nivou..NE TREBAM TRAZITI neke skrivene tocke i gastronomske rajeve,jerbo u Turskoj to znaci POSVUDA..u RH u proisjeku je sto sam rekao....AssadNaPodmornici wrote:sve ovisi gdje ideš. ima lokacacija u RH koje vrve ne od milijunaša nego od miljardera. a imaš recimo Okrug Gornji kod Trogira, gdje ja nebi ljetova da mi netko plaća 50€ po danu da stojim tamo,pismejker wrote:Turizam u hrvatskoj nije za kuratz..preskupo,smjestaj osrednji,hrana uniformno-konfekcijska,na razina priucenih kuhara..svedskim stolom zovu par vrsta salami podrigusi nareckano,neshtrapista,maslaca,kave,kakao ili caj..i to je to..
iako RH ima neke prednosti u odnosu na tursku
bliža, sigurnija, navodno čak i lijepša(iako je turska lijepa).
ali za istu cijenu, u turskoj dobiješ više.
nas jebeno izvlači ovih 1000otoka, jebeno, nismo svjesni koliko nam to znači. nama i grcima.
Ja ti kazem,kako ljudi sve cesce razmisljaju...Proslog ljeta frendu savjetovao dalmamaciju,rekao nikad vise..inace Hrvat iz Brckog..
Sigurna je Turska,ako se drzis Turizma..pogotovo zapadni dio i otoci prema grckoj..
Guest- Guest
Yoda,poanta jest,da ovi hoteli nisu ELITNI nego prosjecni,a Turcadija ne stedi na hrani..u tome je razlika..U Turskoj se hoteli klasificiraju do 7 zvjezdica..AssadNaPodmornici wrote:viđa sam ovakve buffete u RH hotelima. kako rekoh sve ovisi gdje ideš i koliko si spreman iskeširati.
Obilna ponuda je STANDARD...u manlim i vleikim hotelima,klopa je svetinja,jer se nudi gostima i najocitije je sredstvo privlacenja turista..
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zakljucili nekidan turisticku sezonu i nisu vise 'zelena oaza' od korone
» Grci strahuju za turističku sezonu
» Merkel uništava turističku sezonu Portugalu
» Austrija sabotira turističku sezonu u Hrvatskoj. Zašto?
» Ušminkavanje Španjolske za turističku sezonu, anno domini 2020
» Grci strahuju za turističku sezonu
» Merkel uništava turističku sezonu Portugalu
» Austrija sabotira turističku sezonu u Hrvatskoj. Zašto?
» Ušminkavanje Španjolske za turističku sezonu, anno domini 2020
Page 3 of 4