Nema bauštelaca , cijene stanova u Splitu lete u nebo
Page 1 of 1
Nema bauštelaca , cijene stanova u Splitu lete u nebo
Nema keramičara , nema ovoga onoga , triba ih platit po suvo zlato šta podiže cijenu nekretnina u ionako preskupom Splitu
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/597410/sve-teze-do-vlastitog-doma-u-splitu-cijene-novih-kvadrata-ce-skociti-i-do-3000-eura-a-sve-novogradnje-prodaju-se-dok-su-jos-u-papirima-i-cijene-parcela-opasno-rastu
Mašala
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/597410/sve-teze-do-vlastitog-doma-u-splitu-cijene-novih-kvadrata-ce-skociti-i-do-3000-eura-a-sve-novogradnje-prodaju-se-dok-su-jos-u-papirima-i-cijene-parcela-opasno-rastu
Mašala
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Nema bauštelaca , cijene stanova u Splitu lete u nebo
Neće baba da prepiše oni stan na Bačvicama na mene tako da ništa od para.
Ja joj lipo reka da to oporučno ostavi meni i ona okrenila glavu a ja reka dobro brige me samo sad su ti nova pravila jer ako će to dobit teta iz Italije koja dođe jednom u pet godina tamo onda ću ti i ja dolazit jednom u pet godina.
Eto vidili se prošle godine jednom i prije toga zadnji put 2013.
Eto tako.
Ja joj lipo reka da to oporučno ostavi meni i ona okrenila glavu a ja reka dobro brige me samo sad su ti nova pravila jer ako će to dobit teta iz Italije koja dođe jednom u pet godina tamo onda ću ti i ja dolazit jednom u pet godina.
Eto tako.
2014-04-11
RayMabus wrote:Neće baba da prepiše oni stan na Bačvicama na mene tako da ništa od para.
Eto tako.
Podmiti babu,odvedi je na kruzno putovanje kruzerom..jebi ga moras malo investirati u dobitak....
Guest- Guest
Zašto ću je podmićivat ? Ja sa materon nepričan a to joj je kćer. Kad baba umre onda tri kćeri to nasljeđuju. Dakle ja od toga neman ništa. Ja san ponudija da napiše oporuku da stan Bačvicama ostavlja direktno meni. Neće pa ok
Sestra će dobit od matere stanove a ja po čačinoj liniji i sve ok. Tako ja dobijan ode ova dva stana kraj kuće jer nemože sestra dobot pet staniva a brat ništa.
Meni sve paše.
Sestra će dobit od matere stanove a ja po čačinoj liniji i sve ok. Tako ja dobijan ode ova dva stana kraj kuće jer nemože sestra dobot pet staniva a brat ništa.
Meni sve paše.
2014-04-11
Neman ja problema ni sa sestrom ni s babom ni s tetama ni rodicama. Samo s materon. Od kako me je zajebala drukčije razmišljan. Prije šta god tribalo skokni pomoz babi. A onda kad je mene stara zajebala onda ja neću ništa od nje. Znači ako neš meni direktno ostsvit ja to nedobivan nego sestra al se nismo posvadili jer me nisi ni zajebala ništa. Tako smo se dogovorili da ti to nećeš. E a onda i teta i rodice iz Italije dođu svako prestupne pa ću i ja.
To ti je nešto kao ja san se tebe odreka al se nismo posvadili.
To ti je nešto kao ja san se tebe odreka al se nismo posvadili.
2014-04-11
Sramota je biti baustelac, zato ih nema.
Sramota je raditi.
Sramota je raditi.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ima bauštelaca samo ih triba platit. I onda cijene građevinskog zemljišta su tamo paprene i sad poskupila radna snaga pa poskupili i kvadrati.
Al neka nema veze , poskupit će meni ovi u Kaštelima jer to je zakon ponude i potražnje pošto ljudi domaći nemaju para za kupunju stana u Splitu pa kupuju okolo.
Al neka nema veze , poskupit će meni ovi u Kaštelima jer to je zakon ponude i potražnje pošto ljudi domaći nemaju para za kupunju stana u Splitu pa kupuju okolo.
2014-04-11
Similar topics
» Paprike lete u nebo
» Romi lete u nebo vs. Skupljači perja
» Berlin zamrznuo cijene stanova
» Cijene stanova u Njemačkoj pale prvi put nakon 12 godina
» Puljak u otvorenom ratu sa Djerek oko gradskih stanova u Splitu.
» Romi lete u nebo vs. Skupljači perja
» Berlin zamrznuo cijene stanova
» Cijene stanova u Njemačkoj pale prvi put nakon 12 godina
» Puljak u otvorenom ratu sa Djerek oko gradskih stanova u Splitu.
Page 1 of 1