Splitski ministar financija: 2000 ljudi bi moglo ostati bez plaće, prijeti nam kolaps...
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Splitski ministar financija: 2000 ljudi bi moglo ostati bez plaće, prijeti nam kolaps...
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:moji imoćani jedan katolik(iako je taj više ateist) i jedan pravoslavac, sjebali ove fetive splićane
XD
Imam po babi imotske krvi
Ima li iti jedan ovdi osim Longija da nije iz Kikašlanda... brate, kraj je dao bezbrojne junake, ali i jebivjetre bez premca...kad vidim Kujundžića, Todorića i ovakve recimo, dođe mi da si DNK raščerupam cili...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: Splitski ministar financija: 2000 ljudi bi moglo ostati bez plaće, prijeti nam kolaps...
Iman i ja imotske krvi ( dida po materi no da ne bude zabune učitelj je po profesiji , nije neki seljo beljo ). Ostatak mi je Kaštela i Solin tj 3/4 san baš rubni dijelovi oko Splita ( Solin i Kaštela ).jasambrend wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:moji imoćani jedan katolik(iako je taj više ateist) i jedan pravoslavac, sjebali ove fetive splićane
XD
Imam po babi imotske krvi
Ima li iti jedan ovdi osim Longija da nije iz Kikašlanda... brate, kraj je dao bezbrojne junake, ali i jebivjetre bez premca...kad vidim Kujundžića, Todorića i ovakve recimo, dođe mi da si DNK raščerupam cili...
Fetivi su ti ono više pusti me stat dok su ovi iza brda više poduzetniji al su zato i za ukrest i zajebat prvi tako da ove prve moraš tirat da rade a ove druge moraš nadzirat dok rade.
Idealan spoj je da fetivni ne rade nego nadziru vlaje dok rade.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ahahhaahahhahhaRayMabus wrote:
Fetivi su ti ono više pusti me stat dok su ovi iza brda više poduzetniji al su zato i za ukrest i zajebat prvi tako da ove prve moraš tirat da rade a ove druge moraš nadzirat dok rade.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Politi urejom i potrpati...
Guest- Guest
najgore jest ste ce tom liku domaca telad i nadalje prvo govoriti..."Gospodine..."...sve receno o kemtskom menthalitetu..
Guest- Guest
kome?pismejker wrote:najgore jest ste ce tom liku domaca telad i nadalje prvo govoriti..."Gospodine..."...sve receno o kemtskom menthalitetu..
2018-06-14
Pa ne smiji se , pa istina je. To ti je živa istina.AssadNaPodmornici wrote:ahahhaahahhahhaRayMabus wrote:
Pogledaj Sanadera , vlaj iz Dugobaba , sposoban al jbg nebi to bija vlaj da nešto neukrade kad mu se pruži prilika. Vlaj nesmiš dat slobodu da misli da može krast a bez da ga nitko nenadzire. Kerum isti kurac. Znan ga osobno. On je zajebant i ok lik samo eto sposban al kurac , daš mu vlast on daje zemljište Kneževiću a u Narodne novine to dođe tek kad prođe rok za žalbu šta je protuzakonito. Sad će to DORH ispitat.
2014-04-11
Ovaj as koji prisvoji 130 miljuna kuna..AssadNaPodmornici wrote:kome?pismejker wrote:najgore jest ste ce tom liku domaca telad i nadalje prvo govoriti..."Gospodine..."...sve receno o kemtskom menthalitetu..
Guest- Guest
čekaj država ukrade njegovo privatno vlasništvo, i sada on kriv?pismejker wrote:Ovaj as koji prisvoji 130 miljuna kuna..AssadNaPodmornici wrote:kome?pismejker wrote:najgore jest ste ce tom liku domaca telad i nadalje prvo govoriti..."Gospodine..."...sve receno o kemtskom menthalitetu..
zamisli dođe tebi HDz i mazne ti onu kuću što si ostavio iza sebe.. "kao ti si u njemačkoj netreba to tebi ionako si u njemačkoj mi ćemo to dati imigrantima iz afganistana da se ne smrznu dok prolaze kroz tvoj kraj"..
i onda ti tužiš HDZ, i nekim čudom , dobiješ tužbu i odštetu, i sada si ti krivac? ne vlast i politika?
2018-06-14
Nije njegovo privatno vlasništvo. Ciljano je kupova puteve oko TTTS u privatizaciji a na koje se nije moga uknjižit kao vlasnik nego kao korisnik i onda dođe Kerum i sestra mu i nekim ugovorom između grada i njega prizna ga de facto ko vlasnika , no u Narodne novine izađe tek kad prođe rok za žalbu. Sad će.to Dorh ispitat. Opara je sve da u novine.AssadNaPodmornici wrote:čekaj država ukrade njegovo privatno vlasništvo, i sada on kriv?pismejker wrote:Ovaj as koji prisvoji 130 miljuna kuna..AssadNaPodmornici wrote:kome?pismejker wrote:najgore jest ste ce tom liku domaca telad i nadalje prvo govoriti..."Gospodine..."...sve receno o kemtskom menthalitetu..
zamisli dođe tebi HDz i mazne ti onu kuću što si ostavio iza sebe.. "kao ti si u njemačkoj netreba to tebi ionako si u njemačkoj mi ćemo to dati imigrantima iz afganistana da se ne smrznu dok prolaze kroz tvoj kraj"..
i onda ti tužiš HDZ, i nekim čudom , dobiješ tužbu i odštetu, i sada si ti krivac? ne vlast i politika?
2014-04-11
cak cak cek....lik je samo kupio pravo na koristenje,ako sam dobro procitao...i to je drzava njemu omogucila..a u biti nije niti od njega niti od drzave...jel,ili sam nesto propustio..CESTE,PUTEVI ne mogu biti privatni,ako nisu iskljucivo na privatnom vlasnistvu i ne povezuju javne dijelove grada,zemlje ili nesto trece..ispravi me ako grijesimAssadNaPodmornici wrote:čekaj država ukrade njegovo privatno vlasništvo, i sada on kriv?pismejker wrote:Ovaj as koji prisvoji 130 miljuna kuna..AssadNaPodmornici wrote:kome?pismejker wrote:najgore jest ste ce tom liku domaca telad i nadalje prvo govoriti..."Gospodine..."...sve receno o kemtskom menthalitetu..
Guest- Guest
neman pojma, moguće, nisam proučava detalje. pošto je to RH, nebi me ništa čudilo. potvrđeno je na svim najvišim sudovima u RH, dakle .. isplaćuj.
Aj ti Longi Off Road Šuje na noge,pa polako obilazi svoje parcele i nekretnine da netko ne pomisli da nije nicije,pa privremeno "kupi" koristenje,pa kasnije kuku-lele,osta je bez svojih nekretnina.,..pokrali me..
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:neman pojma, moguće, nisam proučava detalje. pošto je to RH, nebi me ništa čudilo. potvrđeno je na svim najvišim sudovima u RH, dakle .. isplaćuj.
Ono sto ujedno i najvise brine...zamisli se da je to tvoja zemlja,a drzava odobrila kupovinu koristenja,kasnije uknjizila na asa a ti osta bez gaca na sebi...e jebo bi mater onda takvi msudovima..
Guest- Guest
hrvatska vlaška I2b poslapismejker wrote:AssadNaPodmornici wrote:neman pojma, moguće, nisam proučava detalje. pošto je to RH, nebi me ništa čudilo. potvrđeno je na svim najvišim sudovima u RH, dakle .. isplaćuj.
Ono sto ujedno i najvise brine...zamisli se da je to tvoja zemlja,a drzava odobrila kupovinu koristenja,kasnije uknjizila na asa a ti osta bez gaca na sebi...e jebo bi mater onda takvi msudovima..
2018-06-14
Ma bjež..sto dalje odande to bolje...AssadNaPodmornici wrote:hrvatska vlaška I2b poslapismejker wrote:AssadNaPodmornici wrote:neman pojma, moguće, nisam proučava detalje. pošto je to RH, nebi me ništa čudilo. potvrđeno je na svim najvišim sudovima u RH, dakle .. isplaćuj.
Guest- Guest
Longi nam se nes uzjebo...bit ce da brine za svoje parcele..kokad je pricao da je nesh bas iznajmio nekom...
Guest- Guest
Ma boli me kurac. To ona moja beštija od matere ( ta šta ima 50% vlaške krvi ) drma. Tako ti je ona fino prodala jednu zemlju na Braču a bilo pun kurac nasljednika na njoj samo svi u Čileu i lipo po zakonu stavila na ploču u općini na Braču obavjest o rješenju i da je sud samo nju proglasija nasljednikom i sad to stoji tu jer po zakonu pa ako tko pročita može se žalit.pismejker wrote:Aj ti Longi Off Road Šuje na noge,pa polako obilazi svoje parcele i nekretnine da netko ne pomisli da nije nicije,pa privremeno "kupi" koristenje,pa kasnije kuku-lele,osta je bez svojih nekretnina.,..pokrali me..
A tko će se žalit , oni svi u Čileu , nemaju pojma da to postoji.
I prodala za 500 tisuća eura.
Tri tete i baba , svakoj 125 tisuća eura u đep. Nit orali nit kopali
Tako i stanove isto. Ima stari parcelu uz cestu i našla čovika i čovik oće zgradu tu i eto 700 kvadrata za dva stana ukupne površine 100 kvadrata plus dva parkinga.
Ona je sposbna al je u kurcu jer tvrdoglava i nekuži neke stvari pa je izletila iz kuće na glavačke pa sad živi u svon stanu ( jednom drugom kojeg je kupila od ove love od 125 tisuća eura pošto je kupila dva a jedan je dala sestri dok je ovaj drugi ostavila sebi ).
2014-04-11
eeeee..ponesto i mogu razumijeti sto se malo ljutis na mamu..dobro..malo vise...RayMabus wrote:Ma boli me kurac. To ona moja beštija od matere ( ta šta ima 50% vlaške krvi ) drma. Tako ti je ona fino prodala jednu zemlju na Braču a bilo pun kurac nasljednika na njoj samo svi u Čileu i lipo po zakonu stavila na ploču u općini na Braču obavjest o rješenju i da je sud samo nju proglasija nasljednikom i sad to stoji tu jer po zakonu pa ako tko pročita može se žalit.pismejker wrote:Aj ti Longi Off Road Šuje na noge,pa polako obilazi svoje parcele i nekretnine da netko ne pomisli da nije nicije,pa privremeno "kupi" koristenje,pa kasnije kuku-lele,osta je bez svojih nekretnina.,..pokrali me..
A tko će se žalit , oni svi u Čileu , nemaju pojma da to postoji.
I prodala za 500 tisuća eura.
Tri tete i baba , svakoj 125 tisuća eura u đep. Nit orali nit kopali
Tako i stanove isto. Ima stari parcelu uz cestu i našla čovika i čovik oće zgradu tu i eto 700 kvadrata za dva stana ukupne površine 100 kvadrata plus dva parkinga.
Ona je sposbna al je u kurcu jer tvrdoglava i nekuži neke stvari pa je izletila iz kuće na glavačke pa sad živi u svon stanu ( jednom drugom kojeg je kupila od ove love od 125 tisuća eura pošto je kupila dva a jedan je dala sestri dok je ovaj drugi ostavila sebi ).
nego de mi reci,to nasljedstvo jel bilo po majcinoj ili ocevoj liniji..?
Guest- Guest
To ti je ova Nevenka Bečić sestra od Keruma fino plava kuvertica i 38 sjednica gradskog vijeća i de facto mu priznali vlasništvo nad parcelama a čekali da prođe rok za žalbu i tek onda u Narodne novine.
Problem je šta to sve dokumentirano i sad će fino doć DORH , vidiš da jd Opara da sve u novine i kod Plenkovica.
Znan ja šta su oni napravili. Šta misliš koliko ide Kerumu i seki od ovih 150 miljuna kuna ?
Pa zajebali grad. Svoje vlastite građane.
Problem je šta to sve dokumentirano i sad će fino doć DORH , vidiš da jd Opara da sve u novine i kod Plenkovica.
Znan ja šta su oni napravili. Šta misliš koliko ide Kerumu i seki od ovih 150 miljuna kuna ?
Pa zajebali grad. Svoje vlastite građane.
2014-04-11
Lik nije glup..nije dovoljno za tu sumu podmazati krila lokalnim gusanima,treba to malo i na drzavni nivo ici,a kako smo vidjeli i vrhovni sud je to potvrdio,vlasnistvo..
previse njih je podmazano da bi sad itko dozovolio da jedan padne i povuce ostale za sebom,prevelika je to para..
previse njih je podmazano da bi sad itko dozovolio da jedan padne i povuce ostale za sebom,prevelika je to para..
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» '' SAZNAJE SLOBODNA DALMACIJA MOSTOV MINISTAR UPRAVE PRIJETI OSTAVKOM AKO NE DOBIJE ISPRIKU Kovačićev savjetnik: 'Ako se Đakić ne ispriča, ministar više neće doći u Vladu' ''
» Finskoj prijeti demografski kolaps
» Prijeti li kolaps srednje klase?
» Svijetu prijeti kolaps opskrbe električnom energijom
» Crnoj Gori prijeti kolaps turističke sezone
» Finskoj prijeti demografski kolaps
» Prijeti li kolaps srednje klase?
» Svijetu prijeti kolaps opskrbe električnom energijom
» Crnoj Gori prijeti kolaps turističke sezone
Page 3 of 7