Venezuela: Stiže još Rusa
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Venezuela: Stiže još Rusa
u siriji su kurdi pobjednici...epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Valjda su ponijeli dosta wc papira
djoda, nakon sirije i ukrajine ti i ekipa opet unista :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:u siriji su kurdi pobjednici...epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Valjda su ponijeli dosta wc papira
dašta su :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kako u ništa. assad za kojeg sam navija je pobjedio, u ukraini navijam za ukraince, ali neznači da će ukrainci pobjediti. ja navijam za ovoga guiada, što neznači da će lik pobjediti, može Maduro biti na vlasti idućih 20godina. nije to moj problem, nefali meni wc papira i pitke vode kao njima.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Valjda su ponijeli dosta wc papira
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
aj, aj za dva mjeseca će biti ja sam podržavao madura ;) :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
lol. ja sam svjestan da maduro možda i pobjedi u krizi, i uz pomoć rusa i kineza bude vladao svojom failed state idućih 20godina, ali kako rekoh bolje za venezuelance ako im je napet wc papir i pitka voda i struja da ga sruše
meni hrane nefali, struja je redovita, i internet mreže nepuca. i wc papira ima, cijelo pakiranje 10kn
meni hrane nefali, struja je redovita, i internet mreže nepuca. i wc papira ima, cijelo pakiranje 10kn
i taj klosar sa zidica rajse bi uskocio u ured da je u poziciji nego da lopata,konobari ili radi u privatnoj firmi zato i je klosar na zidicu..a posla bar sad imaAssadNaPodmornici wrote:lol. ja sam svjestan da maduro možda i pobjedi u krizi, i uz pomoć rusa i kineza bude vladao svojom failed state idućih 20godina, ali kako rekoh bolje za venezuelance ako im je napet wc papir i pitka voda i struja da ga sruše
2015-09-08
ups krivi post na krivoj temi..no yoda ce razumjet pa moze ovo komentirat na pravoj temivuksadinare wrote:i taj klosar sa zidica rajse bi uskocio u ured da je u poziciji nego da lopata,konobari ili radi u privatnoj firmi zato i je klosar na zidicu..a posla bar sad imaAssadNaPodmornici wrote:lol. ja sam svjestan da maduro možda i pobjedi u krizi, i uz pomoć rusa i kineza bude vladao svojom failed state idućih 20godina, ali kako rekoh bolje za venezuelance ako im je napet wc papir i pitka voda i struja da ga sruše
2015-09-08
a kome su isilovci na kraju polozili oruzje potpisali kapituaciju..amerima,rujama,asadu,erdogano..ne nego kurdima koji su i iznjeli najtezi teret borbi dolje na tluepikur37 wrote:vuksadinare wrote:u siriji su kurdi pobjednici...epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Valjda su ponijeli dosta wc papira
2015-09-08
a najmanje pomoci imali za razliku od drugih plus sto su ih htjeli sjebati svi..jbg ako cemo pravo..vuksadinare wrote:a kome su isilovci na kraju polozili oruzje potpisali kapituaciju..amerima,rujama,asadu,erdogano..ne nego kurdima koji su i iznjeli najtezi teret borbi dolje na tluepikur37 wrote:vuksadinare wrote:u siriji su kurdi pobjednici...epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Valjda su ponijeli dosta wc papira
2015-09-08
" najmanje pomoći"
A Englezi, Ameri, Francuzi i ostali
konstantno davali zračnu podršku,
oružje, i svu logistiku.
oružje, i svu logistiku.
Pinokijo Pinokijo..!!!AssadNaPodmornici wrote:kako u ništa. assad za kojeg sam navija je pobjedio, u ukraini navijam za ukraince, ali neznači da će ukrainci pobjediti. ja navijam za ovoga guiada, što neznači da će lik pobjediti, može Maduro biti na vlasti idućih 20godina. nije to moj problem, nefali meni wc papira i pitke vode kao njima.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Valjda su ponijeli dosta wc papira
Guest- Guest
jesu igrancima al qaide koji se se borili kontra isila..ali kurdima najmanje zbog turske i erdogana koji ej prijetio ako ce kurdima davati punooruzja da turska nece vise sudjelovati u siriji i pruzati logisticku poruku amerima i nato-uYehudim wrote:" najmanje pomoći"
oružje, i svu logistiku.
2015-09-08
epikur37 wrote:Maduro must go....
prc milojka
po zadnjim anketama a i sudeći po posjećenosti prosvjeda jedno 89% venezuelanaca je za maduro must go opciju
ali na kraju će izgleda svi oni otić u brazil ili kolumbiju
a rusi naravno da žele svoj novac koji su utukli u madurov režim
2014-04-15
Hajde sada americki dronovi i sajbernapadi...ko ce sad bit kriv kad struje nestane
2014-04-15
marcellus wrote:epikur37 wrote:Maduro must go....
prc milojka
po zadnjim anketama a i sudeći po posjećenosti prosvjeda jedno 89% venezuelanaca je za maduro must go opciju
ali na kraju će izgleda svi oni otić u brazil ili kolumbiju
a rusi naravno da žele svoj novac koji su utukli u madurov režim
nebitno..Jel su drzave gdje su jemeri uletili i instalirali svoje rezime,sretne,a stanovnici vijore americkim zastavama..??
nemoj sad samo navoditi Europu nakon WW2..tada je to bila neka druga Amerika,ne ovaj danasnji monstrum,koji bez legitimiteta upada i bombardira,svakog tko ne radi kako Amerika kaze..
Guest- Guest
ja bi maha zastavicama kad bi mi Melanija dosla u posjetu
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
kako ko će biti kriv, deep state koje je amerika instalirala. Otkud ti ideja da komunisti i drug maduro mogu biti krivi za išta loše???n_razbojnik wrote:Hajde sada americki dronovi i sajbernapadi...ko ce sad bit kriv kad struje nestane
Pa reko' došli Rusi, donijeli struje lopatama, a sada će braniti i venecuelansko nebo i informatičke sustave, zna se da su Ruje hakeri od formata... Venecuelu čeka prosperitet i sigurnosttre wrote:kako ko će biti kriv, deep state koje je amerika instalirala. Otkud ti ideja da komunisti i drug maduro mogu biti krivi za išta loše???n_razbojnik wrote:Hajde sada americki dronovi i sajbernapadi...ko ce sad bit kriv kad struje nestane
Ameri popušili
2014-04-15
hahahahahahahahahahahaha...n_razbojnik wrote:Pa reko' došli Rusi, donijeli struje lopatama, a sada će braniti i venecuelansko nebo i informatičke sustave, zna se da su Ruje hakeri od formata... Venecuelu čeka prosperitet i sigurnosttre wrote:kako ko će biti kriv, deep state koje je amerika instalirala. Otkud ti ideja da komunisti i drug maduro mogu biti krivi za išta loše???n_razbojnik wrote:Hajde sada americki dronovi i sajbernapadi...ko ce sad bit kriv kad struje nestane
Ameri popušili
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Venezuela
» Venezuela odhebala socijalizam
» Venezuela - Socijalizam napreduje part.666
» Socijalistička zombi apokalipsa - Venezuela
» Venezuela nacionalizirala USA tvornicu auta (GM)
» Venezuela odhebala socijalizam
» Venezuela - Socijalizam napreduje part.666
» Socijalistička zombi apokalipsa - Venezuela
» Venezuela nacionalizirala USA tvornicu auta (GM)
Page 2 of 3