Venecuela: Ameri gledaju, ne veruju...
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Venecuela: Ameri gledaju, ne veruju...
Pa mozda je trebalo ali niste vi to smjeli. Mozda vi i BI tako uradili da nije bilo Galbraighta na srpskom traktoru.marcellus wrote:hehe trebao je nas bolit kurac za gomilu četničkog smeća pa sve to uza zid i metak u čelo onako antifašistički a ne iz pustit preko granice u srbiju i dalje
po ringu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
trump je isto mutljavina...mijenja misljenje pod malo jacim pritiskom..evo sad mu nato ok..i izjavio da ce olabaviti politiku zida i cvrste granice prema meksiku..prckov wrote:pa svi globalisti su to podrzavali, ne samo englezi I ameriRingo10 wrote:MA volite vi Kiflari Amerikance i Engleze koliko hocete i pusite im kurac ako hocete ...
Ja ih smislit ne mogu i to je moje pravo. Ja se odlicno sjecam kako se ponasao Britanski SFOR u Srednjoj Bosni ja se odlicno sjecam tenkovskog upada u Hercegovacku Banku cime je BiH Hrvatima ekonomski slomljena kicma, ja odlicno znam koliko Amerika jebe nas narod i ne dopusta mu ravnopravnost.
Sve mi je odlicno poznato i ja im jebem mater i podrzavam protiv njih svakoga ko im oponira. Rusiju, Kinu, iran, Debelog Kima, MAdura ... ISIL ako treba.
A vi im se uvlacuite u guzicu koliko hocete i podrzavajte njihov sotonisticki nacizam koliko hocete.
NAbijem ih na kurac. I vas isto.
cijela eu ekipa, niko nije pisno da to osudi
jel tako
a to ti je stara americka ekipa globalista (eno ti makron zajedno sa tim tvojim socijalistickim isprdkom podrzava globalizaciju)
trebas imat u vidu kojoj se politici ideja treceg ne svida
sigurno ne suverenistima ko sto je tramp
samo se trampova politika u tom smislu promjenila
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Upravo tako.tre wrote:Ringo10 wrote:MA volite vi Kiflari Amerikance i Engleze koliko hocete i pusite im kurac ako hocete ...
Ja ih smislit ne mogu i to je moje pravo. Ja se odlicno sjecam kako se ponasao Britanski SFOR u Srednjoj Bosni ja se odlicno sjecam tenkovskog upada u Hercegovacku Banku cime je BiH Hrvatima ekonomski slomljena kicma, ja odlicno znam koliko Amerika jebe nas narod i ne dopusta mu ravnopravnost.
Sve mi je odlicno poznato i ja im jebem mater i podrzavam protiv njih svakoga ko im oponira. Rusiju, Kinu, iran, Debelog Kima, MAdura ... ISIL ako treba.
A vi im se uvlacuite u guzicu koliko hocete i podrzavajte njihov sotonisticki nacizam koliko hocete.
1. Ameri su zli
2. Maduro je protiv amera
3. Maduro je dobar
2015-09-24
, da jedino tko ameriku optužuje za sranja 91-95, su srbi i nitko drugi... a srbi ih optužuju jer smatraju da ih je amerika spriječila od stvaranja velike srbije, što nije istina, spriječila ih je HV..marcellus wrote:hehe trebao je nas bolit kurac za gomilu četničkog smeća pa sve to uza zid i metak u čelo onako antifašistički a ne iz pustit preko granice u srbiju i dalje
po ringu
pa kada ja kažem da je Ringo vojnik Republike Srpske onda me ljudi napadaju. "ako izgleda kao guska, ako ima kljun kao guska, ako se glasa kao guska - onda je jebena guska"
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
DA je bilo do tvojih Amera i Engleza Srbija bi danas bila do Zagreba.AssadNaPodmornici wrote:, da jedino tko ameriku optužuje za sranja 91-95, su srbi i nitko drugi... a srbi ih optužuju jer smatraju da ih je amerika spriječila od stvaranja velike srbije, što nije istina, spriječila ih je HV..marcellus wrote:hehe trebao je nas bolit kurac za gomilu četničkog smeća pa sve to uza zid i metak u čelo onako antifašistički a ne iz pustit preko granice u srbiju i dalje
po ringu
pa kada ja kažem da je Ringo vojnik Republike Srpske onda me ljudi napadaju. "ako izgleda kao guska, ako ima kljun kao guska, ako se glasa kao guska - onda je jebena guska"
Ili da zaboravimo ko je ono Hrvatima uvalio embargo na kupnju oruzja za obranu ...
Ili da se prisjetimo ko je ono zavrtao ruke Tudjmanu da potpise ono Z-4 sranje.
Ahaa, pa zna se Maduro je Hrvatima uveo embargo ... MAduro, jos dok je polago vozacki za autobus ... MAduro je Hrvatskoj uvaljivao Z-4 ... MAduro jebo majku svoju.
2015-09-24
amerika je bila ljuta na srbiju ne zbog toga sto su oni napali hrvatsku pa i bh-a...nego sto su srbi tj milosevic rusio antu markovica njihovog covjeka kojeg su oni postavili na celo juge pred same politicke promjene u jugi i pred rat da spasi jugovinu i zato su mu upumpavali lovu i onaj kredit od deset milijardi dolara...a to je istina mi smo sprijecili stvaranje velike srbije i to ne 1995 nego 1991..kada ovi nisu ostvarali zadani cilj virovitica-karlovac-karlobag onosno po vrhu jna kada nisu okupirali cijelu hrvatsku...ovo sve drugo kasnije bilo je odrađivanje oslobađanja zemlje..AssadNaPodmornici wrote:, da jedino tko ameriku optužuje za sranja 91-95, su srbi i nitko drugi... a srbi ih optužuju jer smatraju da ih je amerika spriječila od stvaranja velike srbije, što nije istina, spriječila ih je HV..marcellus wrote:hehe trebao je nas bolit kurac za gomilu četničkog smeća pa sve to uza zid i metak u čelo onako antifašistički a ne iz pustit preko granice u srbiju i dalje
po ringu
2015-09-08
idi si lupi iza ugla dva šamara i provjeri jesi li tamoRingo10 wrote:Upravo tako.tre wrote:Ringo10 wrote:MA volite vi Kiflari Amerikance i Engleze koliko hocete i pusite im kurac ako hocete ...
1. Ameri su zli
2. Maduro je protiv amera
3. Maduro je dobar
Ringo10 wrote:DA je bilo do tvojih Amera i Engleza Srbija bi danas bila do Zagreba.AssadNaPodmornici wrote:, da jedino tko ameriku optužuje za sranja 91-95, su srbi i nitko drugi... a srbi ih optužuju jer smatraju da ih je amerika spriječila od stvaranja velike srbije, što nije istina, spriječila ih je HV..marcellus wrote:hehe trebao je nas bolit kurac za gomilu četničkog smeća pa sve to uza zid i metak u čelo onako antifašistički a ne iz pustit preko granice u srbiju i dalje
po ringu
Ili da zaboravimo ko je ono Hrvatima uvalio embargo na kupnju oruzja za obranu ...
Ahaa, pa zna se Maduro je Hrvatima uveo embargo ... MAduro, jos dok je polago vozacki za autobus ... MAduro je Hrvatskoj uvaljivao Z-4 ... MAduro jebo majku svoju.
nebitno, da nije bilo engleza ne bi ni juge nikad bilo ali opet da nije bilo švaba hrvati nikad ne bi postali jugosi i bolio bi ih kiki za srbiju tamo daleko, sve je to turska uostalom
sve jedno. mi smo toga u RH svijesni, zato nitko na forumu , osim ERE, ali baš nitko drugi ne ljubi niti amerima šupak, ali bogami niti rusima.Ringo10 wrote:DA je bilo do tvojih Amera i Engleza Srbija bi danas bila do Zagreba.AssadNaPodmornici wrote:, da jedino tko ameriku optužuje za sranja 91-95, su srbi i nitko drugi... a srbi ih optužuju jer smatraju da ih je amerika spriječila od stvaranja velike srbije, što nije istina, spriječila ih je HV..marcellus wrote:hehe trebao je nas bolit kurac za gomilu četničkog smeća pa sve to uza zid i metak u čelo onako antifašistički a ne iz pustit preko granice u srbiju i dalje
po ringu
barem smo mi Hrvati što se toga tiče pragmatični, znamo da nema realnih prijatelja, nego samo trenutne politike.
tako većina normalnih Hrvata će reći, da je Assad dobar guy, i tko je god pomogao Assadu bio radio dobre stvari.. tko je naoružavao islamističke fanatike taj je bio na strani ZLA(zapad recmo ali i cijeli islamskih svijet itd itd).
Istotako, normalni Hrvati znaju da je boljševik Maduro loše rješenje, i Rusi u Venezueli su ono što je "zapad" bio u Siriji. Na strani zla.
Vi srbi ste sa druge strane fatalistički nabrijani.. amerika, amerika ultimativno zlo, a rusija ultimativno dobro.. Ok Rusija pomogne Assadu, sve 5, i ja ih tu podržavam, ali Rusija pomaže boljševiku koju tamani vlastitu populaciju, onda +Rusiji.. rusija uleti u druge dvije manje pravoslavne zemlje,.. "ee kriva amerika"..
amerikanci zli 91-95 jer su nas blokirali da osvojimo cijelu yugu. svi hrvati su ustaše. blebiurg je dobra stvar, šteta što komunisti nisu pobili više hrvata, a u jasenovcu je stradalo 700 000 nevinih ljudi. to govore radikalni srbi, ne svi srbi, ali velik dio radikalnih srba.
nama srbima su ameri krivi za raspad yuge i ratove, a krivi ste vi srbi i nitko drugi. vi ste srušili yugu radikalizmom, vi ste počeli ratove.
kako rekoh.. "ako izgleda ko guska"(svi hrvati ustaše), ako se glasa ko guska(ameri krivi za sve) , "ako ima kljun kao guska(bleburg super stvar, trebalo je pobiti više hrvata") onda si jebena guska(veliko-srbin)
realno da je maduro ili chavez bili na vlasti u venecueli 1991 oni bi podrzali milosevica i srbiju..kao prvo jer su bili za jugu kao drugo milosevic im je bio drug po ideoloskom uvjerenju...ko i onaj indijanac predsjednik ekvadora koji je priznao da je podrzavao milosevica i srbiju i jna u napadu na hrvatsku i bh-a..sto misli da bi bilo drugacije kod kompadrea mu iz venecuele
2015-09-08
To su nagadjanja ...vuksadinare wrote:realno da je maduro ili chavez bili na vlasti u venecueli 1991 oni bi podrzali milosevica i srbiju..
Sve i da jeste tako, pa sta onda. Ni u dzep ni iz dzepa.
2015-09-24
tocno..ako nista bar smo shvatili da u međunarodnim politickim okolnostima nema prijatelja...zna to i plenki mada prodaje pricu o prijateljima iz brisela ne zato sto zna da nam oni u stvari nisu prijatelji nego cisto iz privatnih ambicija radi fotelje u briselu nakon mandata...pa prica to jer mora...zato se plenki drzi i rezervirano prema amerima ali i rezervirano prema rujama..u konacnici srblji fantaziraju o prijateljstvu i bratstvu sa rujama...putin im lazno tepa...a rusija ima tri puta vise gospodarskih u hrvatsku nego u srbiju a navodno imamo na papiru ako ne neprijatesjke odnose onda u granicama normale sto je pisao kuljisAssadNaPodmornici wrote:sve jedno. mi smo toga u RH svijesni, zato nitko na forumu , osim ERE, ali baš nitko drugi ne ljubi niti amerima šupak, ali bogami niti rusima.Ringo10 wrote:DA je bilo do tvojih Amera i Engleza Srbija bi danas bila do Zagreba.AssadNaPodmornici wrote:, da jedino tko ameriku optužuje za sranja 91-95, su srbi i nitko drugi... a srbi ih optužuju jer smatraju da ih je amerika spriječila od stvaranja velike srbije, što nije istina, spriječila ih je HV..marcellus wrote:hehe trebao je nas bolit kurac za gomilu četničkog smeća pa sve to uza zid i metak u čelo onako antifašistički a ne iz pustit preko granice u srbiju i dalje
po ringu
barem smo mi Hrvati što se toga tiče pragmatični, znamo da nema realnih prijatelja, nego samo trenutne politike.
tako većina normalnih Hrvata će reći, da je Assad dobar guy, i tko je god pomogao Assadu bio radio dobre stvari.. tko je naoružavao islamističke fanatike taj je bio na strani ZLA(zapad recmo ali i cijeli islamskih svijet itd itd).
Istotako, normalni Hrvati znaju da je boljševik Maduro loše rješenje, i Rusi u Venezueli su ono što je "zapad" bio u Siriji. Na strani zla.
Vi srbi ste sa druge strane fatalistički nabrijani.. amerika, amerika ultimativno zlo, a rusija ultimativno dobro.. Ok Rusija pomogne Assadu, sve 5, i ja ih tu podržavam, ali Rusija pomaže boljševiku koju tamani vlastitu populaciju, onda +Rusiji.. rusija uleti u druge dvije manje pravoslavne zemlje,.. "ee kriva amerika"..
amerikanci zli 91-95 jer su nas blokirali da osvojimo cijelu yugu. svi hrvati su ustaše. blebiurg je dobra stvar, šteta što komunisti nisu pobili više hrvata, a u jasenovcu je stradalo 700 000 nevinih ljudi. to govore radikalni srbi, ne svi srbi, ali velik dio radikalnih srba.
nama srbima su ameri krivi za raspad yuge i ratove, a krivi ste vi srbi i nitko drugi. vi ste srušili yugu radikalizmom, vi ste počeli ratove.
kako rekoh.. "ako izgleda ko guska"(svi hrvati ustaše), ako se glasa ko guska(ameri krivi za sve) , "ako ima kljun kao guska(bleburg super stvar, trebalo je pobiti više hrvata") onda si jebena guska(veliko-srbin)
2015-09-08
nisu nagadjanja..diktatorski mentalni sklop..plus ideolosko bi bili na istoj valnoj duljini kao i onaj indijanac socijalist iz ekvadora koji je maduru saveznik a koji je priznao da je devdesetih bio na strani milosevica i srbije..Ringo10 wrote:To su nagadjanja ...vuksadinare wrote:realno da je maduro ili chavez bili na vlasti u venecueli 1991 oni bi podrzali milosevica i srbiju..
2015-09-08
Ma znam ja da ste vi ustasoidi tupani ali ti si nadmasio sve ...AssadNaPodmornici wrote:sve jedno. mi smo toga u RH svijesni, zato nitko na forumu , osim ERE, ali baš nitko drugi ne ljubi niti amerima šupak, ali bogami niti rusima.Ringo10 wrote:DA je bilo do tvojih Amera i Engleza Srbija bi danas bila do Zagreba.AssadNaPodmornici wrote:, da jedino tko ameriku optužuje za sranja 91-95, su srbi i nitko drugi... a srbi ih optužuju jer smatraju da ih je amerika spriječila od stvaranja velike srbije, što nije istina, spriječila ih je HV..marcellus wrote:hehe trebao je nas bolit kurac za gomilu četničkog smeća pa sve to uza zid i metak u čelo onako antifašistički a ne iz pustit preko granice u srbiju i dalje
po ringu
2015-09-24
MA hajde lupetas gluposti. E sad mi ti znas kako bi se MAduro postavio i bi li ga uopce kurac bolio ... ma hajde bjezi...vuksadinare wrote:nisu nagadjanja..diktatorski mentalni sklop..plus ideolosko bi bili na istoj valnoj duljini kao i onaj indijanac socijalist iz ekvadora koji je maduru saveznik a koji je priznao da je devdesetih bio na strani milosevica i srbije..Ringo10 wrote:To su nagadjanja ...vuksadinare wrote:realno da je maduro ili chavez bili na vlasti u venecueli 1991 oni bi podrzali milosevica i srbiju..
2015-09-24
Nama iz HB paše slabljenje amerike...prema tome odjeb amerima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja ti kazem da bi...a ti kako hoces...sad vjerojatno bi ga bolilo kurac sto se tamo neko kefa u dalekoj europi...kao sto iskreno i mene ne zanima toliko sto se tamo u venecueli kefaju indijanci..ali sa ideoloskih smjernica pa i ajmo reci nostalgicnosti prema jugi i titu bi podrzali milosevica..uostalom castro ga je javno podrzao...sto ne bi i ovi kojima je castro idealRingo10 wrote:MA hajde lupetas gluposti. E sad mi ti znas kako bi se MAduro postavio i bi li ga uopce kurac bolio ... ma hajde bjezi...vuksadinare wrote:nisu nagadjanja..diktatorski mentalni sklop..plus ideolosko bi bili na istoj valnoj duljini kao i onaj indijanac socijalist iz ekvadora koji je maduru saveznik a koji je priznao da je devdesetih bio na strani milosevica i srbije..Ringo10 wrote:To su nagadjanja ...vuksadinare wrote:realno da je maduro ili chavez bili na vlasti u venecueli 1991 oni bi podrzali milosevica i srbiju..
2015-09-08
Onome shupku Gnjidu oduzet imunitet ...Boze zao mi ga ....
2015-09-24
američka ekonomija raste 3,5% godišnje. 50 000$ povećaj za 3.5% dobiješ rast od 1750$ bosanska ekonomija sa 5000$ per capita, raste 3% godišnje, povećanje od 150$ godišnje. zaposlenost nikada viša u USA u povjesti, a nezaposlenost je tako niska, da firme doslovno skupljaju beskućnike, briju ih, tuširaju ih, i nude im poslove sa minimalcom, a minimalac u USA ti je oko 150 000kn godišnje. ulaganje u vojsku 700 milijardi $ rekordiepikur37 wrote:Nama iz HB paše slabljenje amerike...prema tome odjeb amerima.
načekati ćete se vi
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:američka ekonomija raste 3,5% godišnje. 50 000$ povećaj za 3.5% dobiješ rast od 1750$ bosanska ekonomija sa 5000$ per capita, raste 3% godišnje, povećanje od 150$ godišnje. zaposlenost nikada viša u USA u povjesti, a nezaposlenost je tako niska, da firme doslovno skupljaju beskućnike, briju ih, tuširaju ih, i nude im poslove sa minimalcom, a minimalac u USA ti je oko 150 000kn godišnje. ulaganje u vojsku 700 milijardi $ rekordiepikur37 wrote:Nama iz HB paše slabljenje amerike...prema tome odjeb amerima.
načekati ćete se vi
Svejedno to i nije čekanje od jedne godine nego od jedne generacije a već su izbačeni iz pozicije hegemona od 90-ih.
Cijela vanjska politika im nema sigurnost ni kurs od prije, proljeća im zamiru a druge svjetske sile rastu.
I to je trend koji će se samo nastaviti.
Kakav bi bio gušta da prkonoći padnu, bolje ovako ....generacijska satisfakcija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
koliki ej rast hrvatske kad vec statisticke podatke dajesAssadNaPodmornici wrote:američka ekonomija raste 3,5% godišnje. 50 000$ povećaj za 3.5% dobiješ rast od 1750$ bosanska ekonomija sa 5000$ per capita, raste 3% godišnje, povećanje od 150$ godišnje. zaposlenost nikada viša u USA u povjesti, a nezaposlenost je tako niska, da firme doslovno skupljaju beskućnike, briju ih, tuširaju ih, i nude im poslove sa minimalcom, a minimalac u USA ti je oko 150 000kn godišnje. ulaganje u vojsku 700 milijardi $ rekordiepikur37 wrote:Nama iz HB paše slabljenje amerike...prema tome odjeb amerima.
načekati ćete se vi
2015-09-08
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Gledaju, ne veruju!
» Gledaju, ne veruju!!!
» Seljaci gledaju, ne veruju
» Cetnici gledaju, ne veruju!
» Venecuela veruje Srbiji
» Gledaju, ne veruju!!!
» Seljaci gledaju, ne veruju