Može li Karamarko iz prve izgovoriti "reindustrijalizacija"?
Page 1 of 1
Ajmo prvo jednu anketu za Karamarka pa ćemo za Milanče :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Može li Karamarko iz prve izgovoriti "reindustrijalizacija"?
Naravno da ne. Nemre ni multikulturalnost, koja će mu još više trebati u komunikaciji s Angelicom. Mutav od rođenja
Guest- Guest
Eva možeš li ti izgovoriti: "ide pop kroz prokop i nosi trnov trnokop" il si kao karamarko :)
2015-08-06
Naravno, ak mi nekaj leži to su jezici. A jel moš ti, Fischers Fritz fischt frische Fische, frische Fische fischt Fischers Fritz. In Ulm, um Ulm, und um Ulm herum.
Guest- Guest
Meni je njemački ko maternji, nema problema
2015-08-06
I Turčinu Marku isto. Vidjeli smo, Angela ni mogla doć do riječi.
Guest- Guest
karamarko je ucio ruski , budete vidjeli kad se sastane s cistacicom dvora putinovih kako rafalno nabada ruski , skoro dobro ka mesic
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Eva wrote:I Turčinu Marku isto. Vidjeli smo, Angela ni mogla doć do riječi.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-19
Može li Milanović izgovoriti "čestitam vam na pobjedi", prošli put mu nije uspjelo?
Slazem se da mu znanje jezika nije neki plus ali mislim da ima drugih stvari koje su sto puta gore a ne prigovaraju mu se. Biti vodja izbornog tima Stjepana Mesica od milja zvanog poliglota. Clanstvo u UDBA-i.Sada, je kao jezik problem. Nakon Kosor, Mare i inih??? Kolika je prednost sta Milanovic zna engleski??? relutat je kao da je i slijep i mutav. Bilo kako bilo ali uvoditi detudjmanizaciju, voditi izborni tim SM i ne treba vise.
2014-04-14
Detudjmanizacija, dehercegovinazicaja, Stjepan Mesic. Zreo za sikirce a ne za premijera.
2014-04-14
Zoka nikad ne gubi. On je dobio manje mandata od Sanadera 2007. a pobijedio i govorio je na prvoj sjednici u Krčmi kako je trebala biti vlada lijevog centra. Kad ga je Ivo pozvao na TV sučeljavanje u duetu ili solo s Jurčićem, odbio je. O tome, zanimljivo, baš nitko danas ne govori kako je odbio a svima puna usta kako bi Tomo trebao pristati na sučeljavanje. Podsjeća me na onu srpsku: "Mi u Hrvatskoj i svagde smo u kod kuće, a vi ostali kad dođete u Beograd i čmarsrbiju ste samo gosti.". Ili po tzv. 'modernom' vremenu i braku gdje muškarac i žena dijele imovinu te gdje žena kaže: "Postoji moje i naše. Tvoje dragi ne postoji.".marcellus wrote:Može li Milanović izgovoriti "čestitam vam na pobjedi", prošli put mu nije uspjelo?
Trebao si koju rečenicu kao podsjetnik ubaciti u svoje kolumne o tom odbijenom sučeljavanju Sanader vs. Jurčić&Zoka, čisto da netko ova ostala govna fino poklopi.
Guest- Guest
Similar topics
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Karamarko moze sa pravom likovati
» Karamarko: Stranka koja nema novca ne može ni raditi
» Karamarko je prekrižio samo HDSSB, s Mostom i Bandićem može igrati
» Karamarko se obrušio na Oreškovića: Ovo više nitko ne može trpjeti, ministar mora biti HDZ-ovac
» Karamarko moze sa pravom likovati
» Karamarko: Stranka koja nema novca ne može ni raditi
» Karamarko je prekrižio samo HDSSB, s Mostom i Bandićem može igrati
» Karamarko se obrušio na Oreškovića: Ovo više nitko ne može trpjeti, ministar mora biti HDZ-ovac
Page 1 of 1