ISTAMBULSKA SVIMA A NE SAMO NJIMA!
Page 1 of 1
ISTAMBULSKA SVIMA A NE SAMO NJIMA!
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/zagrepcanka-pretukla-svog-muza-nakon-zestoke-svade-uslijedio-i-fizicki-obracun-muskarac-je-tesko-ozlijeden-zavrsio-je-na-rebru-supruga-je-uhicena/8674868/
Re: ISTAMBULSKA SVIMA A NE SAMO NJIMA!
vrijeme je da se mi muški odupremo amazonkama i zaštitimo našu braću koju žene mlate! Zahtjevam da se istob trena osnuje i napravi sigurna kuća za muškarce!!!
Davno sam gledao na TVu babu iz udruge b.a.b.e. koja je mrtva-hladna rekla da nasilje nad muškarcima ne postoji (emisija o nasilju nad ženama).
malo čitam i gle evo još jedne, valjda takvi neki ludi dani
https://slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/596340/policija-protiv-29-godisnje-splicanke-podignula-kaznenu-prijavu-za-pokusaj-ubojstva-sumnja-se-da-je-nozem-u-trbuh-ubola-osuenog-dilera-droge-i-oruzja-krvavu-dramu-u-varosu-gledalo-maloljetne-dijete
https://slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/596340/policija-protiv-29-godisnje-splicanke-podignula-kaznenu-prijavu-za-pokusaj-ubojstva-sumnja-se-da-je-nozem-u-trbuh-ubola-osuenog-dilera-droge-i-oruzja-krvavu-dramu-u-varosu-gledalo-maloljetne-dijete
pa muški uglavnom to ne prijavljuju zbog sramote o babi sarnavki ne vrijedi trošiti riječicatabbath wrote:Davno sam gledao na TVu babu iz udruge b.a.b.e. koja je mrtva-hladna rekla da nasilje nad muškarcima ne postoji (emisija o nasilju nad ženama).
Moja žena nad menom svaki dan vrši verbalno nasilje. Ja se samo branim.
crvenkasti-
2014-04-17
bil radije da te namlati umjesto sto te verbalno masiracrvenkasti wrote:Moja žena nad menom svaki dan vrši verbalno nasilje. Ja se samo branim.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:bil radije da te namlati umjesto sto te verbalno masiracrvenkasti wrote:Moja žena nad menom svaki dan vrši verbalno nasilje. Ja se samo branim.
Ovo je gore. Psihičko nasilje.
I onda se čudi zašto toliko pijem.
crvenkasti-
2014-04-17
za nas je gore psihicko a za njih fizickocrvenkasti wrote:prckov wrote:bil radije da te namlati umjesto sto te verbalno masiracrvenkasti wrote:Moja žena nad menom svaki dan vrši verbalno nasilje. Ja se samo branim.
Ovo je gore. Psihičko nasilje.
I onda se čudi zašto toliko pijem.
izgleda da nikako ne mozemo bit ravnopravni
prokleto nasilje
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
To je osjetljiva stvar jer ako te žena napadne i ti se obraniš npr udariš je šakom ona opet te može tužiti za nasilje pogotovo jer ti nitko neće vjerovati da si udario u samoobrani.
Da prevedemo, ako imaš ludu ženu najebo si ko žuti jer je ona uvijek u pravu. Hvala dragom Bogu što velika većina žena nije na liniji ovih jebenih radikalnih feministica i općenito leftarda pa većina ljudi niti nemaju problema ovakve vrste.catabbath wrote:To je osjetljiva stvar jer ako te žena napadne i ti se obraniš npr udariš je šakom ona opet te može tužiti za nasilje pogotovo jer ti nitko neće vjerovati da si udario u samoobrani.
Nedavno sam se susreo sa jednom takvom koja je jarmala da u politici i u svemu žena mora biti barem 40%. Ja joj rekoh zašto ne i 100% ako su sposobnije od muške konkurencije, ja sa time nemam problema. Nadalje rekoh joj zašto otpustiti sposobnog radnika/učitelja ili nebitno koga da bi zaposlili glupavu žensku koja o tom poslu nema pojma ali eto politika nalaže da mora biti određeni broj žena na tom radnom mjestu... Kvaka je u tome da se preko političara i populizma guraju ovakva leftardska nakaradna razmišljanja po kojoj je spol ispred pameti, po kojoj ne postoji žensko nasilje nego isključivo muško, po kojemu se ženama dozvoljava ubijati ali muško nema pravo odlučivati ništa o zajedničkom djetetu itd.
"Pravi muškarac želi dvije stvari: opasnost i igru. Zato želi ženu kao najopasniju igračku."
F. Nietzsche
Evo jedna za Ray Mabusa:
"Žene koje se obrazuju , vjerojatno to rade zato što im seksualni aparat ne radi."
F. Nietzsche
F. Nietzsche
Evo jedna za Ray Mabusa:
"Žene koje se obrazuju , vjerojatno to rade zato što im seksualni aparat ne radi."
F. Nietzsche
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Evo jedna za Rabarbaru, da joj se iskupim:
"Ne nedostatak ljubavi, nego nedostatak prijateljstva stvara nesretne brakove."
F. Nietzsche
Ovo je mudrost:
"Lakše se neke strasti sasvim odreći, nego u njoj biti umjeren."
F. Nietzcshe
"Gotovo sve što zovemo "višom kulturom" počiva na produhovljenju i produbljenju okrutnosti. Ona "divlja životinja" uopće nije umrtvljena. Ona živi, cvate, samo se - obogotvorila. Ono što čini bolnu nasladu tragedije je okrutnost. Postoji obilan, preobilan užitak i u vlastitoj patnji, u vlastitom činjenju sebe patećim."
F. Nietzsche
"U okolnostima mira ratnički čovjek navaljuje na sama sebe."
F. Nietzsche
"Povijest borbe morala protiv osnovnih instinkata života najveći je nemoral za koji je ikada znao svijet."
F. Nietzsche
"Savjetujem vam, dakle, moji prijatelji – ne vjerujte onima u kojih je nagon kažnjavanja jak."
F.Nietzsche
"Zbog prijestupa se ne trebaš kajati, nego učiniti jedno dobro djelo više."
F.Nietzsche
"Zapovijeda se onome koji sam sebe ne zna slušati."
F.Nietzsche
"Prava ljubav razmišlja o trenutku i o vječnosti, ali nikada o trajanju."
F. Nietzsche
"Preklinjem vas, braćo moja, ostanite vjerni zemlji i ne vjerujte onima koji vam govore o nadzemaljskim nadama! Trovači su to, svjesno ili nesvjesno. To su oni što preziru život, to su oni što umiru i što su samootrovani, sita ih je zemlja ova: mogu stoga da nestanu!"
F.Nietzsche
"Spram slave si duh upravio? Na pouku onda pripazi: zarana se svojevoljno odreci počasti."
F.Nietzsche
"Najperfidniji način da se nekoj stvari naškodi jest namjerno je braniti pogrešnim razlozima."
F.Nietzsche
"Ne mrzi se tako dugo dok se još potcjenjuje, nego tek onda kad se cijeni jednako ili više."
F.Nietzsche
"U osveti i u ljubavi žena je barbarskija od muškaraca."
F.Nietzsche
"Potreslo me ne to da si me lagao, nego da ti više ne vjerujem."
F.Nietzsche
"Istina je ružna. Umjetnost imamo zato da ne bismo propali zbog istine."
F.Nietzsche
"Naše mane su naš najbolji učitelj."
F.Nietzsche
"Nema ničeg komičnijeg od oženjenog filozofa."
F.Nietzsche
"Ne nedostatak ljubavi, nego nedostatak prijateljstva stvara nesretne brakove."
F. Nietzsche
Ovo je mudrost:
"Lakše se neke strasti sasvim odreći, nego u njoj biti umjeren."
F. Nietzcshe
"Gotovo sve što zovemo "višom kulturom" počiva na produhovljenju i produbljenju okrutnosti. Ona "divlja životinja" uopće nije umrtvljena. Ona živi, cvate, samo se - obogotvorila. Ono što čini bolnu nasladu tragedije je okrutnost. Postoji obilan, preobilan užitak i u vlastitoj patnji, u vlastitom činjenju sebe patećim."
F. Nietzsche
"U okolnostima mira ratnički čovjek navaljuje na sama sebe."
F. Nietzsche
"Povijest borbe morala protiv osnovnih instinkata života najveći je nemoral za koji je ikada znao svijet."
F. Nietzsche
"Savjetujem vam, dakle, moji prijatelji – ne vjerujte onima u kojih je nagon kažnjavanja jak."
F.Nietzsche
"Zbog prijestupa se ne trebaš kajati, nego učiniti jedno dobro djelo više."
F.Nietzsche
"Zapovijeda se onome koji sam sebe ne zna slušati."
F.Nietzsche
"Prava ljubav razmišlja o trenutku i o vječnosti, ali nikada o trajanju."
F. Nietzsche
"Preklinjem vas, braćo moja, ostanite vjerni zemlji i ne vjerujte onima koji vam govore o nadzemaljskim nadama! Trovači su to, svjesno ili nesvjesno. To su oni što preziru život, to su oni što umiru i što su samootrovani, sita ih je zemlja ova: mogu stoga da nestanu!"
F.Nietzsche
"Spram slave si duh upravio? Na pouku onda pripazi: zarana se svojevoljno odreci počasti."
F.Nietzsche
"Najperfidniji način da se nekoj stvari naškodi jest namjerno je braniti pogrešnim razlozima."
F.Nietzsche
"Ne mrzi se tako dugo dok se još potcjenjuje, nego tek onda kad se cijeni jednako ili više."
F.Nietzsche
"U osveti i u ljubavi žena je barbarskija od muškaraca."
F.Nietzsche
"Potreslo me ne to da si me lagao, nego da ti više ne vjerujem."
F.Nietzsche
"Istina je ružna. Umjetnost imamo zato da ne bismo propali zbog istine."
F.Nietzsche
"Naše mane su naš najbolji učitelj."
F.Nietzsche
"Nema ničeg komičnijeg od oženjenog filozofa."
F.Nietzsche
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
mene je jedna opizdila, gadno. razbila mi arkadu i nos. ja sam ju suknul šakom u čelo.catabbath wrote:To je osjetljiva stvar jer ako te žena napadne i ti se obraniš npr udariš je šakom ona opet te može tužiti za nasilje pogotovo jer ti nitko neće vjerovati da si udario u samoobrani.
bilo je to u slobodnoj borbi. a zveknula me ona neka fora kung fu. kada se zarotira pa te zvekne nogim da ti galileo nije ravan.
ali onda nitko nije gledao spol, niti ravropravnost. čak i u to vrijeme, 15ak kila lakša mislim da bi me dobila.
veber-
2014-12-30
zakaj mi "bog" nije dao dar filozofiranja/serem bez vezei plate mi za to. nego to čime se bavim. čak i zemo to zna raditi.
2014-12-30
veber wrote:mene je jedna opizdila, gadno. razbila mi arkadu i nos. ja sam ju suknul šakom u čelo.
bilo je to u slobodnoj borbi. a zveknula me ona neka fora kung fu. kada se zarotira pa te zvekne nogim da ti galileo nije ravan.
Kad držiš ruke spuštene. Nikad mi nisu bili jasni karatisti u tom smislu.
catabbath-
2015-08-22
Similar topics
» hr superkup svima jednako, samo će dinamo pobijediti
» Nova Miss Ukrajine: Odbijam da govorim Ukrajinski, Krim pripada svima a ne samo Ukrajini :)
» Izbjeglice samo što nisu stigle u Split, a Grad nema pojma gdje će s njima
» ''I TREĆI POTRES U OKOLICI ZAGREBA! Epicentar je bio svima isti, dogodili se u razmaku od samo nekoliko sati''
» Orban otrkrio novi plan:'Nije cilj samo spriječiti migrante već i van sa njima iz Europe'
» Nova Miss Ukrajine: Odbijam da govorim Ukrajinski, Krim pripada svima a ne samo Ukrajini :)
» Izbjeglice samo što nisu stigle u Split, a Grad nema pojma gdje će s njima
» ''I TREĆI POTRES U OKOLICI ZAGREBA! Epicentar je bio svima isti, dogodili se u razmaku od samo nekoliko sati''
» Orban otrkrio novi plan:'Nije cilj samo spriječiti migrante već i van sa njima iz Europe'
Page 1 of 1