U k r a j i n a / izbori -2019
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: U k r a j i n a / izbori -2019
by Leviathan2 Today at 14:57
Hvala Levi..nekako sam i sam pomislio nesto slicno..Ali se vidi da si zivio medju tim ljudima a samo takvi poznaju korijene odakle problemi dolaze..Jebo te treba ti 10 min.da napises istinu a neki se umisljeni novinari trude prepisujuci iz tudjih clanaka doslovno svaku rijec da bi nesto kao fol svoje prikazu svojim glupim i primitivnim citateljima::))
Hvala Levi..nekako sam i sam pomislio nesto slicno..Ali se vidi da si zivio medju tim ljudima a samo takvi poznaju korijene odakle problemi dolaze..Jebo te treba ti 10 min.da napises istinu a neki se umisljeni novinari trude prepisujuci iz tudjih clanaka doslovno svaku rijec da bi nesto kao fol svoje prikazu svojim glupim i primitivnim citateljima::))
Guest- Guest
istina nikog u stvari ne zanima (izuzev rjetkih)frka wrote:by Leviathan2 Today at 14:57
danasnje novine uopce su prikrivanje istina , bilo koje
RayMabus wrote:Točno. No zanimljivo je da nikog nezanimaju lokalni izbori u Turskoj a Erdogan izgubio Ankaru nakon 25 godina vladavine a sad se broje glasovi za Istanbul a Erdoganu je Alija ostavio Bosnu u amanet i svi se bave Komšićem a ovo ko da nije bitno za Bosnu a je. Glup narod. I Srbi i Hrvati. Nevide geopolitiku dalje od svog nosa.Ringo10 wrote:Nebitno. Ukrajina ne vlada sama sobom, njome se vlada izvana, tako da je nebitno ko ce da dobije ove izbore.vuksadinare wrote:ko je dobio
Kruva i Igara..Usraša i Partizana..sasvim dovoljno za menthalni sklop prosjecnog Balkanca..Dalje povr toga su granice,koje balkanski um ne prolazi,previse je apstraktno
Guest- Guest
u interesu ukrajine da je hitno napravi
neminovan rez da bi spasila sopstvenu buducnost.
da izbegne zamku " ni zivot ni smrt "
koja joj se namece kao opcija u vidu zamrznutog konflikta kao trajno resenje.
neminovan rez da bi spasila sopstvenu buducnost.
da izbegne zamku " ni zivot ni smrt "
koja joj se namece kao opcija u vidu zamrznutog konflikta kao trajno resenje.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BiH 2019
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BiH 2019
Page 3 of 3