S PREDSJEDNICOM OPUŠTENO, U ŠOPINGU
Page 1 of 1
S PREDSJEDNICOM OPUŠTENO, U ŠOPINGU
Predsjednica u šopingu: 'Punih vrećica i zadovoljna. Kupila sam suvenire, tortu, sir za supruga...'
https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/3421451/predsjednica-u-sopingu-punih-vrecica-i-zadovoljna-kupila-sam-suvenire-rabsku-tortu-sir-za-supruga/
https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/3421451/predsjednica-u-sopingu-punih-vrecica-i-zadovoljna-kupila-sam-suvenire-rabsku-tortu-sir-za-supruga/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: S PREDSJEDNICOM OPUŠTENO, U ŠOPINGU
Jel zaposlena? Gdje i što radi?
crvenkasti-
2014-04-17
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
U boj kreće...crvenkasti wrote:Jel zaposlena? Gdje i što radi?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Kupila je tortu posebno, sir posebno. Mogla je kupit tortu od sira i uštedjela bi.
crvenkasti-
2014-04-17
nešto joj viri iz guzice? ko je to crveni> ? prepoznaješ li ga?crvenkasti wrote:Kupila je tortu posebno, sir posebno. Mogla je kupit tortu od sira i uštedjela bi.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Jebote, moja žena radi devet sati na dan, i subotom i nema love. Kakav šoping, ništa!
A ova se kurči s tortom i sirom.
crvenkasti-
2014-04-17
možda joj ovaj od mača skuje srp' pa će imati srp i čekićEroo wrote:U boj kreće...crvenkasti wrote:Jel zaposlena? Gdje i što radi?
boj se trebao biti ove četiri godine
ne sad na kraju se uhvatila onog što joj ne pristaje
immortal-
2014-04-16
ja dobar dio vremena ni posla ni plaćecrvenkasti wrote:Jebote, moja žena radi devet sati na dan, i subotom i nema love. Kakav šoping, ništa!
immortal-
2014-04-16
Cujem da ce se kandidirati i Stipe Mesic..Neka vam je bog u pomoci..Pa imate li vi ikoga pametnog i postenog u Cro da vas predstavlja a ne sve neki slugani i sufteri..
Da sam ja na njenom mjestu bilo bi me sram da me ljudi vide u nekoj skupoj odjeci.Ako vec promovirao bi neke mlade dizajnere pa makar izgledao u toj odjeci kao zadnji klovn..Ali ici okolo u kupovinu i zadovoljavati svoj sjebani sexualni zivot krpicama..Sta oce da kaze...da je covjek u odijelu vredniji od seljaka i radnika u cizmama.E moj narode ludi..dokle cete..sve te budale trpiti???
Da sam ja na njenom mjestu bilo bi me sram da me ljudi vide u nekoj skupoj odjeci.Ako vec promovirao bi neke mlade dizajnere pa makar izgledao u toj odjeci kao zadnji klovn..Ali ici okolo u kupovinu i zadovoljavati svoj sjebani sexualni zivot krpicama..Sta oce da kaze...da je covjek u odijelu vredniji od seljaka i radnika u cizmama.E moj narode ludi..dokle cete..sve te budale trpiti???
Guest- Guest
Njoj kurca nedostaje ...svi oko nje traze neku uslugu materijalne naravi..A nitko da se usudi da je uvati za picku i zguzi tu kujetinu...mozda bi onda bila bolja predcednica..Ajde neka se nadje neki "veliki Hrvat" sa malim kurcem ..a jos bolje "mali hrvat" sa velikim kurcem pa neka pogine za domovinu na njenoj picki:::)))
Guest- Guest
by mortal Today at 10:21
@crvenkasti wrote:
Jebote, moja žena radi devet sati na dan, i subotom i nema love. Kakav šoping, ništa!
ja dobar dio vremena ni posla ni plaće
=================================================================
A jebga mala tako je svugdje kad si naivan pa te tvoji domaci prevedu zednu preko vode..sto je najgore jos ti se iza ledja smiju ...Zali boze tvoga pacenja po gudurama i sumama...bolje da si patila na nekom kurcu barem ti ne bi bilo zao uzaludno potrosenog vremena..::)))
@crvenkasti wrote:
A jebga mala tako je svugdje kad si naivan pa te tvoji domaci prevedu zednu preko vode..sto je najgore jos ti se iza ledja smiju ...Zali boze tvoga pacenja po gudurama i sumama...bolje da si patila na nekom kurcu barem ti ne bi bilo zao uzaludno potrosenog vremena..::)))
Guest- Guest
Samo opušteno, sve je kako mora i treba biti...
Bog svaku muku nadoknadifrka wrote:by mortal Today at 10:21
@crvenkasti wrote:
immortal-
2014-04-16
Similar topics
» Opušteno, na Marsuje sve u najboljem redu :)
» Ubio partnerku, seo na klupu i pio opusteno votku
» VELIKI INTERVJU S PREDSJEDNICOM
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Svaki dan s našom dragom predsjednicom i lidericom…
» Ubio partnerku, seo na klupu i pio opusteno votku
» VELIKI INTERVJU S PREDSJEDNICOM
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Svaki dan s našom dragom predsjednicom i lidericom…
Page 1 of 1