Srbija: DNK analiza, da li ste loza Nemanjica, Persijanci...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srbija: DNK analiza, da li ste loza Nemanjica, Persijanci...
Što je pesnik hteo da kaže?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ono što u navedenom doktoratu nazivaju kao I2a1 je ustvari I1b*, kojeg već poznajete.
U Hercegovini i južnoj Dalmaciji s otocima iznosi 74%, dok je to u Srbiji cca 30%.
Neka netko to javi Šešelju. Ja mislim da bi ga "fršlog" udarija.
Haplotipovi su samo geni koji se ne rekombiniraju i zato služe kao markeri po kojima se sigurno određuje jedna grana predaka.
Ne definiraju samo haplotipovi kakav je netko i koje ima osobine.
Ima još bezbroj gena koje je svatko naslijedio iz grana koje se rekombiniraju.
Tako da, što se gena tiče, možeš biti sličniji crncu iz Afrike, nego susjedu iz istog sela koji ima iste haplogrupe kao i ti.
Ako imaš dvoje djece vidiš da po karakteru nisu isti.
To ne znači da je jedno od njih susjedovo, naravno....ali i ne isključuje tu mogućnost.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ti to i jesi, ma kako se osjećao. Možeš se ti osjećat i Srbinom, ali to ništa ne znači.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Crveni, sto kaze ova DriNsKa analiza? ;-P
Ja se osjećam kao genetski Hrvat, a to više vrijedi nego 100 analiza.
2016-07-22
Eroo wrote:Što je pesnik hteo da kaže?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ono što u navedenom doktoratu nazivaju kao I2a1 je ustvari I1b*, kojeg već poznajete.
U Hercegovini i južnoj Dalmaciji s otocima iznosi 74%, dok je to u Srbiji cca 30%.
Haplotipovi su samo geni koji se ne rekombiniraju i zato služe kao markeri po kojima se sigurno određuje jedna grana predaka.
Tako da, što se gena tiče, možeš biti sličniji crncu iz Afrike, nego susjedu iz istog sela koji ima iste haplogrupe kao i ti.
Da to što se netko ponosi svojim porijeklom, nacijom, genetikom ne vrijedi ni pola pišljive bobe.
Sve to ni na koji način ne određuje kakav si i koliko vrijediš.
crvenkasti-
2014-04-17
A-ha, to misliš...Pa to i nije do sada ispitivano. Osim Sore i još nekih, čija imena namjerno preskačem.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Što je pesnik hteo da kaže?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ono što u navedenom doktoratu nazivaju kao I2a1 je ustvari I1b*, kojeg već poznajete.
Da to što se netko ponosi svojim porijeklom, nacijom, genetikom ne vrijedi ni pola pišljive bobe.
Sve to ni na koji način ne određuje kakav si i koliko vrijediš.
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Loža
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» Neosalafisti u Parizu: pogled s Balkana
» Potomak Nemanjića šef bečkih agenata
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» Neosalafisti u Parizu: pogled s Balkana
» Potomak Nemanjića šef bečkih agenata
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
Page 2 of 2