SKORO POLOVICA HRVATA NITI RADI NITI TRAŽI POSAO
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: SKORO POLOVICA HRVATA NITI RADI NITI TRAŽI POSAO
a sto ajoj?...vidi se da ti je grunt strani pojam..izlazavanje i przenje na suncu uz more ti je krajnji domet..vili40 wrote:ajojvuksadinare wrote:ljudi rad na gruntu oslobađa...sta god vi rekli...najbolji trening i nabijanje kondicije i stjecanej radnih navika...ja sad ne bi nikad prodao dva komada grunta za nista...em se psihicki rehabilitiras,em se zdravo naradis,em kondiciju steknes...i naravno imas i koristi u prvom redu zdrave prirodne hrane...kakvo more kakvi bakraci..puno vise s eodmorim u prirodi na gruntu nego na moru i napunim akumulatore
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:ljudi rad na gruntu oslobađa...sta god vi rekli...najbolji trening i nabijanje kondicije i stjecanej radnih navika...ja sad ne bi nikad prodao dva komada grunta za nista...em se psihicki rehabilitiras,em se zdravo naradis,em kondiciju steknes...i naravno imas i koristi u prvom redu zdrave prirodne hrane...kakvo more kakvi bakraci..puno vise s eodmorim u prirodi na gruntu nego na moru i napunim akumulatore
Seljaćino seljačka
2015-09-08
idemo ispočetka:kolko tebi traje tvoja pauza?vuksadinare wrote:a sto ajoj?...vidi se da ti je grunt strani pojam..izlazavanje i przenje na suncu uz more ti je krajnji domet..vili40 wrote:ajojvuksadinare wrote:ljudi rad na gruntu oslobađa...sta god vi rekli...najbolji trening i nabijanje kondicije i stjecanej radnih navika...ja sad ne bi nikad prodao dva komada grunta za nista...em se psihicki rehabilitiras,em se zdravo naradis,em kondiciju steknes...i naravno imas i koristi u prvom redu zdrave prirodne hrane...kakvo more kakvi bakraci..puno vise s eodmorim u prirodi na gruntu nego na moru i napunim akumulatore
vili40-
2015-08-02
naivna si ako misliš da su radje sami odabrali skupljanje boca od zaposlenja. I ovdje kukaju nema radnika, ne mogu ih naći a pun grad mladih i starijih bez posla. Oni koji imaju debele veze zapošljavaju ih bez obzira na struku (lidl, lonija...)kaya wrote:Aha, jucer vidim tip od 30 godina najvise vozi se na biciklu i skuplja flase po kontejneru. Drugi na tv od 28 , kaze da je beskucnik. Posla kao u prici a ovi od 28, 30 nece raditi nego skupljaju flase i spavaju na klupi .crvenkasti wrote:Ostvaruje se vizija o kojoj je svojevremeno pisao hadezeov kolumnista i bot gospodin M. Holjevac: proizvodnja i prljavi teški poslovi će se preslili u siromašnu Kinu i Srbiju, dok će bogati Zapad i Hrvatska živjeti od prodaje pameti, bankarskih profita i međufinancijskih transakcija.
Kod privatnika gdje nedostaje konobara, kuhara, vodoinstalatera.................. NEĆE da uzimaju svakoga, čak ni one sa strukom ako im ovi doslovno ne trče i ne grbače svaki dan po koji sat dulje. Neće uzeti ni one bez iskustva.Kažu nemaju živaca učiti nekoga, trebaju majstore.
Uzimaju ljude tek kad im prigusti, a kukaju stalno kako imaju posla, ne mogu sve obaviti, a nema im tko raditi- oni kojima posao dobro ide.
neki dan mi osoba mi kaže kako ima dobru plaću za naše prilike.. 7 i nešto tis.. majstor... poslije naglasi kako mu prekovremeni nisu plaćeni.. radi svaki dan od 7, 8-17 i subote do 13, 14 ovisi o poslu.. svaki mjesec 200, 200 i nešto sati
kod njih neki dođu na mjesec, neki ni toliko, pokupe se , odu van
immortal-
2014-04-16
koliko sam odredim..mogudeset minuta mogu pedeset..obicno dvadesetakvili40 wrote:idemo ispočetka:kolko tebi traje tvoja pauza?vuksadinare wrote:a sto ajoj?...vidi se da ti je grunt strani pojam..izlazavanje i przenje na suncu uz more ti je krajnji domet..vili40 wrote:ajojvuksadinare wrote:ljudi rad na gruntu oslobađa...sta god vi rekli...najbolji trening i nabijanje kondicije i stjecanej radnih navika...ja sad ne bi nikad prodao dva komada grunta za nista...em se psihicki rehabilitiras,em se zdravo naradis,em kondiciju steknes...i naravno imas i koristi u prvom redu zdrave prirodne hrane...kakvo more kakvi bakraci..puno vise s eodmorim u prirodi na gruntu nego na moru i napunim akumulatore
2015-09-08
Pa ako je rentanje posao zasto mu on nije za socijalu, penziju i stabilan min prihod?catabbath wrote:kaya wrote:A zasto ti onda radis uz rentanje?
Rentanje mu je core business a državni posao za socijalu, penziju i stabilan siguran minimalni prihod.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a ostalo vrijeme te naganjaju ko vrag griješnu dušu?vuksadinare wrote:koliko sam odredim..mogudeset minuta mogu pedeset..obicno dvadesetakvili40 wrote:idemo ispočetka:kolko tebi traje tvoja pauza?vuksadinare wrote:a sto ajoj?...vidi se da ti je grunt strani pojam..izlazavanje i przenje na suncu uz more ti je krajnji domet..vili40 wrote:ajojvuksadinare wrote:ljudi rad na gruntu oslobađa...sta god vi rekli...najbolji trening i nabijanje kondicije i stjecanej radnih navika...ja sad ne bi nikad prodao dva komada grunta za nista...em se psihicki rehabilitiras,em se zdravo naradis,em kondiciju steknes...i naravno imas i koristi u prvom redu zdrave prirodne hrane...kakvo more kakvi bakraci..puno vise s eodmorim u prirodi na gruntu nego na moru i napunim akumulatore
vili40-
2015-08-02
ne razmemvili40 wrote:a ostalo vrijeme te naganjaju ko vrag griješnu dušu?vuksadinare wrote:koliko sam odredim..mogudeset minuta mogu pedeset..obicno dvadesetakvili40 wrote:idemo ispočetka:kolko tebi traje tvoja pauza?vuksadinare wrote:a sto ajoj?...vidi se da ti je grunt strani pojam..izlazavanje i przenje na suncu uz more ti je krajnji domet..vili40 wrote:
ajoj
2015-09-08
kaya wrote:Pa ako je rentanje posao zasto mu on nije za socijalu, penziju i stabilan min prihod?
Zato jer se taj business kao i kod svih rentera, koliko je god moguće obavlja u sivoj zoni, kešu.
znaš zašto crnogorac ima stolac kraj kreveta?Da odmori kad se probudi.vuksadinare wrote:ne razmemvili40 wrote:a ostalo vrijeme te naganjaju ko vrag griješnu dušu?vuksadinare wrote:koliko sam odredim..mogudeset minuta mogu pedeset..obicno dvadesetakvili40 wrote:idemo ispočetka:kolko tebi traje tvoja pauza?vuksadinare wrote:
a sto ajoj?...vidi se da ti je grunt strani pojam..izlazavanje i przenje na suncu uz more ti je krajnji domet..
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:znaš zašto vili ima stolac kraj kreveta?Da odmori kad se probudi.vuksadinare wrote:ne razmemvili40 wrote:a ostalo vrijeme te naganjaju ko vrag griješnu dušu?vuksadinare wrote:koliko sam odredim..mogudeset minuta mogu pedeset..obicno dvadesetakvili40 wrote:
idemo ispočetka:kolko tebi traje tvoja pauza?
2015-09-08
vuče pričaš istinu i to je 100% istina da umjereni rad godi, ali kad imaš lovu na hrpi i svjestan si da si možeš priuštiti što poželišvili40 wrote:ajojvuksadinare wrote:ljudi rad na gruntu oslobađa...sta god vi rekli...najbolji trening i nabijanje kondicije i stjecanej radnih navika...ja sad ne bi nikad prodao dva komada grunta za nista...em se psihicki rehabilitiras,em se zdravo naradis,em kondiciju steknes...i naravno imas i koristi u prvom redu zdrave prirodne hrane...kakvo more kakvi bakraci..puno vise s eodmorim u prirodi na gruntu nego na moru i napunim akumulatore
kad imaš lovu možeš se odreći bilo čega u životu i bit ćeš duševno jak, ispunjen, zadovoljan, sretan
kad nemaš nešto što trebaš posebno od osnovnih životnih potreba ili želja a sve iz razloga jer nemaš novac to nam svima pada kao veliki teret, nezadovoljstvo, stres
tada i taj rad pda kao kazna, ne kao relaksacija ili ugođaj
immortal-
2014-04-16
Zato jer je rentanje dodatan prihod osim ako nemas 20 brodova ili stanova.catabbath wrote:kaya wrote:Pa ako je rentanje posao zasto mu on nije za socijalu, penziju i stabilan min prihod?
Zato jer se taj business kao i kod svih rentera, koliko je god moguće obavlja u sivoj zoni, kešu.
Zato jer Marici nije dosta iznajmiti apartman 45 dana i ne raditi ostatak godine.
Zato jer su uvijek svi radili a uz to iznajmili ponesto turisti.
Medutim danas je stvorena kultura ovoga sa slike na trosjedu.
Njemu je glavni posao iznajmiti nesto 45 dana i ostatak na trosjedu . Ne zaradi on dovoljno za cijelu godinu ali ni ne treba mu , lezi u hlacicama iz 93 i nema za cigarete a ovo si rasporedi na 365 dana za jesti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:
hoćeš reći da ti pripadaš drugoj kulturi
više ti sjediš i mlatiš praznu slamu nego oni koji iznajmljuju
poznam ih nekoliko... po cijeli dan su angažirani i puno puta se ne bave samo iznajmljivanjem
immortal-
2014-04-16
Kako god ti šta in netriba posal ti neće ni radit , ja san na zavodu al u biti san ko onaj sa kauča lik , ležin i boli me kurac. Ti kapitalisti misle da će netko radit za njih. Neće.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šta tebe boli kurac za njega kako će on i šta će on. Njemu netriba i to je to. Štaš ga ti sad maltretirat jer triba radnik. Netriba mu lova. Ima nešto i skrpit će se.kaya wrote:Zato jer je rentanje dodatan prihod osim ako nemas 20 brodova ili stanova.catabbath wrote:kaya wrote:Pa ako je rentanje posao zasto mu on nije za socijalu, penziju i stabilan min prihod?
Zato jer Marici nije dosta iznajmiti apartman 45 dana i ne raditi ostatak godine.
Zato jer su uvijek svi radili a uz to iznajmili ponesto turisti.
Njemu je glavni posao iznajmiti nesto 45 dana i ostatak na trosjedu . Ne zaradi on dovoljno za cijelu godinu ali ni ne treba mu , lezi u hlacicama iz 93 i nema za cigarete a ovo si rasporedi na 365 dana za jesti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Radno vrijeme sam (na preporuku liječnika) smanjio sa prosječnih 12 sati(uključujuć i vikende)
na 10. Ne treba mi to, naravno. Uvijek se pitam što ljudi rade kad ništa ne rade. Leže na klupi?
na 10. Ne treba mi to, naravno. Uvijek se pitam što ljudi rade kad ništa ne rade. Leže na klupi?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kaya wrote:A zasto ti onda radis uz rentanje?epikur37 wrote:Govori kao idiot, kao da rentanje nije posao, kao da preprodaja nije posao....
debil
Zato sto radim dva posla u stvari 3.
Al mi pun k, jos malo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nećeš prestati. Mislim da ćeš si s vremenom natovariti i 4.-ti.epikur37 wrote:kaya wrote:A zasto ti onda radis uz rentanje?epikur37 wrote:Govori kao idiot, kao da rentanje nije posao, kao da preprodaja nije posao....
debil
Al mi pun k, jos malo.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Nećeš prestati. Mislim da ćeš si s vremenom natovariti i 4.-ti.epikur37 wrote:kaya wrote:A zasto ti onda radis uz rentanje?epikur37 wrote:Govori kao idiot, kao da rentanje nije posao, kao da preprodaja nije posao....
debil
Al mi pun k, jos malo.
Pa ne bi me čudilo....
Super je to sad sve se vraća, počelo kapati sa sviju strana....
No od jeseni ću rasteretiti državnu blagajnu, najavio sam ovih dana šfici da idem na pola radnog vremena.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jos kad sam ja zavrsavao maturu, susretao bih likove iz osnovne skole koji su kukali kako nema posla.
ja sam posao imao i dok sam Isao u skolu (Student Service), nakon mature izabrao sam onaj koji se bolje placao...nikad nisma bio bez posla, tako da ne kuzim poantu.
ja sam posao imao i dok sam Isao u skolu (Student Service), nakon mature izabrao sam onaj koji se bolje placao...nikad nisma bio bez posla, tako da ne kuzim poantu.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Poražavajuće: Čak 600.000 ljudi ne radi nigde, niti traži posao
» ''POLOVICA HRVATA NE VJERUJE U TEORIJU EVOLUCIJE! ‘Pojedinci koji su rušili obrazovnu reformu htjeli su izbaciti Darwina iz škola’''
» Aco: Nema spavanja, niti kasnog ustajanja, ima da se radi i vikendom
» kad pustiš kriminalca da radi posao
» Na Američkom nosaču aviona 2/3 zaraženih nema simptome(niti fibru niti kašalj niti išta)
» ''POLOVICA HRVATA NE VJERUJE U TEORIJU EVOLUCIJE! ‘Pojedinci koji su rušili obrazovnu reformu htjeli su izbaciti Darwina iz škola’''
» Aco: Nema spavanja, niti kasnog ustajanja, ima da se radi i vikendom
» kad pustiš kriminalca da radi posao
» Na Američkom nosaču aviona 2/3 zaraženih nema simptome(niti fibru niti kašalj niti išta)
Page 2 of 3