Hrvatski ministar iz BiH 1999. je ubijen u centru Sarajeva. Tko ga je ubio?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvatski ministar iz BiH 1999. je ubijen u centru Sarajeva. Tko ga je ubio?
Sora wrote:Osuda Hrvata
Ne trudite se, nitko vam ništa više ne vjeruje.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Kolege iz službe, a tko drugi.
Nema Dodik tek tako svoje čuvare kad je u Sarajevu.
2016-07-22
Nitko, ali baš nitko sve ove godine prema Hrvatima nije počinio takve zločine u BiH kao HDZ. I to zajednički HDZ iz Zagreba i onaj Čovićev iz Mostara. Javno treba stalno ponavljati tu činjenicu. HDZ je najopasniji, najgenocidniji, mafijaški, kriminalni, zločinački entitet na ovim prostorima. I u ovom dijelu Europe. Radi se o čistoj mafiji pod plaštem političke organizacije. Mafiji koja se nikad nije odrekla svojih mafijaških i zločinačkih namjera. Mafiji, koja baš kao što sicilijanska kao taoce drži svoje stanovnike, već desetljećima kao taoce svojeg kriminala i zločina drži Hrvate u Bosni i Hercegovini. A Hrvati s druge strane HDZ-u u BiH nisu ništa nego obično topovsko meso njihovih mafijaških ratova, obračunavanja i ostvarivanja njihovih kriminalnih planova i strategija.
Ero
Glasnogovornik mafije
Glasnogovornik mafije
A Mortalka gramofonska ploca
Tsss
Baba bi trebala bit pametnija od kriminalca
Politickog kriminalca
Oni su opasniji od obicnih
Tsss
Baba bi trebala bit pametnija od kriminalca
Politickog kriminalca
Oni su opasniji od obicnih
Tko je sjebao Hrvate srednje Bosne ?
Miki maus
pitanje pokojnog Slobodana Langa. Stajao sam u tom trenutku pokraj Langa, kad ga je ovaj pitao: “Predsjedniče, što ćemo dalje?”, očekujući od Tuđmana daljnje upute za organiziranje humanitarne, posebno medicinske i pomoći u hrani Hrvatima Srednje Bosne. Tuđman se okrenuo, pogledao prema ljudima i crkvi u Novoj Biloj, pokazao nam rukom i kratko rekao: “Doktore, sve će ovo biti iseljeno za šest mjeseci. Prazno! Takav je dogovor”, okrenuo se i otišao helikopterom na sigurno, okrenuvši svoje zločinačko dupe srednjebosanskim Hrvatima zauvijek. Kako tada, tako i sad, HDZ ih drži kao taoce njihove n
Miki maus
pitanje pokojnog Slobodana Langa. Stajao sam u tom trenutku pokraj Langa, kad ga je ovaj pitao: “Predsjedniče, što ćemo dalje?”, očekujući od Tuđmana daljnje upute za organiziranje humanitarne, posebno medicinske i pomoći u hrani Hrvatima Srednje Bosne. Tuđman se okrenuo, pogledao prema ljudima i crkvi u Novoj Biloj, pokazao nam rukom i kratko rekao: “Doktore, sve će ovo biti iseljeno za šest mjeseci. Prazno! Takav je dogovor”, okrenuo se i otišao helikopterom na sigurno, okrenuvši svoje zločinačko dupe srednjebosanskim Hrvatima zauvijek. Kako tada, tako i sad, HDZ ih drži kao taoce njihove n
A sto je bila HZHB .
I zasto je i danas vazna hdzeju ?
Zbog Matanovih dvora ..
stabilizacije u regiji, HDZ nikad nije odustao od svojih planova za susjednu državu. Prvi je, dakako, u ratu započeti projekt zločinačke tzv. “hrvatske republike Herceg-Bosne”. Iako je tada predstavljen kao projekt očuvanja nekakvih “strateških nacionalnih interesa” Hrvata u BiH, radilo se zapravo o pozicioniranju strateških kriminalnih, mafijaških, zločinačkih, financijskih, krijumčarskih, tajkunskih, naftaških, poslovnih i financijskih interesa HDZ-ove političke elite, podjednako one u BiH, kao i one u Hrvatskoj. Radi se, naime, da ne bude nimalo zabune o jednoj te istoj zločinačkoj organizaciji. Niti u jednom trnutku projekt “Herceg-Bosne” nije bio projekt onoga što danas HDZ želi prikazati kao projekt nekakvog “trećeg entiteta”. Radilo se isključivo o kriminalnom entitetu, političko-korupcionaško-mafijaškoj organizacijskoj hijerarhiji, koja je ratnom HDZ-u služila kao otvoreno mafijaško krilo za međunarodni šverc narkotika, organizirano krijumčarenje nafte i naftnih derivata, međunarodni šverc visoko tarifnih roba poput ulja, duhana, kave i sličnih švercerski profitabilnih proizvoda, međunarodni šverc ljudi, krijumčarenje oružja, međunarodni šverc opasnih otpada i opasnih nuklearnih materijala, te operacije međunarodnog pranja novca izvlačenog iz raznih javnih i tajnih izvora. Danas postoji više tisuća dokumenata,
I zasto je i danas vazna hdzeju ?
Zbog Matanovih dvora ..
stabilizacije u regiji, HDZ nikad nije odustao od svojih planova za susjednu državu. Prvi je, dakako, u ratu započeti projekt zločinačke tzv. “hrvatske republike Herceg-Bosne”. Iako je tada predstavljen kao projekt očuvanja nekakvih “strateških nacionalnih interesa” Hrvata u BiH, radilo se zapravo o pozicioniranju strateških kriminalnih, mafijaških, zločinačkih, financijskih, krijumčarskih, tajkunskih, naftaških, poslovnih i financijskih interesa HDZ-ove političke elite, podjednako one u BiH, kao i one u Hrvatskoj. Radi se, naime, da ne bude nimalo zabune o jednoj te istoj zločinačkoj organizaciji. Niti u jednom trnutku projekt “Herceg-Bosne” nije bio projekt onoga što danas HDZ želi prikazati kao projekt nekakvog “trećeg entiteta”. Radilo se isključivo o kriminalnom entitetu, političko-korupcionaško-mafijaškoj organizacijskoj hijerarhiji, koja je ratnom HDZ-u služila kao otvoreno mafijaško krilo za međunarodni šverc narkotika, organizirano krijumčarenje nafte i naftnih derivata, međunarodni šverc visoko tarifnih roba poput ulja, duhana, kave i sličnih švercerski profitabilnih proizvoda, međunarodni šverc ljudi, krijumčarenje oružja, međunarodni šverc opasnih otpada i opasnih nuklearnih materijala, te operacije međunarodnog pranja novca izvlačenog iz raznih javnih i tajnih izvora. Danas postoji više tisuća dokumenata,
V
Vauu
Nafta
Narkotici
Oruzje
Pranje novca
Jebes duvan .. to se mora kopati
Vauu
Nafta
Narkotici
Oruzje
Pranje novca
Jebes duvan .. to se mora kopati
Ha ERO .
Muslimsni ..Bogtehrbo
Sta se radi l vidis ti to?
Muslimsni ..Bogtehrbo
Ratni profiteri , Ah
Pa kog to jos zanima
Tu su, da ne zaboravimo, i doslovno milijarde naftnih krijumčarskih interesa, koje su završavale kod HDZ-ove mafije od ratnih devedesetih godina do danas. Međunarodno krijumčarenje nafte i naftnih derivata u i preko Bosne i Hercegovine, cijelo je vrijeme gotovo suvereno pod kontrolom političkog Zagreba, točnije samog vrha i središnjice HDZ-a, koja je najveće ratnoprofiterske prihode ostvarivala upravo ovim krvavim prihodima. Nedavno mi je, tako, pred kamerom u intervjuu bivši predsjednik Republike Srpske izjavio kako je “šef logistike Ministarstva obrane Hrvatske general Ivan Čermak bio ekskuzlivni dobavljač nafte i naftnih derivata za ratnu Republiku Srpsku i ratni SDS”. A kao dokaz u pr
Pa kog to jos zanima
Tu su, da ne zaboravimo, i doslovno milijarde naftnih krijumčarskih interesa, koje su završavale kod HDZ-ove mafije od ratnih devedesetih godina do danas. Međunarodno krijumčarenje nafte i naftnih derivata u i preko Bosne i Hercegovine, cijelo je vrijeme gotovo suvereno pod kontrolom političkog Zagreba, točnije samog vrha i središnjice HDZ-a, koja je najveće ratnoprofiterske prihode ostvarivala upravo ovim krvavim prihodima. Nedavno mi je, tako, pred kamerom u intervjuu bivši predsjednik Republike Srpske izjavio kako je “šef logistike Ministarstva obrane Hrvatske general Ivan Čermak bio ekskuzlivni dobavljač nafte i naftnih derivata za ratnu Republiku Srpsku i ratni SDS”. A kao dokaz u pr
Jbt
Jel to cermak novi ksndidat za počasnog doktora
Nu ,
U banja luci bit ce
Jel to cermak novi ksndidat za počasnog doktora
Nu ,
U banja luci bit ce
Vide oni koji trebaju vidjeti. Danas više nego ikad.Sora wrote:Ha ERO .
Muslimsni ..Bogtehrbo
To nisu oni muslimani koje sam ja poznavao.
Oni su birali Komšića, valjda znaju šta rade.
I ne možeš ubiti ministra u centru Sarajeva
i poslije muljati s papirima, da se stvar prikrije.
"Ne zna se" ni tko je ubio generala Šantića, naravno.
Sve se znalo i zna, komšinice.
Last edited by Eroo on 29/3/2019, 19:54; edited 1 time in total
2016-07-22
A Mamic u Zagrebu
E ako mamic ne bude počasni doktor za koju godinu
Onda sam ja Kleopatra
I zavrijedio je
Moli se u Međugorju .
Bogat je.
Poštenjačina kakve nema nigdje
Ni tu. Među erama
Onda sam ja Kleopatra
I zavrijedio je
Moli se u Međugorju .
Bogat je.
Ni tu. Među erama
Znas staEroo wrote:Vide oni koji trebaju vidjeti. Danas više nego ikad.Sora wrote:Ha ERO .
Muslimsni ..Bogtehrbo
A koju pizde materunu se ti stalno mjesas u Bosnu
Pa ti ljudi tamo da su pametni tebi bi začepilo gubac
Kaj ti imas s njima
Nismo Jugosksvija
I ti seres ko tuljan non stop i pises pamflete i pizdarije
Koje ne trebaju nikome
Ponajmanje jadnoj Bosni
Suti vise i odjebi s tim čačkanjem mecke
Vidis da vučeš me za jezik
Ti si, vidim, odlično informirana, zato vjerujem i da znaš tko je ubio ministra Leutara i generala Šantića.Sora wrote:A Mamic u Zagrebu
Onda sam ja Kleopatra
I zavrijedio je
Moli se u Međugorju .
Bogat je.
Ni tu. Među erama
2016-07-22
Ja se miješam samo u HZHB, ostalo me ne zanima.Sora wrote:Znas staEroo wrote:Vide oni koji trebaju vidjeti. Danas više nego ikad.Sora wrote:Ha ERO .
Muslimsni ..Bogtehrbo
A koju pizde materunu se ti stalno mjesas u Bosnu
2016-07-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U centru Sarajeva zapaljena pravoslavna crkva
» Predstava - 'Amlet u Kladuši donjoj- se nastavlja po šumama i gorama
» U centru Zenice usred bijela dana ubijen migrant
» Zastupnica SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Samra Ćosović-Hajdarević podnijela je inicijativu da se Radićeva ulica u centru Sarajeva preimenuje u ulicu Paddyja Ashdowna.
» Heroji Sarajeva: "Hrvatski" novinari kritikovali emisiju na HRT-u u kojoj je gostovao Komšić
» Predstava - 'Amlet u Kladuši donjoj- se nastavlja po šumama i gorama
» U centru Zenice usred bijela dana ubijen migrant
» Zastupnica SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Samra Ćosović-Hajdarević podnijela je inicijativu da se Radićeva ulica u centru Sarajeva preimenuje u ulicu Paddyja Ashdowna.
» Heroji Sarajeva: "Hrvatski" novinari kritikovali emisiju na HRT-u u kojoj je gostovao Komšić
Page 3 of 3