Ponovo: Doga izgrizla lice mladića!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ponovo: Doga izgrizla lice mladića!
a gdje si to pročitao, podijeli sa nama da ne budemo neupućeni ? naime piše ovo - Okolnosti napada još nisu poznate, a dječak je pušten iz bolnice s lakšim ozljedama.pismejker wrote:ufffff..laknulo nam je..Nije mu odvalio pola celjusti i strgao pola mesa sa lica..imat ce samo 20tak savova,razbacano po licu,nish se nece niti vidjeti,..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
da,lako je tebi govoriti da li su nekom ozljede LICA lakse ili teze...to osjeti onaj koji to nosi na sVOM LICU..kaya wrote:a gdje si to pročitao, podijeli sa nama da ne budemo neupućeni ? naime piše ovo - Okolnosti napada još nisu poznate, a dječak je pušten iz bolnice s lakšim ozljedama.pismejker wrote:ufffff..laknulo nam je..Nije mu odvalio pola celjusti i strgao pola mesa sa lica..imat ce samo 20tak savova,razbacano po licu,nish se nece niti vidjeti,..
njega treba pitati..ti procitala lakse ozljede lica i odmah rekla nije ga ugrizao...a sto je napravio?..
inace teze ozljede lica podrazumjevaju da lik mora ostati na infuziji i rekonstrukciji lica-valjda...
ako moze hodati i otici,ne znaci da mu ovaj skot nije unakazio facu..
no cekat cemo slike..pa vidimo..
Guest- Guest
u redu, znači izmislio si.pismejker wrote:kaya wrote:a gdje si to pročitaopismejker wrote:imat ce samo 20tak savova,razbacano po licu
- da,lako je tebi govoriti
- to osjeti onaj koji to nosi
- njega treba pitati
- no cekat cemo slike
- pa vidimo..
tako sam si nekako i mislila.
2015-08-15
crvenkasti wrote:Možda su se uobičajeno mazili, pa se psu omaklo ...
ajme divno.....
:D :D
hebalo nanu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a prije toga pas liza wc školjku, šupak drugog pasa ili zabio njušku u govno od drugog pasa.. ahaha
Svi psi ližu sebi jajca, to im je svakodnevna higijenska obveza.
crvenkasti-
2014-04-17
Jedino ti izmisljas PRESUDJUJUCI da ga pas nije ugrizao,uostalom to si ti jasno napisala..kaya wrote:u redu, znači izmislio si.pismejker wrote:kaya wrote:a gdje si to pročitaopismejker wrote:imat ce samo 20tak savova,razbacano po licu
- njega treba pitati
- no cekat cemo slike
- pa vidimo..
REKLA SI lakše ozljede referirajuci se na naslov u novinama..
POTOM sam ja rekao otkudti znas da su lakese,samo po novinskom naslovu?Jer je to procijenio tamo neki fićfirić,neka je i doktor..??
E tome koji je napisao lakse,a i tebi,bi peso trebao tako NEUGRISTI facu,p'a da vidimo kako bi onda tu ozljedu nazvali..
Guest- Guest
pa fino sve piše gore, vidi se tko izmišlja. ja citiram članak gdje piše lakše ozljede a ti kažeš da ima 20 šavova, na pitanje od kuda ti to kažeš - da lako je tebi, treba pitati, vidjeti ćemo i čekamo. znači izmislio si. prosto ko pasulj.pismejker wrote:Jedino ti izmisljaskaya wrote:u redu, znači izmislio si.pismejker wrote:kaya wrote:a gdje si to pročitaopismejker wrote:imat ce samo 20tak savova,razbacano po licu
- njega treba pitati
- no cekat cemo slike
- pa vidimo..
2015-08-15
AssadNaPodmornici wrote:a prije toga pas liza wc školjku, šupak drugog pasa ili zabio njušku u govno od drugog pasa.. ahaha
Dog saliva is antibacterial. “Dog saliva does contain chemicals that are antibacterial and it’s very unlikely that saliva by itself would be a direct cause of infection,” says Harvey.
https://www.petmd.com/dog/general-health/dog-saliva-5-fast-facts-you-should-know
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:a prije toga pas liza wc školjku, šupak drugog pasa ili zabio njušku u govno od drugog pasa.. ahaha
Dog saliva is antibacterial. “Dog saliva does contain chemicals that are antibacterial and it’s very unlikely that saliva by itself would be a direct cause of infection,” says Harvey.
https://www.petmd.com/dog/general-health/dog-saliva-5-fast-facts-you-should-know
It's been said that dog mouths are cleaner than human mouths. This is not true.
There are hundreds of species of bacteria in dogs' mouths and only about 16% of those overlap with humans.
Saliva from dogs can even cause gingivitis and periodontal disease! P. Gulae is very rare in humans, but common in dogs — 16% of dog owners were shown to have it!
"Both human and dog saliva have anti-bacterial properties. They’re basic, but play a part in wound licking. That doesn’t mean you should let your pet lick your wound though!"
Letting a dog lick your wound can lead to you getting [url=http://www.sw.org/HealthLibrary?page=Pasteurella Multocida Infection]Pasteurella[/url]. It can be treated with antibiotics, but it can also help pave the way for more serious infections.
https://www.buzzfeed.com/scottedward/when-a-dog-licks-your-face
crvenkasti-
2014-04-17
Pa recimo procjenio sam,s obzirom da je meni laksa ozljeda na jednom mjestu glavudže donijella 9 savova...kaya wrote:pa fino sve piše gore, vidi se tko izmišlja. ja citiram članak gdje piše lakše ozljede a ti kažeš da ima 20 šavova, na pitanje od kuda ti to kažeš - da lako je tebi, treba pitati, vidjeti ćemo i čekamo. znači izmislio si. prosto ko pasulj.pismejker wrote:Jedino ti izmisljaskaya wrote:u redu, znači izmislio si.pismejker wrote:kaya wrote:
a gdje si to pročitao
- njega treba pitati
- no cekat cemo slike
- pa vidimo..
Peso ima trgace(tako se zovu zubi oni strašni) i gori i doli..jel..e sad,ako nije stisnuo svom snagom i otkinuo pola face,decku,dovoljno je bilo da samo trgne glavu natrag i sa svakim od 4 deraca,napravi rezod dva centa,to znaci,po rezu 5 savova..kujis sada sto zelim reci..
Kakogod,i ako je samo ostavio pin-point ,znaci tockaste ugrize,to znaci bar dva sava po jednom oziljku,to znaci,da ako like ne iskesira jedno stojaznam ojrova za kvalitetnog plasticara,njemu ce ti ugrizi nabiti takve komplekse,da je to cudo jedno..15 godina,tek poceo gonjati cure,a vid sad,oziljci po faci...
O vama curma da ne pricam..iskoci vam jedan pikerle na licu i malo zacrveni,odmah panika,vacapanje sa frendicama,kako vam je lice "grozno"...
Guest- Guest
crvenkasti wrote:
Pas po difoltu nosi u sebi(dakle zdrav pas) oko 20tak vrsta parazita..nisu svi ljudi uki pa da znaju za neke cinjenice,koje im mogu ugroziti zdravlje..
Pas lize šupak primjer i joojca svoja bogomdana,iz supka prenosi,ako ima pantljicaru,njena jajca po po svojim vanjski dijelovima gdje se najvise lize..joojca,donji dio ledja i gdje sve ne..
dojde ova cura i zazvali pesonju svog......IIIICK..!!!
no on je tako meden pa mu ne moze odoliti....ai majketi...I Kozojebi imaju dovoljno pameti pa da znaju da je peso prljava zivina..mosh ti nju kupati da mirise...nema to veze..jedno lizanje supka i joojca i tisce jaja pantljicare i ostalih nametnika je evo spremno da ih cure polizu..
Guest- Guest
pismejker wrote:Pa recimo procjenio sam,s obzirom da je meni laksa ozljeda na jednom mjestu glavudže donijella 9 savova...kaya wrote:pa fino sve piše gore, vidi se tko izmišlja. ja citiram članak gdje piše lakše ozljede a ti kažeš da ima 20 šavova, na pitanje od kuda ti to kažeš - da lako je tebi, treba pitati, vidjeti ćemo i čekamo. znači izmislio si. prosto ko pasulj.pismejker wrote:Jedino ti izmisljaskaya wrote:u redu, znači izmislio si.pismejker wrote:
- njega treba pitati
- no cekat cemo slike
- pa vidimo..
Peso ima trgace(tako se zovu zubi oni strašni) i gori i doli..jel..e sad,ako nije stisnuo svom snagom i otkinuo pola face,decku,dovoljno je bilo da samo trgne glavu natrag i sa svakim od 4 deraca,napravi rezod dva centa,to znaci,po rezu 5 savova..kujis sada sto zelim reci..
Kakogod,i ako je samo ostavio pin-point ,znaci tockaste ugrize,to znaci bar dva sava po jednom oziljku,to znaci,da ako like ne iskesira jedno stojaznam ojrova za kvalitetnog plasticara,njemu ce ti ugrizi nabiti takve komplekse,da je to cudo jedno..15 godina,tek poceo gonjati cure,a vid sad,oziljci po faci...
O vama curma da ne pricam..izdrka vam malo sperme na lice i malo zacrveni,odmah panika,vacapanje sa frendicama,kako vam je lice "grozno"...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I da,dao Bog da mu zubi nisu strgali nerve u licu,jer bi mogao "nositi" nakošenu facu do kraja zivota..
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pismejker wrote:Pa recimo procjenio sam,s obzirom da je meni laksa ozljeda na jednom mjestu glavudže donijella 9 savova...kaya wrote:pa fino sve piše gore, vidi se tko izmišlja. ja citiram članak gdje piše lakše ozljede a ti kažeš da ima 20 šavova, na pitanje od kuda ti to kažeš - da lako je tebi, treba pitati, vidjeti ćemo i čekamo. znači izmislio si. prosto ko pasulj.pismejker wrote:Jedino ti izmisljaskaya wrote:
u redu, znači izmislio si.
O vama curma da ne pricam..izdrka vam malo sperme na lice i malo zacrveni,odmah panika,vacapanje sa frendicama,kako vam je lice "grozno"...
Fuk,ne pravi pometnju..ja budem morao se skrivati pod stolicom od ljute Kaye,kada dojde i vidi tvoj uradak..
Guest- Guest
Kaj se bunis to je ionak tvoj rjecnik..ni's novopismejker wrote:vuksadinare wrote:pismejker wrote:Pa recimo procjenio sam, s obzirom da je meni laksa ozljeda na jednom mjestu glavudže donijella 9 savova ...kaya wrote:pa fino sve piše gore, vidi se tko izmišlja. ja citiram članak gdje piše lakše o tome što ti kaže da ima 20 šavova, na pitanje od kuda ti da kaže - da lako je tebi, treba pitati, vidjeti ćemo i čekamo. znači izmislio si. prosto ko pasulj.pismejker wrote:
Jedino ti izmisljas
Peso ima trgace (tako se zovu zubi oni strašni) i gori i doli..el..e sad, ako nije stisnuo svom snagom i otkinuo pola lice, decku, dovoljno je bilo samo da samo trgne glavu natrag i sa svakim od 4 deraca, napravi rezod dva centa, da znaci, po rezu 5 savova..kujis sada sto zelim reci ..
Kakogod, i ako je samo ostavio pin-point, znaci tockaste ugrize, znaci bar dva sava po jednom oziljku, znaci, da ako poput ne iskesira jedno stojaznam ojrova za kvalitetno plasticara, njemu ce ti ugrizi nabiti takve komplekse, da je to cudo jedno..15 godina, tek poceo gonjati lijek, a vid sad, oziljci po faci ...
O vama curma da ne pricam .. izdrka vam malo sperme na lice i malo zacrveni, odmah panika, vacapanje sa frendicama, kako vam je uši "grozno" ...
Fuk, ne pravi pometnju..ja budem morao se skrivati pod stolicom od ljute Kaye, kada dojde i vidi tvoj uradak ..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
et sad...oblaja me na PASJA kola...vuksadinare wrote:Kaj se bunis to je ionak tvoj rjecnik..ni's novopismejker wrote:vuksadinare wrote:pismejker wrote:Pa recimo procjenio sam, s obzirom da je meni laksa ozljeda na jednom mjestu glavudže donijella 9 savova ...kaya wrote:
pa fino sve piše gore, vidi se tko izmišlja. ja citiram članak gdje piše lakše o tome što ti kaže da ima 20 šavova, na pitanje od kuda ti da kaže - da lako je tebi, treba pitati, vidjeti ćemo i čekamo. znači izmislio si. prosto ko pasulj.
Peso ima trgace (tako se zovu zubi oni strašni) i gori i doli..el..e sad, ako nije stisnuo svom snagom i otkinuo pola lice, decku, dovoljno je bilo samo da samo trgne glavu natrag i sa svakim od 4 deraca, napravi rezod dva centa, da znaci, po rezu 5 savova..kujis sada sto zelim reci ..
Kakogod, i ako je samo ostavio pin-point, znaci tockaste ugrize, znaci bar dva sava po jednom oziljku, znaci, da ako poput ne iskesira jedno stojaznam ojrova za kvalitetno plasticara, njemu ce ti ugrizi nabiti takve komplekse, da je to cudo jedno..15 godina, tek poceo gonjati lijek, a vid sad, oziljci po faci ...
O vama curma da ne pricam .. izdrka vam malo sperme na lice i malo zacrveni, odmah panika, vacapanje sa frendicama, kako vam je uši "grozno" ...
Fuk, ne pravi pometnju..ja budem morao se skrivati pod stolicom od ljute Kaye, kada dojde i vidi tvoj uradak ..
Guest- Guest
https://pets.webmd.com/diseases-you-can-get-from-your-pets#1
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:a prije toga pas liza wc školjku, šupak drugog pasa ili zabio njušku u govno od drugog pasa.. ahaha
https://www.petmd.com/dog/general-health/dog-saliva-5-fast-facts-you-should-knowIt's been said that dog mouths are cleaner than human mouths. This is not true.
There are hundreds of species of bacteria in dogs' mouths and only about 16% of those overlap with humans.
Saliva from dogs can even cause gingivitis and periodontal disease! P. Gulae is very rare in humans, but common in dogs — 16% of dog owners were shown to have it!
"Both human and dog saliva have anti-bacterial properties. They’re basic, but play a part in wound licking. That doesn’t mean you should let your pet lick your wound though!"
Letting a dog lick your wound can lead to you getting [url=http://www.sw.org/HealthLibrary?page=Pasteurella Multocida Infection]Pasteurella[/url]. It can be treated with antibiotics, but it can also help pave the way for more serious infections.
https://www.buzzfeed.com/scottedward/when-a-dog-licks-your-face
Is Dog Saliva Clean?
There is no doubt that dog saliva is dirty.
After all, dogs raid garbage from the trash can, lick butts, and eat or chew disgusting things.
They also have a broad mixture of more than 600 types of bacteria.
But probably why people say a dog’s mouth is cleaner than ours is because much of the bacteria found in dog saliva is not zoonotic, so you cannot get infected by your pooch licking you.
https://www.thelabradorsite.com/dog-saliva/
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kvasina im izgrizla mozak do kraja!Srpski mediji bune se zasto je dinamov sal na Teslinom spomeniku u - Zagrebu
» lice srbijanstva
» sapuni za lice
» London: islamski multikulturalizam kiselinom otopio ženi lice, i oči
» Marin Le pen pogođena jajetom u lice
» lice srbijanstva
» sapuni za lice
» London: islamski multikulturalizam kiselinom otopio ženi lice, i oči
» Marin Le pen pogođena jajetom u lice
Page 3 of 4