ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 18 Empty Re: Denkverbot

Post by aben 31/3/2019, 22:15

betty.boop wrote:
aben wrote:
betty.boop wrote:
aben wrote:
betty.boop wrote:jesam ja to dobro procitala da se aben i gnjec natezu ko je koga pobijedio ? :^0

ma nemo pobjednika, jer nemo rasprave. cela stvor je zapravo nastojanje da me diskvalificiro.
store prokušane metode, samo se minjo predmet; kulak, kontrarevolucionar, homofob, mizoginig i evo naposlijetku, nekako se vata i ov novi kriterij- socijopat.

ljevičar nika nisu sudjelovali u diskursima, nika.

ovaaaj, meni je samo smijesno da se ovdje netko "natjece" ili "pobjedjuje" ... ili koristi sema "moj tata je jaci od tvog tate" lol!

cure :x

ni to u fokusu, to je samo metoda s kime identificiro nepoželjan element, diskvalifikacija je u fokusu.

naprimjer,
ako ljevičaru suprotstaviš mišljenje, unda pokušavaš pobjediti pod svaku cijenu, ergo socijopat i stobom se ne raspravlja.
ako pokušaš pomoći, unda patroniziroš, pa si socijopat, i istobun se ne raspravlja,

genijalno:)

ej, uopce mi te se ne da citat, nemoj se ljutit :D

ono je bio samo usputni komentar, ne morate se pravdat, ni objasnjavat, ni blablazirat

pusa :*

ne ljutin se,
nis jo to napiso tebi, nego sun samo iskoristi još jenu priliku za pljunuti na lijevu misao:)

aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by betty.boop 31/3/2019, 22:15

Rabarbara wrote:
betty.boop wrote:

ovaaaj, meni je samo smijesno da se ovdje netko "natjece" ili "pobjedjuje" ... ili koristi sema "moj tata je jaci od tvog tate" lol!

Otišlo je tako daleko da se počelo pričati i čija mama je jača i vrijednija za opsovati...  jocolor
BB  :x

slatko :D
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by night sky 31/3/2019, 22:22

Rabarbara wrote:
violator wrote:Nego, mene zanima jedna druga stvar danas... Nedavno su u jednoj slatkoj crkvici pokazali artisticko nadahnuce pa izveli performans s krizem i lutkicama.. Na stranu sto se nikada ne upitaju javno sto se desava s dusama abortiranih bebica casnih sestara po njihovim zupnim dvorovima, ali bas me nesto danas misli vracaju na Crkvu  i popove i to koliko ih je uopce uplatilo koju kunu za Milu.
Abortus nije ubojstvo ako zatrudniš s onim tko dijeli oprost grijeha. :bless 

Problem je ženi kojoj dijete napravi netko tko nema te ovlasti. E onda je to ubojstvo. 

Na ovo drugo svi znamo odgovor. Besmisleno je uopće očekivati takvo što.

??

osobni stav ili sarkasticna konstatacija?

jedina osoba koja donoso odluku je zena....nikakva crkva,svjetovni zakoni nemaju to pravo a posebno ne nazivati ubojstvom....

.....tko ne shvaca da je sam zivot svojevrsna klopka , taj zivi u fantaziji......idi i bori se ili suti i ne osuduj......
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2019, 22:24

night sky wrote:
Rabarbara wrote:
violator wrote:Nego, mene zanima jedna druga stvar danas... Nedavno su u jednoj slatkoj crkvici pokazali artisticko nadahnuce pa izveli performans s krizem i lutkicama.. Na stranu sto se nikada ne upitaju javno sto se desava s dusama abortiranih bebica casnih sestara po njihovim zupnim dvorovima, ali bas me nesto danas misli vracaju na Crkvu  i popove i to koliko ih je uopce uplatilo koju kunu za Milu.
Abortus nije ubojstvo ako zatrudniš s onim tko dijeli oprost grijeha. :bless 

Problem je ženi kojoj dijete napravi netko tko nema te ovlasti. E onda je to ubojstvo. 

Na ovo drugo svi znamo odgovor. Besmisleno je uopće očekivati takvo što.

??

osobni stav ili sarkasticna konstatacija?

jedina osoba koja donoso odluku je zena....nikakva crkva,svjetovni zakoni nemaju to pravo a posebno ne nazivati ubojstvom....

.....tko ne shvaca da je sam zivot svojevrsna klopka , taj zivi u fantaziji......idi i bori se ili suti i ne osuduj......
Žestok sarkazam. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by night sky 31/3/2019, 22:35

Gnječ wrote:
violator wrote:Denkverbot - Page 18 56162310

bogami, ovu bolnicu u USA koju su izabrali je besramno skupa treba ju bombardirati i totalno demolirati. kako im nije neugodno naplaćivati ljekove po tako astronomsko vulgarno skupim cijenama?????

azitromicin hrvatski sumamed naplaćuju 62.72 us dolara po tableti od 250mg a  1 (jednu) tabletu sumameda od 600mg naplaćuju  105.22$ !!! pa ja ih zakoljem za tu cifru.

evo cijenik i popis ljekova u excel formatu:

https://media.chop.edu/data/files/drug-charges.xlsx

https://media.chop.edu/data/files/chargemaster-exported-12212018.xlsx

Children's Hospital of Philadelphia (CHOP)

Understanding Hospital Charges

https://www.chop.edu/centers-programs/billing-and-insurance/understanding-hospital-charges

bolestan zivot ima cijenu..... mala mila vrijedi 3 milijuna dolara..........mora da su se roditelji osjecali fantasticno,toliko valjda u cijelom zivotu postenim radom ne bi zaradili da kupe zdravlje svom djetdtu.

nisam cula da se koji politicar isprsio,ministrica zalac nap.prodala onaj mercedes,jedino bandic ali to nije bilo tesko kad su u pitanju tudi novci....nije ih on zaradio.
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by aben 31/3/2019, 22:40

možda daju anonimno?
kad bi dovali javno, rekla bi in da skupljaju jeftine punte.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by night sky 31/3/2019, 22:43

Rabarbara wrote:

Svi smo gospodari svog tijela. S njim raspolažemo po lastitoj volji i nahođenju osim... osim s maternicom.
Ona je vlasništvo društva i društvo može zahtijevati da u njoj raste dijete silovatelja, bez obzira što vlasnica o tome 

sad mi je sve jasno.....nemoras odgovarati na pitanje iz prethodnog posts.
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by night sky 31/3/2019, 22:45

betty.boop wrote:jesam ja to dobro procitala da se aben i gnjec natezu ko je koga pobijedio ? :^0

vidis sta dosada od covjeka cini...... :D
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by night sky 31/3/2019, 22:48

aben wrote:
night sky wrote:
aben wrote:
mativka wrote:Kakav je stav vezan uz doniranje organa?

ok, ali ipak radije prodaja.

ciji mi se da kid tebe sve ima cijenu.....na prodaju je ili se kupiti moze.... i ljubav kontam isto....

nego, kad cemo cut nesto iz zbirke intimnih misli.... nije te valjda sram!?....

ko mene? ni u kojen slučaju. jo ne bi nika ni prodo ni kupi biločigov organ. ali, nis tema jo, nego trgovina organima. jel moreš napisati koje su loše strone trgovine organa?

a moreš li napisati koje su dobre? :stare1

a mozes ti napisat ,prepidat,iskopirat koji svoj intimni utadak, pjesmu,pjesmuljak.....?
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2019, 22:49

night sky wrote:
Gnječ wrote:a evo lijepo sve piše:

[*]In a toxic environment we have no chance of defeating a psychopath. The toxic people around him will willingly let themselves be manipulated by the psychopath. In a healthy environment where there is a sufficient percentage of people with integrity we have a sporting chance.

-----

a ovaj forum JE toxic environment. tako da su moje šanse ravne nuli. zato postoji i RL gdje mogu stvari istjerati do kraja.

[*]

previse se zivciras zbog jedne jedine osobe, moras biti iznad toga jer puno vatre sve odnese......

uopće se ne živciram i sve ovo nema veze samo sa jednom osobom (abenom) njega sam uzeo kao uzorak specimen na kome se može učiti i pokazati dokazati koliko su sociopati psihopati opako opasni za cjelokupno društvo jer se infiltriraju u sve centre moći, međutim u hrvatskoj nekako nikako da se te beštije nazove pravim imenom nego nekim totalno krivim imenicama. ali zanimljivo je to da sam se i zapitao zašto je to tako. zato jer ima u hr enormno puno psihopata i svi štite jedan drugoga pa čak i ja a ne samo ja nego i ljudi od zanata često padnu u klopku da pričaju o psihopatama sa psihopatama koji su vrlo sofisticirano kamuflirani. tu ne mislim na tebe samo odgovaram na tvoj post. tako da je borba protiv psihopata mučna i teška ali barem znam s kakvim ljudskim nakazama imam posla. to što vam državu vode full blown psihopate zato je sve tako otišlo u totalni kurac ali koga to briga? nikoga mene jedino jer znam da su psihopate i oni znaju da znam. a vas mogu oni veslati do sudnjeg dana na zilion načina i nemožete se boriti protiv njih jer zapravo niti neznate protiv čega se borite. to ti je ukratko sažetak takozvane RH od '90 pa do danas.

ima li u rh prevedeno stručnih knjiga o psihopatama? nema. pitao sam jednog psihijatra i nije mi htio dati odgovor dok nisam skužio da je i on sociopat i odmah me stavio na crnu listu za odstrel.

ali dobro, betty boop se smije. lako je bit general nakon bitke gdje je bila dok se vodila bitka? na štekatu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 31/3/2019, 22:50

night sky wrote:
aben wrote:
night sky wrote:
aben wrote:
mativka wrote:Kakav je stav vezan uz doniranje organa?

ciji mi se da kid tebe sve ima cijenu.....na prodaju je ili se kupiti moze.... i ljubav kontam isto....

ko mene? ni u kojen slučaju. jo ne bi nika ni prodo ni kupi biločigov organ. ali, nis tema jo, nego trgovina organima. jel moreš napisati koje su loše strone trgovine organa?

a mozes ti napisat ,prepidat,iskopirat koji svoj intimni utadak, pjesmu,pjesmuljak.....?

mogu

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2019, 22:57

Rabarbara wrote:
aben wrote:
Rabarbara wrote:
violator wrote:

Aha, onda se, fuj, pik, ne vazi. :D

Nego, hajdemo mi o kupoprodaji organima jer ova je tema ocito nekome zasmetala.
Da fuj se onda ne važi. 

Može, organi su super tema.

Slažem se da svatko može prodavati svoje organe kako mu volja, ali se ne slažem da prodaje tuđe organe. 

Svi smo gospodari svog tijela. S njim raspolažemo po lastitoj volji i nahođenju osim... osim s maternicom.
Ona je vlasništvo društva i društvo može zahtijevati da u njoj raste dijete silovatelja, bez obzira što vlasnica o tome misli.

Dakle svi organi mogu i smiju biti na raspordaji, ali maternica NE MOŽE. I točka. :)
jel ti ne razumiš ča si napisala, ili te ni briga za unutarnju nekonzistenciju?
Ja razumim što sam napisala, a razumjet će i Violator. 

Post nije upućen tebi pa mi se ne da objašnjavati ti što je bila poanta. 

Aj tamo pitaj Gnječa što je govorio o silovanju dječaka. Vjerojatno je to govorio dok sam ja pisala o tome kako je Hitler bio u pravu s Židovima. 

Koja si ti bezočna mutikaša.

evo o tome sam prije napisao post.

opet psihopate zovete krivim imenima. mutikaša???? pa to je samo jedna od osobina sociopate a ima ih na dve stranice gusto natipkanog teksta pun brod toga. pa kaži već jednom tom kurbinom sinu abenu da je sociopata. zar je to tako teško????
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2019, 22:59

betty.boop wrote:
Rabarbara wrote:
betty.boop wrote:

Otišlo je tako daleko da se počelo pričati i čija mama je jača i vrijednija za opsovati...  jocolor

molim tražim ispravak krivog navoda:

to je bila korespondencija sa mutikašom perverznjakom sa ViP-a pismejkerom a ne sa abenom. barem ako pasivno pratite pratite kako treba.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 31/3/2019, 23:01

Gnječ wrote:
betty.boop wrote:
Rabarbara wrote:
betty.boop wrote:

to je bila korespondencija sa mutikašom perverznjakom sa ViP-a pismejkerom a ne sa abenom. barem ako pasivno pratite pratite kako treba.

možda namjerno krivo govori...možda je i ona psihopat

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2019, 23:05

night sky wrote:
Gnječ wrote:
violator wrote:Denkverbot - Page 18 56162310

bogami, ovu bolnicu u USA koju su izabrali je besramno skupa treba ju bombardirati i totalno demolirati. kako im nije neugodno naplaćivati ljekove po tako astronomsko vulgarno skupim cijenama?????

azitromicin hrvatski sumamed naplaćuju 62.72 us dolara po tableti od 250mg a  1 (jednu) tabletu sumameda od 600mg naplaćuju  105.22$ !!! pa ja ih zakoljem za tu cifru.

evo cijenik i popis ljekova u excel formatu:

https://media.chop.edu/data/files/drug-charges.xlsx

https://media.chop.edu/data/files/chargemaster-exported-12212018.xlsx

Children's Hospital of Philadelphia (CHOP)

Understanding Hospital Charges

https://www.chop.edu/centers-programs/billing-and-insurance/understanding-hospital-charges

bolestan zivot ima cijenu..... mala mila vrijedi 3 milijuna dolara..........mora da su se roditelji osjecali fantasticno,toliko valjda u cijelom zivotu postenim radom ne bi zaradili da kupe zdravlje svom djetdtu.

nisam cula da se koji politicar isprsio,ministrica zalac nap.prodala onaj mercedes,jedino bandic ali to nije bilo tesko kad su u pitanju tudi novci....nije ih on zaradio.

ma ajde molim te pa neću platiti sumamed jednu tabletu 105 dolara!!! pa šta smo mahnito poremećeni? pa da mi to kaže doktor ubijem ga ko kera uz tarabu. jedna tableta azitromicina 100 i kusur dolara?????? antibiotik! izvadim doktoru oba bubrega bez anestezije.

evo dao sam linkove otvori u excelu pa skrolaj ljekove i cifre ima da ti se počne povraćat od bijesa. a di ovaj drugi excel razni postupci lječenja dođu te koštat ko svetog petra kajgana.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by night sky 31/3/2019, 23:06

Gnječ wrote:
night sky wrote:
Gnječ wrote:a evo lijepo sve piše:

[*]In a toxic environment we have no chance of defeating a psychopath. The toxic people around him will willingly let themselves be manipulated by the psychopath. In a healthy environment where there is a sufficient percentage of people with integrity we have a sporting chance.

-----

a ovaj forum JE toxic environment. tako da su moje šanse ravne nuli. zato postoji i RL gdje mogu stvari istjerati do kraja.

[*]

previse se zivciras zbog jedne jedine osobe, moras biti iznad toga jer puno vatre sve odnese......

[*]

uopće se ne živciram i sve ovo nema veze samo sa jednom osobom (abenom) njega sam uzeo kao uzorak specimen na kome se može učiti i pokazati dokazati koliko su sociopati psihopati opako opasni za cjelokupno društvo jer se infiltriraju u sve centre moći, međutim u hrvatskoj nekako nikako da se te beštije nazove pravim imenom nego nekim totalno krivim imenicama. ali zanimljivo je to da sam se i zapitao zašto je to tako. zato jer ima u hr enormno puno psihopata i svi štite jedan drugoga pa čak i ja a ne samo ja nego i ljudi od zanata često padnu u klopku da pričaju o psihopatama sa psihopatama koji su vrlo sofisticirano kamuflirani. tu ne mislim na tebe samo odgovaram na tvoj post. tako da je borba protiv psihopata mučna i teška ali barem znam s kakvim ljudskim nakazama imam posla. to što vam državu vode full blown psihopate zato je sve tako otišlo u totalni kurac ali koga to briga? nikoga mene jedino jer znam da su psihopate i oni znaju da znam. a vas mogu oni veslati do sudnjeg dana na zilion načina i nemožete se boriti protiv njih jer zapravo niti neznate protiv čega se borite. to ti je ukratko sažetak takozvane RH od '90 pa do danas.

ima li u rh prevedeno stručnih knjiga o psihopatama? nema. pitao sam jednog psihijatra i nije mi htio dati odgovor dok nisam skužio da je i on sociopat i odmah me stavio na crnu listu za odstrel.

ali dobro, betty boop se smije. lako je bit general nakon bitke gdje je bila dok se vodila bitka? na štekatu?

[*]

ti si kao vitoz na konju,vadi mac i jurisa na sustav ograden zidinama u nekoliko redova...... psihopate na svskom uglu su samo znak da se sustav sam od sebe pocinje raspadati....oni redovi urusavati.....a to bi trebso biti dobar znak,jel.....kad vec anemicni,isproracinati hrvati nece sami :D.....

puno pricas, probaj svesti na bitno :)
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2019, 23:07

aben wrote:
Gnječ wrote:
betty.boop wrote:
Rabarbara wrote:
betty.boop wrote:

moguće moguće ništa nije isklučeno ali ipak bi je svrstao u narcisoidne pomalo maligne narcisoidne osobe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 31/3/2019, 23:09

Gnječ wrote:
aben wrote:
Gnječ wrote:
betty.boop wrote:
Rabarbara wrote:

moguće moguće ništa nije isklučeno ali ipak bi je svrstao u narcisoidne pomalo maligne narcisoidne osobe.

dobro, na putu je.

a night sky? vidi kako pokušava manipulirati istebun, oće da pišeš koliko ona oće čitati, i ne više...

ma, ovo mesto je toksično, svi će se zaroziti

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by night sky 31/3/2019, 23:11

aben wrote:
night sky wrote:
aben wrote:
night sky wrote:
aben wrote:

mogu

cakam/o.......ili te sram......
ili su ti se prsti ukocili od silnog kuckanja a kod prepisivanja covjek mora biti pazljiv,treba misliti sto radi..... a ni copy nije lako stisnut
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2019, 23:12

u redu da taj lijek ciljani za leukemiju može koštat pun kurac dolara tu se slažem ali da će mi i toalet papir za brisat prkno naplacivat po listiću dvajst dolara e pa pička mu materina. pa za tu cifru ima da mi svi doktori svaki dan popuše kurac i sve sestre daju pičku.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 31/3/2019, 23:12

night sky wrote:
aben wrote:
night sky wrote:
aben wrote:
night sky wrote:

mogu

cakam/o.......ili te sram......
ili su ti se prsti ukocili od silnog kuckanja a kod prepisivanja covjek mora biti pazljiv,treba misliti sto radi..... a ni copy nije lako stisnut

ni, ni, dobro sun, nego ne ću dati na uvid, zoto puno čekoš

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Back to top