godinu dana zatvora za izdaju domovine i izuzetno podmuklo rusenje borbene spremnosti
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: godinu dana zatvora za izdaju domovine i izuzetno podmuklo rusenje borbene spremnosti
A gle
Ne citaj me
Ti si sve u zivotu procitao cim si zavrsio osnovnu
Ne citaj me
Ti si sve u zivotu procitao cim si zavrsio osnovnu
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: godinu dana zatvora za izdaju domovine i izuzetno podmuklo rusenje borbene spremnosti
I na kraju jednostavan je dokaz da je tako lose u Hrvatskoj zbog hdz i hercegovna
Samo treba pratiti tko ovdje misli da je gazda foruma
Jbt
Jbt
Zna se.Sora wrote:I na kraju jednostavan je dokaz da je tako lose u Hrvatskoj zbog hdz i hercegovna
Jbt
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Zna se
Kradeze
Hercegovci picka vam materina
Kradeze
Hercegovci picka vam materina
bome nešto gadno konzumira, vjerojatno je i za ginisa kako joj uspjeva tako svaki hebeni danAlfaOmega wrote:Tre, pjan ne priča sam sa sobom. Ovo je već droga.
gle, molim malo respekta prema starim afezeovkamatre wrote:bome nešto gadno konzumira, vjerojatno je i za ginisa kako joj uspjeva tako svaki hebeni danAlfaOmega wrote:Tre, pjan ne priča sam sa sobom. Ovo je već droga.
dijagram-
2015-08-09
ali ja to da bude slavna, ne rađaju se takvi kapaciteti čestodijagram wrote:gle, molim malo respekta prema starim afezeovkamatre wrote:bome nešto gadno konzumira, vjerojatno je i za ginisa kako joj uspjeva tako svaki hebeni danAlfaOmega wrote:Tre, pjan ne priča sam sa sobom. Ovo je već droga.
i to samo u trokutu foca-konjic-nevesinjetre wrote:ali ja to da bude slavna, ne rađaju se takvi kapaciteti čestodijagram wrote:gle, molim malo respekta prema starim afezeovkamatre wrote:bome nešto gadno konzumira, vjerojatno je i za ginisa kako joj uspjeva tako svaki hebeni danAlfaOmega wrote:Tre, pjan ne priča sam sa sobom. Ovo je već droga.
dijagram-
2015-08-09
od tri svjetska prvaka u cuganju odandje ih dođe četiri!!!!dijagram wrote:i to samo u trokutu foca-konjic-nevesinjetre wrote:ali ja to da bude slavna, ne rađaju se takvi kapaciteti čestodijagram wrote:gle, molim malo respekta prema starim afezeovkamatre wrote:bome nešto gadno konzumira, vjerojatno je i za ginisa kako joj uspjeva tako svaki hebeni danAlfaOmega wrote:Tre, pjan ne priča sam sa sobom. Ovo je već droga.
Trenutno u četverokutu s KRKOMdijagram wrote:i to samo u trokutu foca-konjic-nevesinjetre wrote:ali ja to da bude slavna, ne rađaju se takvi kapaciteti čestodijagram wrote:gle, molim malo respekta prema starim afezeovkamatre wrote:bome nešto gadno konzumira, vjerojatno je i za ginisa kako joj uspjeva tako svaki hebeni danAlfaOmega wrote:Tre, pjan ne priča sam sa sobom. Ovo je već droga.
Sora wrote:NIKADA HDZ NIJE BIO HRVATSKI NEGO HERCEGOVNACKI
NIKADA SE U HDZ NIJE VODILO RACUNA O HRVATIMA NEGO O USTASAMA IZ HERCEGOVNE
NIKADA SE OVA DRZAVA JADNIH KUKAVICA HRVATSKIH NECE NI PROBLIZNO IZJEDNACITI SA ONOM TITINOM
NIKADA VISE NI SLOBODE NI PROSPERITETA NI MIRA
MEĐU MASLINAMA
A VI PJEVAJTE KURCU NA FORUMU
Ovo je za Nobelovu nagradu
Bravo ja ,
I ovo je za Nobelovu nagraduSora wrote:Hrvatska je sasvim sigurno rekorder u PADU U GOVNA
ILI rekli bi s konja na magarca
Svjetski rekorder
Narod je toliko u soku da se vise ni ne buni
Opca apatija i slom morala .
To je Hrvatska
Patentirati cu taj izraz: HRVATSKA - rekorder u padu u govna
Sora wrote:I ovo je za Nobelovu nagraduSora wrote:Hrvatska je sasvim sigurno rekorder u PADU U GOVNA
ILI rekli bi s konja na magarca
Svjetski rekorder
Narod je toliko u soku da se vise ni ne buni
Opca apatija i slom morala .
To je Hrvatska
Patentirati cu taj izraz: HRVATSKA - rekorder u padu u govna
Daj šuti, babetino komunistička!
Umjesto da nam pomogneš, ti likuješ. Kako ti nas nije žao?
crvenkasti-
2014-04-17
Mogla bi tamo u Bosni svojima reći da se oni prvi pomire sa Srbima.
Kad bi vi bili sa Srbima, budući smo mi povezani s Hecegovinom, izvukla bi se i Hrvatska.
Kad bi vi bili sa Srbima, budući smo mi povezani s Hecegovinom, izvukla bi se i Hrvatska.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Marokanac u Zagrebu. Ukrao mobitel našoj curi, dobio batine i godinu dana zatvora(kasnije ide deportacija)
» GODINU DANA POSLIJE
» Točno prije godinu dana
» Za godinu dana u Srbiji ovoliko napredovao
» Kutinska Petrokemija ne radi godinu dana
» GODINU DANA POSLIJE
» Točno prije godinu dana
» Za godinu dana u Srbiji ovoliko napredovao
» Kutinska Petrokemija ne radi godinu dana
Page 2 of 2