Tko će naslijediti Milanovića na čelu SDP-a nakon izbornog poraza?
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Tko će naslijediti Milanovića na čelu SDP-a nakon izbornog poraza?
Zanimljivo,kako tako uspješno pronalaziš tko je kada i što pisao ? Ja nisam uspio pronaći nešto što sam ranije pisao da bih potvrdio svoje,,proročke'' izjave koje su se obistinile.marcellus wrote:predizborna noć, šiting trola do dva ujutro po večernjem, forum.net.hr, forum.hr, i još deset foruma... vidjet ćemo kako će se držat sad u nedjelju, samo herojski šiting, dok se ne zatvore birališta nema odmora
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Svetina briljira po običaju...liže govanceta bilo za klanom Mamić, bilo za Zokijem...čovjek za sve sisteme...tko ga plati ima 100%-tnu privrežnost...nadam se da je dobra šuška...
darth_vader-
2014-04-17
Ne nego ja. Tako ispada.tre911 wrote:E tog drugog trola su mu podvalili kradeze i vaso!marcellus wrote:tre911 wrote:podvalili vaso i kradeze
Ne, reći će da on nije taj sitting bull koji predizborno trola za SDP po svim forumima u Hrvatskoj... to je drugi sitting bull koji trola za SDP
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Antif_No1 wrote:Zanimljivo,kako tako uspješno pronalaziš tko je kada i što pisao ? Ja nisam uspio pronaći nešto što sam ranije pisao da bih potvrdio svoje,,proročke'' izjave koje su se obistinile.marcellus wrote:predizborna noć, šiting trola do dva ujutro po večernjem, forum.net.hr, forum.hr, i još deset foruma... vidjet ćemo kako će se držat sad u nedjelju, samo herojski šiting, dok se ne zatvore birališta nema odmora
u gugle upišeš što tražiš (tu treba kreativnost i pamćenje) i nick koji tražiš, npr. "pobjeda ivo josipović izbori sitting_bull", onda napišeš site:forum.net.hr ili site:ex-iskon.forumcroatian.com ili vecernji.hr ili sasvim određen site koji želiš pretražiti. I onda kad pretražiš, ideš na "alati za pretraživanje" koje ti se pojavi na onoj stranici gdje gugl izlista rezultate, i onda upišeš datume od do. u slučaju šitinga upišeš recimo mjesec dana prije prošlih izbora, dakle od kraja studenog 2014 do recimo desetog siječnja 2015.
I onda ti on kaže da je to neki drugi šiting bul pisao, iako je za josipovića i kolindu pisao posve isto što danas piše za milanovića i karamarka. Ukratko plaćeni forumski trol.
2014-04-16
jasambrend wrote:Svetina briljira po običaju...liže govanceta bilo za klanom Mamić, bilo za Zokijem...čovjek za sve sisteme...tko ga plati ima 100%-tnu privrežnost...nadam se da je dobra šuška...
Ko?
2014-04-16
Al mi je super vidjeti koji se specijalni rat vodi na ex-iskon forumu koji ima ono 300+ članova i kojeg prati dnevno uvrh glave 50 ljudi...svaki glas je bitan...
darth_vader-
2014-04-17
Idu mi na živce ti plaćenićki profesionalni forumski troleri,jer zbog njih je obezvrjeđen umjetnički štih forumskog trolanja.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Zanimljivo,kako tako uspješno pronalaziš tko je kada i što pisao ? Ja nisam uspio pronaći nešto što sam ranije pisao da bih potvrdio svoje,,proročke'' izjave koje su se obistinile.marcellus wrote:predizborna noć, šiting trola do dva ujutro po večernjem, forum.net.hr, forum.hr, i još deset foruma... vidjet ćemo kako će se držat sad u nedjelju, samo herojski šiting, dok se ne zatvore birališta nema odmora
u gugle upišeš što tražiš (tu treba kreativnost i pamćenje) i nick koji tražiš, npr. "pobjeda ivo josipović izbori sitting_bull", onda napišeš site:forum.net.hr ili site:ex-iskon.forumcroatian.com ili vecernji.hr ili sasvim određen site koji želiš pretražiti. I onda kad pretražiš, ideš na "alati za pretraživanje" koje ti se pojavi na onoj stranici gdje gugl izlista rezultate, i onda upišeš datume od do. u slučaju šitinga upišeš recimo mjesec dana prije prošlih izbora, dakle od kraja studenog 2014 do recimo desetog siječnja 2015.
I onda ti on kaže da je to neki drugi šiting bul pisao, iako je za josipovića i kolindu pisao posve isto što danas piše za milanovića i karamarka. Ukratko plaćeni forumski trol.
2015-07-23
da, nema više vrhunskih trolova poput fistika...
marcellus wrote:jasambrend wrote:Svetina briljira po običaju...liže govanceta bilo za klanom Mamić, bilo za Zokijem...čovjek za sve sisteme...tko ga plati ima 100%-tnu privrežnost...nadam se da je dobra šuška...
Ko?
Ma bikonja...na nogometu tako prozvan zbog izuzetnog angažmana oko obrane lika i djela Zdravka Mamića...
darth_vader-
2014-04-17
Kakav specijalni rat ? Tek obično forumsko dokono laprdanje,nema tu mjesta paranoji i teorijam zavjere o specijalnom ratu.jasambrend wrote:Al mi je super vidjeti koji se specijalni rat vodi na ex-iskon forumu koji ima ono 300+ članova i kojeg prati dnevno uvrh glave 50 ljudi...svaki glas je bitan...
2015-07-23
A crvenkasti ?marcellus wrote:da, nema više vrhunskih trolova poput fistika...
2015-07-23
jasambrend wrote:marcellus wrote:jasambrend wrote:Svetina briljira po običaju...liže govanceta bilo za klanom Mamić, bilo za Zokijem...čovjek za sve sisteme...tko ga plati ima 100%-tnu privrežnost...nadam se da je dobra šuška...
Ko?
Ma bikonja...na nogometu tako prozvan zbog izuzetnog angažmana oko obrane lika i djela Zdravka Mamića...
a, bik... jebote taj znači za novce brani svaki najgori šljam na forumima... bačena lova ko to plaća
2014-04-16
Antif_No1 wrote:A crvenkasti ?marcellus wrote:da, nema više vrhunskih trolova poput fistika...
dobro, istina, to je trol a ne bik
2014-04-16
Antif_No1 wrote:Idu mi na živce ti plaćenićki profesionalni forumski troleri,jer zbog njih je obezvrjeđen umjetnički štih forumskog trolanja.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Zanimljivo,kako tako uspješno pronalaziš tko je kada i što pisao ? Ja nisam uspio pronaći nešto što sam ranije pisao da bih potvrdio svoje,,proročke'' izjave koje su se obistinile.marcellus wrote:predizborna noć, šiting trola do dva ujutro po večernjem, forum.net.hr, forum.hr, i još deset foruma... vidjet ćemo kako će se držat sad u nedjelju, samo herojski šiting, dok se ne zatvore birališta nema odmora
Istina gubi se draž trolanja pogotovo kad isti krenu iz petnih žila braniti poprilično neobranjive teze i spinove...malo to i smiješno sve zajedno ispadne...
darth_vader-
2014-04-17
inače što se tiče braće mamić, iako ne pišem na nogometu, mislim da je svima poznat moj stav o našmrkanom neandrtalcu i njegovom bratu također tako da ja i šiting čak ni na nogometu ne bi funkcionirali
Last edited by marcellus on 30/10/2015, 19:07; edited 1 time in total
2014-04-16
Mene su uvijek nepravedno optuživali da sam troler a ja sam tek samo sarkastično i ironično se osvrtao na neke konkretne događaje,osobe a to je daleko od nekakvog trolanja.
2015-07-23
marcellus wrote:http://forum.net.hr/forums/t/399063.asp
ovo sam ti isto ja hakirao nick?sitting_bullOdgovori
Registriran(a): 17.11.2006.
Odgovor na Re: Ekskluzivna anketa: Kolinda Grabar Kitarović 11. siječnja pobjeđuje sa 3,6 posto više glasova 01-09-2015 17:09
ocijenilo 0 korisnika
po mojim anketama je gospođa kolinda grabar kitarović osvojila lentu miss hdz-a, vaso je prva pratilja, a na sveopće iznenađenje druga pratilja je sanader-boy gordan jandroković. glavni favorit tomislav karamarko tek je četvrti pa se još jednom prebrojavaju glasovi tako da će konačni rezultati biti poznati tek oko 5 sati ujutro...
očigledno se više niti ne moraš praviti glup: post je odgovor i podsjećanje na izbore u hdz-u kad se pri glasovanju za predsjednika stranke 1800 glasova u lisinskom brojalo od ponoći do 5 sati ujutro.
sitting_bull-
2015-09-28
nego za tjedan dana ovaj post od danas na ovoj temi di kažeš da će esdepej odnijet izbore isto neće bit tvoj? Eh di je ljubo da ti zvekne šljagu kako samo on zna, šteta da ga nema češće
I, znači kolinda dobila lentu za miss hadezea, a ko je na kraju prva pratilja, ivo vidimo nije ni peta...
marcellus wrote:ovo isto nisi ti?
http://forum.net.hr/forums/p/399029/12766397.aspx
marcellus, ovakvu udbašku pretragu ti nisi sposoban napraviti pa je više nego razvidno kako te servisiraju vasini parašpijuni.
inače, što je to problematično u onom što sam pisao?
to da je plavuša limitirana osoba koja je završila studij stranih jezika pa te jezike govori?
to da je plavuša ono što smo nekad zvali gramofonskom pločom: reproduktivac koji ne razumije ono što recitira?
isto kao što si ti limitiran zbog ljubavi prema novcu i voliš društvo osoba na vlasti???
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:marcellus wrote:ovo isto nisi ti?
http://forum.net.hr/forums/p/399029/12766397.aspx
marcellus, ovakvu udbašku pretragu ti nisi sposoban napraviti pa je više nego razvidno kako te servisiraju vasini parašpijuni.
inače, što je to problematično u onom što sam pisao?
to da je plavuša limitirana osoba koja je završila studij stranih jezika pa te jezike govori?
to da je plavuša ono što smo nekad zvali gramofonskom pločom: reproduktivac koji ne razumije ono što recitira?
isto kao što si ti limitiran zbog ljubavi prema novcu i voliš društvo osoba na vlasti???
Da za pretražit gugle trebaju tri doktorata... možda vama na iblerovom... znam curice od devet godina koje će ti to izguglat za tri minute...
2014-04-16
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kolinda pomilovala osuđenika pet dana nakon poraza na izborima
» Jutro nakon poraza u Splitu osvanuo grafit: Hvala Portugal
» ''TAJNA VEČERA NAKON PORAZA! S kim se u diskreciji Kolinda sastala i što smjera? ''
» Splitski HSP se raspao po šavovima nakon izbornog potopa
» Reakcije na Milanovića iz komšiluka / "Da je on bio na čelu RH u ratu srušio bi još tri Stara mosta i otvorio barem još desetak konc-logora za Bošnjake“
» Jutro nakon poraza u Splitu osvanuo grafit: Hvala Portugal
» ''TAJNA VEČERA NAKON PORAZA! S kim se u diskreciji Kolinda sastala i što smjera? ''
» Splitski HSP se raspao po šavovima nakon izbornog potopa
» Reakcije na Milanovića iz komšiluka / "Da je on bio na čelu RH u ratu srušio bi još tri Stara mosta i otvorio barem još desetak konc-logora za Bošnjake“
Page 8 of 10