Maggie
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Maggie
Dobro, a koliki dzeparac trazis i jesi li spreman djecu cuvat i vozat uokolo gdje treba. ;-D
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Naravno ja obozavam djecu, a dzeparac za 3-4 pive dnevno, i hocu i ja svoje dvoje djece a muskom ja moram dat ime
skripar-
2015-08-09
Brate bit ce mi cast i kalasnjikova u juventusovon dresu pucati u ime veselja. A ako se i omakne koji rafal u pravcu niske gluperde nemoj mi uzimati to zaozbiljno na kraju krajeva jedan srbin vise ili manje neznaci nistaskripar wrote:Bracala tebe ne smijem zvat na svadbu jer ce te ante ubit :D
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ja sam svomu dao ime Jure. A reka san prvo unuce musko se mora zvati Gianni po velikom Gianniu Agnelliuskripar wrote:Naravno ja obozavam djecu, a dzeparac za 3-4 pive dnevno, i hocu i ja svoje dvoje djece a muskom ja moram dat ime
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Skripare prije svadbe svrati do vojarne. Ja i operw bi zelili vise znati o tvom iznenadnom govoru u kojoj pokazujes slabosti.skripar wrote:Meni je dovoljno da imam pravo na pivo i nogomet nista mi vise ne treba, Sve ostalo je tvoje cak cu ti i placu davat
A sto se djece tice ne bi mi bio problem samo sto ih ja nebi dao tuci
2015-09-13
istina maggie je pristojna zena. no imam dojavu da krije neke ljude u podrumu. iako se radi o nepouzdanim izvorima iz mjesta dubrovnik, nikako mi se ne svida navedena informacija
Guest- Guest
Nesto mi se sjebalo pa nemogu citirat preko mobitela a laptop sam razbio sakom nedavno, sin se mora zvat domagoj po slavnom hrvatskom knezu a inace ja sam dobio ime po hrvatskom kralju, podrazumjeva se da ce sva djeca navijati za Dinamo, dakle njenih cetvero plus nasih dvoje i ja, maggie bi na kraju imala sedmero djece :D
skripar-
2015-08-09
Ovo informacije mi bude sumnju. Najbolje da posaljem momke iz nase tajne sluzbe da istraze slucaj u dubrovniku.kingkong7 wrote:istina maggie je pristojna zena. no imam dojavu da krije neke ljude u podrumu. iako se radi o nepouzdanim izvorima iz mjesta dubrovnik, nikako mi se ne svida navedena informacija
Snjima saljem i momke iz odjela za suzbijanje narkotika jer sam siguran da ce ti momci imati poprilicnog posla.
Nesvidja mi se kad cujem Dubrovnik. Siguran sam.da ima veze sa opijatima
2015-09-13
Domagojevi Strijelci. Boze koji velikan i velikani.skripar wrote:Nesto mi se sjebalo pa nemogu citirat preko mobitela a laptop sam razbio sakom nedavno, sin se mora zvat domagoj po slavnom hrvatskom knezu a inace ja sam dobio ime po hrvatskom kralju, podrazumjeva se da ce sva djeca navijati za Dinamo, dakle njenih cetvero plus nasih dvoje i ja, maggie bi na kraju imala sedmero djece :D
2015-09-13
nice je svakako pozvan..bilo kao jedinka ili pratnja kumi ;-@kingkong7 wrote:istina maggie je pristojna zena. no imam dojavu da krije neke ljude u podrumu. iako se radi o nepouzdanim izvorima iz mjesta dubrovnik, nikako mi se ne svida navedena informacija
ahahahaha..nasmija me dobro ;-Dskripar wrote:Nesto mi se sjebalo pa nemogu citirat preko mobitela a laptop sam razbio sakom nedavno, sin se mora zvat domagoj po slavnom hrvatskom knezu a inace ja sam dobio ime po hrvatskom kralju, podrazumjeva se da ce sva djeca navijati za Dinamo, dakle njenih cetvero plus nasih dvoje i ja, maggie bi na kraju imala sedmero djece :D
Niche geyaraMaggie19 wrote:nice je svakako pozvan..bilo kao jedinka ili pratnja kumi ;-@kingkong7 wrote:istina maggie je pristojna zena. no imam dojavu da krije neke ljude u podrumu. iako se radi o nepouzdanim izvorima iz mjesta dubrovnik, nikako mi se ne svida navedena informacija
2015-09-13
Serbia Strong wrote:Maggie19 wrote:Serbia Strong wrote:;-DMaggie19 wrote:Hvala na izuzetnoj casti, polaskana sam, samo ne znam jesi li upoznat s moje cetvero djece iz tri prijasnja braka/veze, pa bi ujedno postao i tatica ;-D
Tomice, ne brini, i ti si pozvan..u Dalmaciji se zna tko odlucuje o svemu ;-@
eto odgovora odakle tominju toliki kompleks dalmacije...
Guest- Guest
Stara budala u kuci nesmi ni progovoriti od dalmatinke.fridrih_niche wrote:Serbia Strong wrote:Maggie19 wrote:Serbia Strong wrote:;-DMaggie19 wrote:Hvala na izuzetnoj casti, polaskana sam, samo ne znam jesi li upoznat s moje cetvero djece iz tri prijasnja braka/veze, pa bi ujedno postao i tatica ;-D
Tomice, ne brini, i ti si pozvan..u Dalmaciji se zna tko odlucuje o svemu ;-@
eto odgovora odakle tominju toliki kompleks dalmacije...
2015-09-13
kingkong7 wrote:istina maggie je pristojna zena. no imam dojavu da krije neke ljude u podrumu. iako se radi o nepouzdanim izvorima iz mjesta dubrovnik, nikako mi se ne svida navedena informacija
Guest- Guest
<3Maggie19 wrote:nice je svakako pozvan..bilo kao jedinka ili pratnja kumi ;-@kingkong7 wrote:istina maggie je pristojna zena. no imam dojavu da krije neke ljude u podrumu. iako se radi o nepouzdanim izvorima iz mjesta dubrovnik, nikako mi se ne svida navedena informacija
Guest- Guest
čuo sam da neki doseljenik iz splita, točnije pujanki, u dubrovniku na dnevnoj bazi šverca po 100 europaleta kokainaPABLO ESCOBAR wrote:Ovo informacije mi bude sumnju. Najbolje da posaljem momke iz nase tajne sluzbe da istraze slucaj u dubrovniku.kingkong7 wrote:istina maggie je pristojna zena. no imam dojavu da krije neke ljude u podrumu. iako se radi o nepouzdanim izvorima iz mjesta dubrovnik, nikako mi se ne svida navedena informacija
Snjima saljem i momke iz odjela za suzbijanje narkotika jer sam siguran da ce ti momci imati poprilicnog posla.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Momci vec istrazuju. Uhicen je jedan klosar sa pujanki. Glavni diler ali i konzumator opijata. Nosi dres van bastenaEnd wrote:čuo sam da neki doseljenik iz splita, točnije pujanki, u dubrovniku na dnevnoj bazi šverca po 100 europaleta kokainaPABLO ESCOBAR wrote:Ovo informacije mi bude sumnju. Najbolje da posaljem momke iz nase tajne sluzbe da istraze slucaj u dubrovniku.kingkong7 wrote:istina maggie je pristojna zena. no imam dojavu da krije neke ljude u podrumu. iako se radi o nepouzdanim izvorima iz mjesta dubrovnik, nikako mi se ne svida navedena informacija
2015-09-13
ponovit ću onaj manijak u milanovom dresu šta je na marjanu priklao meksikanku policija je sumnjala da ima pomagača. sami izvucite zaključke
To je bija Otac Caniggia!bafalo wrote:ponovit ću onaj manijak u milanovom dresu šta je na marjanu priklao meksikanku policija je sumnjala da ima pomagača. sami izvucite zaključke
:D
Guest- Guest
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 12